cieslakslash 0 Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 (edytowane) Witam wszystkich, zarówno noobów, jak i tych, co są pro. Tak, tak, postanowiłem coś zrobić, miało być coś w ferie zimowe, lecz one tuż, tuż. Wyszło jak wyszło. Nie miałem czasu, by wcześniej o tym wspomnieć, by termin padł na ferie. Proponuję terminy: 19, 20, 21 lutego. Wiem, wiem, że to już niedługo, lecz to taki wstępny termin. Jeśli będzie sporo chętnych, to da się zrobić w ten weekend. Drugi termin, ten bardziej odległy, to 9, 10, 11 kwietnia. 12 to święta, więc idealna data. Co myślicie? W co będziemy grać? To głowy przychodzi mi tylko Guilty Gear oraz Street Fighter (IV oraz 3rd Strike). Miejscowość to oczywiście Włocławek. Tam, gdzie było ReVo II, lecz w innej sali - dużo lepszej! Chciałbym zaznaczyć, że to będzie zlot, a nie turniej. Czyli minimalne koszty! Myślę, że wstęp wyniósłby maks 15 zeta, może 20 - jeśli będzie mało osób. Więcej info dodam, jak znajdą się jakieś zainteresowane osoby. Dobra... Termin zlotu to 9, 10 i 11 kwietnia tego roku. Na pewno nie zmieni on się, bo sala zarezerwowana. Wejściówki od 20 do 25 zeta, sam nie wiem, ile będzie dokładnie, bo to zależy od ilości osób, dlatego proszę o pisanie, czy ktoś będzie na 100 procent. Sala będzie mnie kosztować 350 zeta. Jak wiecie, a ci, co nie wiedzą, można wynajmować pokoje, bodajże 21 zeta za noc od osoby. Ale można spać w sali, gdzie jest sprzęt, za free of course. Łazienki z prysznicami, ciepła woda. To samo w pokojach - ciepła woda. Biedrona jest obok miejsca, to samo całodobowy bar - kebab itp. Czajnik będzie. Może i mikrofala, ale to chyba zły pomysł. Nie wiem, ile będzie stanowisk, ile będzie LCD, bo za wcześnie na to, lecz na bank nie będzie ich mało. Zapewne będę potrzebował sprzętu, więc proszę pisać, co kto może. Od razu piszę, że nie wiem, czy jak ktoś coś weźmie, to będzie wjazd za free - postaram się. Będziemy grać praktycznie we wszystko, lecz turnieje odbędą się w Street Fightera IV, Guilty Geara - bez Cieślaka. (chyba ), BlazBlue (chyba). Oczywiście będzie można odpalać inne gierki, no problem. To chyba tyle, jeśli chodzi o ten moment. Jeśli chodzi o dojazd z dworca, to na dworcu są taksówki. Koszt na ulicę Mechaników 1 to około 10 zeta. Jeśli chodzi o busy, to trzeba przejść tunelem na drugą stronę i szukać busa na ul. Toruńska (wysiadać przy Włocławskim Centrum Kultury - WCK), bodajże 3, 10, 20. Potem się cofamy trochę do Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej we Włocławku i tam obok tej uczelni jest akademik - taki kolorowy. Można również jechać na ul. Promienną, bodajże 4, 19, 17 i tam wysiadamy obok dworca numer two. Przechodzimy przez tory i widzimy nasz kolorowy budynek. Jeśli ktoś wie, że będzie miał problem, to pisać na PW, zapodam numer koma. Jak są jakieś pytania, pisać. Pozdrawiam. Wstępna lista: 1. Cieslak 2. Ryu 3. Inu 4. Radek 5. Kamil 6. Kozik 7. Snake. 8. Gascan 9. Dark Slide 10. myrt aka mr_t 11. dźar 12. Vipe 13. Bellevar 14. Sir Lucas 15. Mastachi 16. Pychu 17. Patoslaw 18. kosmo 19. Aserot 20. Szinden 21. manieq 22. Fazza 23. Griever 24. Kris 25. krilluch 26. Pro8e 27. Kaczilla 28. GHETTOkingSAS 29. apolon Edytowane 28 marca 2010 przez cieslakslash Cytuj
Pro8e 0 Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 Ja jestem pro i moze bym wpadl. Daty ktore podales wydaja sie spoko. Nie wiem jeszcze czy mam wtedy cos wazengo ale wydaje mis ie ze nie. GG, SF4... a tekken? ... ja to gram w tekkena ostatnio duzo men ale na gg i sf4 tez chetnie przyjade. No i stre mordy zobaczyc. Wstepnie jestem na tak. Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 Swięta u mnie odpadają bo święta spędzam z rodziną. Ale jeżeli nie będę miał zjazdu_poprawki w innym terminie to czemu nie:). Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 Jestem na 100%. Można pograć w GG, BB, SF4, 3s, CvS2. A, no i koniecznie waku waku 7, jeśli shinden wpadnie. Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 (edytowane) Wpadnę na 98%. SFIV oczywiście być musi, a inne gry które proponuję to SF3S, CvS2, GGAC. Osobiście liczę także na friendly mecze w Kofy, Garou i SF2Turbo. Co do terminu bardziej pasuje mi ten blizej swiat. Edytowane 28 stycznia 2010 przez GaScAn Cytuj
