XM. 10 881 Opublikowano 3 stycznia 2018 Opublikowano 3 stycznia 2018 Kórva je.bać trochę ea bo co jak co ale kompletna edycję ze wszystkimi dlc na jednym krążku na aktualne konsole to bym przywitał. ;( Cytuj
Figuś 21 172 Opublikowano 3 stycznia 2018 Opublikowano 3 stycznia 2018 W pół roku ukończyłem trzy Mass Effecty i teraz lecę ME3 i będę miał trochę przesyt, ale na kolejnej generacji to bardzo chętnie sobie przypomnę. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 (edytowane) dlc do mass efeect 2 i 3 warto ograć szczęgólnie lewiatana, cytadele i z dodatkowymi postaciami @Figuś jak grasz w mass effect 3 to kup przynajmniej cytadele. To najlepsze dlc w historii dlc. I prawdziwe zakończenie trylogii ze wszystkimi bohaterami w jednym miejscu raz jeszcze Edytowane 4 stycznia 2018 przez blantman Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 5 stycznia 2018 Opublikowano 5 stycznia 2018 W dniu 1/4/2018 o 09:06, blantman napisał: @Figuś jak grasz w mass effect 3 to kup przynajmniej cytadele. To najlepsze dlc w historii dlc Mass Effect. Fixed Cytuj
XM. 10 881 Opublikowano 5 stycznia 2018 Opublikowano 5 stycznia 2018 Leviathan do me3 to podstawa - bez tego nie idzie rozkoszować się fabularnie gra. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 5 stycznia 2018 Opublikowano 5 stycznia 2018 27 minut temu, qraq_pk napisał: Fixed no dla ciebie dla mnie to nawet lepsze dlc od tych do wiedźmina. Nie chodzi o jakość czy długość. To najlepsze pożegnanie dla wszystkich tych bohaterów do których przez 3 części się przywiązałem Taka laurka od bioware dla nas. Emocjonalna bomba dla fana trylogii. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 5 stycznia 2018 Opublikowano 5 stycznia 2018 W dniu 3.01.2018 o 22:25, XM. napisał: Kórva je.bać trochę ea bo co jak co ale kompletna edycję ze wszystkimi dlc na jednym krążku na aktualne konsole to bym przywitał. ;( fixed O dziwo, ea przez ostatnie lata było niechętne do wszelakich remasterów, ale teraz przy tych plotkach z odświeżeniem burnout paradise, to nie zdziwiłbym się jakbyśmy w końcu dostali taki pakiet ME. Tym bardziej, że taki szybki port to dla nich łatwa kasa, a dla graczy pomoc w zapomnieniu androbiedy Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 5 stycznia 2018 Opublikowano 5 stycznia 2018 remaster ma być, nie żaden port. Port to będzie co najwyżej wersja z pc ktorą każy może odpalić na 5 letnim lapku. Cytuj
Figuś 21 172 Opublikowano 5 stycznia 2018 Opublikowano 5 stycznia 2018 (edytowane) Remaster na pewno pierwszej części by się przydał, drugiej i trzeciej 1080p 60fps lepsze teksturki i by wystarczyło. Właśnie gram w ME3 i nic tej grze nie" brakuje", nawet jestem zdziwiony tym jak ta gra dobrze wygląda na PS3 jak na tamte czasy i nawet dzisiaj nie męczy oka grafą, przy ME2 na PS3 ząbki dawały po gałach. Spoiler Właśnie walczę z Reaperem na planecie Quarian i sobie przypomniałem, że to był jedyny moment który mnie w(pipi)iał w ME3 Edytowane 5 stycznia 2018 przez Figuś Cytuj
XM. 10 881 Opublikowano 6 stycznia 2018 Opublikowano 6 stycznia 2018 Oczywiście, że ME3 coś brakuje - a mianowicie chodzenia po planetach nie w trybie strzelania. Co za mózg to wymyślił to nie wiem. Swego czasu zwalali wine na małą pamięć konsol ale no kórva bądźmy poważni xd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi