Opublikowano 6 lutego 201015 l Ano, pograłem troszkę Noel i jest to prawie nowa postać, cały drive przemodelowany...to co odpalało DD z ziemi to odpowiada teraz za odpalanie jednego z drive combosów >_< ciężko mi będzie grać w CT teraz z wiedzą, że za pół roku będę od nowa musiał się uczyć Noel haha ;p W sumie to można by olać CT i ćwiczyć Noel + jakiegoś suba do wyjścia CS na ps3 ;o
Opublikowano 6 lutego 201015 l ale po co chcesz sie uczyc od nowa? przecierz ukyo bedzie gral bangiem
Opublikowano 6 lutego 201015 l Gattz dokladnie chcesz moze zagrac dzisiaj wieczorem chetnie za toba pogonie :>
Opublikowano 6 lutego 201015 l Ja bym sie tez pisal ale tak kolo 22. Ja sie zaczynam uczyc Perfect Blocka bo w zyciu smoczych kul w CS nie uzbieram.
Opublikowano 6 lutego 201015 l nee dzieki. w bb nie gram juz wiec od dawna i jest na mojej to sell list by sie nie kurzyla.
Opublikowano 6 lutego 201015 l Wiec skoro nie grasz to ( a jak grales to grales strasznie choojowo ) to prosze cie o nie komentowanie mojej za(pipi)istosci bo jestes za waski w uszach Dziekuje ps. Idz sobie ...
Opublikowano 6 lutego 201015 l a twoja jedyna wada jest skromnosc co? a te topiki czytam bo moze wroce na bbcs ps. jak mozna komentowac cos czego nie ma?
Opublikowano 6 lutego 201015 l Oczywiscie ze to moja jedyna wada Ja moge grac na arcade bo jest umnie na wiosce wiec komentuje cos co jest Poki co wole grac online w CT i nabywac doswiadczenie Bangiem zeby pozniej od dnia nr jeden kopac dupy wszystkim jak leci :>
Opublikowano 7 lutego 201015 l Ja moge grac na arcade bo jest umnie na wiosce wiec komentuje cos co jest Ale jemu chodziło o twoją zaje.bistość.
Opublikowano 8 lutego 201015 l Ale lecicie offtopem niema co. Pisze sie ktos na jakies granie dzisiaj kolo 22?
Opublikowano 8 lutego 201015 l Autor Do ORNITA - nie moge zapodac mirrorka stary bo mi regulamin nie pozwala