cieslakslash 0 Opublikowano 28 stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 stycznia 2010 Liber, święta są 12, a zlot w weekend przed świętami. ;p A Tekkena wstępnie nie ma, lecz jak wiadomo, potem się już odpala, co chce, więc zapewne i on się pojawi na ekranach. Cytuj
Dark_Slide 2 Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 Jeżeli na turnieju było tak dobrze, to zastanawiam się co będzie się działo na zlocie Co do terminu to ciężko mi powiedzieć zależy jak potoczą się najbliższe tygodnie - sesja. Jeżeli wszystko dobrze pójdzie to sądzę, że dałoby radę przyjechać, ale rzeczywistość może okazać się bardzo brutalna. Cytuj
myrt 0 Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 Inne bibki się szykują w tym czasie ale w tym momencie każdy termin mi pasi ;] Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 może niech ktoś weźmie wypasionego kompa z tym BB Continuum shift bo bym pograł Cytuj
dżar 166 Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 Inne bibki się szykują w tym czasie ale w tym momencie każdy termin mi pasi ;] Wpadne razem z tym panem ;] Cytuj
Vipe 0 Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 tym razem zamierzam sie pojawic, co do daty w chwili obecnej obie mi pasują. Chociaż z tymi weekendami przedświątecznymi różnie bywa, może się okazać, że rodzina zacznie wzywać Cytuj
Bellevar 6 Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 Powinienem być. Tym bardziej jeśli to będzie ten pierwszy termin w lutym. Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 29 stycznia 2010 Opublikowano 29 stycznia 2010 6 kwietnia pewnie jade z laska na tydzien do szwabow wiec moge odpasc ;F chyba ze wyjazd nie wypali xD Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 29 stycznia 2010 Opublikowano 29 stycznia 2010 Mi pierwszy termin odpada calkowicie. Za to na drugi moze by mi sie udalo. Cytuj
CalopS 2 Opublikowano 30 stycznia 2010 Opublikowano 30 stycznia 2010 Jesli kupie samochod do kwietnia to sie pojawie Cytuj
kosmaty 0 Opublikowano 31 stycznia 2010 Opublikowano 31 stycznia 2010 istnieje szansa, że dam rade zawitać na bursie gdyby była ona w pierwszym terminie ( jakieś 70%). Co do drugiego terminu to jeszcze nie mam pojecia czy bede wolny Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 31 stycznia 2010 Opublikowano 31 stycznia 2010 Zadzwonię do Japończyka bez klimatu i jak uda mi sie go namówić (muszę mieć przecież z kim grać w 3s) to też się chętnie przejadę. Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 1 lutego 2010 Opublikowano 1 lutego 2010 Ja jakby co zgłaszam się jako chłopiec do bicia w 3s. W sumie wydaje mi się że drugi termin jest lepszy, będzie okazja żeby pograć z dużą ilościa osób w ssf4. Cytuj
Vipe 0 Opublikowano 1 lutego 2010 Opublikowano 1 lutego 2010 W sumie wydaje mi się że drugi termin jest lepszy, będzie okazja żeby pograć z dużą ilościa osób w ssf4. taaa chyba w pirata na 360, bo na PS3 do premiery będzie jeszcze daleko Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 1 lutego 2010 Opublikowano 1 lutego 2010 Kurde, wydawało mi się że premiera jest na początku kwietnia. Mój błąd. Najlepiej zrobić dwie bursy w dwóch terminach <3 Cytuj
Dark_Slide 2 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 (edytowane) Coraz mniej pasuje mi termin w lutym. Nie możesz zrobić tego połowie w marca ? Edytowane 3 lutego 2010 przez Dark_Slide Cytuj
cieslakslash 0 Opublikowano 3 lutego 2010 Autor Opublikowano 3 lutego 2010 Czemu nie, mogę. A reszta? Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 Ja z checia wpadam, bylebym nie mial zjazdu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi