Skocz do zawartości

Mass Effect 2 DLC

Zeratul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kórva je.bać trochę ea bo co jak co ale kompletna edycję ze wszystkimi dlc na jednym krążku na aktualne konsole to bym przywitał. ;(

• Odpowiedzi 309
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

dlc do mass efeect 2 i 3 warto ograć szczęgólnie lewiatana, cytadele i z dodatkowymi postaciami

@Figuś  jak grasz w mass effect 3 to kup przynajmniej cytadele. To najlepsze dlc w historii dlc. I prawdziwe zakończenie trylogii ze wszystkimi bohaterami w jednym miejscu raz jeszcze :)

Edytowane przez blantman
Opublikowano
27 minut temu, qraq_pk napisał:

Fixed

no dla ciebie dla mnie to nawet lepsze dlc od tych do wiedźmina. Nie chodzi o jakość czy długość. To najlepsze pożegnanie dla wszystkich tych bohaterów do których przez 3 części się przywiązałem Taka laurka od bioware dla nas. Emocjonalna bomba dla fana trylogii.

Opublikowano
W dniu 3.01.2018 o 22:25, XM. napisał:

Kórva je.bać trochę ea bo co jak co ale kompletna edycję ze wszystkimi dlc na jednym krążku na aktualne konsole to bym przywitał. ;(

fixed :lapka:

O dziwo, ea przez ostatnie lata było niechętne do wszelakich remasterów, ale teraz przy tych plotkach z odświeżeniem burnout paradise, to nie zdziwiłbym się jakbyśmy w końcu dostali taki pakiet ME. Tym bardziej, że taki szybki port to dla nich łatwa kasa, a dla graczy pomoc w zapomnieniu androbiedy ;)

Opublikowano (edytowane)

Remaster na pewno pierwszej części by się przydał, drugiej i trzeciej 1080p 60fps lepsze teksturki i by wystarczyło. Właśnie gram w ME3 i nic tej grze nie" brakuje", nawet jestem zdziwiony tym jak ta gra dobrze wygląda na PS3 jak na tamte czasy i nawet dzisiaj nie męczy oka grafą, przy ME2 na PS3 ząbki dawały po gałach.

Spoiler

Właśnie walczę z Reaperem na planecie Quarian i sobie przypomniałem, że to był jedyny moment który mnie w(pipi)iał w ME3 :P

Edytowane przez Figuś
Opublikowano

Oczywiście, że ME3 coś brakuje - a mianowicie chodzenia po planetach nie w trybie strzelania. Co za mózg to wymyślił to nie wiem. Swego czasu zwalali wine na małą pamięć konsol ale no kórva bądźmy poważni xd