Dark_Slide 2 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 Mi marzec praktycznie cały pasuje, tylko na początku będę miał jeszcze jeden egzamin, choć sądzę, że to od razu w pierwszym tygodniu, więc na weekend bym mógł przyjechać. Najlepiej termin po 7.03 Już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć wasze pyski Cytuj
Bellevar 6 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 Marzec odpada jeśli o mnie chodzi. Najlepiej luty bo w kwietniu to ja nie wiem jak to ze mną będzie. Cytuj
kosmaty 0 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 aktualnie to ja nawet nie jestem wstanie powiedziec co bede robil w przyszlym tygodniu nie wspominajac o marcu...jak dam rade to zawsze chetnie odwiedze włocławek btw jakby ktoras z osob, co mnie zna nie zakumala to kosmaty = kosmo (ktos juz moj nick podpierdzielil) Cytuj
Dark_Slide 2 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 Dobra przejrzałem kalendarz i sprawa wygląda tak, że mogę pojawić się na bursie w każdy weekend marca prócz 26-28. W kwietniu każdy termin mi pasuje. Luty odpada na 100% w moim przypadku Cytuj
cieslakslash 0 Opublikowano 3 lutego 2010 Autor Opublikowano 3 lutego 2010 Tak se pomyślałem i ten kwiecień jednak to dobra data. ;p Będzie już ciepło itp. ;p Cytuj
myrt 0 Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 (edytowane) Póki co każdy termin mi odpowiada, ale też do końca nie wiem co będę robił w marcu lecz chyba tak jak C napisał od marca rozsądniejszy będzie kwiecień ;] Edytowane 4 lutego 2010 przez myrt Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 mi tam wsio ryba kiedy, do ferri juz bede wiedzial czy moje wczasy na tropikalnej wypala ;F Cytuj
cieslakslash 0 Opublikowano 16 lutego 2010 Autor Opublikowano 16 lutego 2010 Dobra... Termin zlotu to 9, 10 i 11 kwietnia tego roku. Na pewno nie zmieni on się, bo sala zarezerwowana. Wejściówki od 20 do 25 zeta, sam nie wiem, ile będzie dokładnie, bo to zależy od ilości osób, dlatego proszę o pisanie, czy ktoś będzie na 100 procent. Sala będzie mnie kosztować 350 zeta. Jak wiecie, a ci, co nie wiedzą, można wynajmować pokoje, bodajże 21 zeta za noc od osoby. Ale można spać w sali, gdzie jest sprzęt, za free of course. Łazienki z prysznicami, ciepła woda. To samo w pokojach - ciepła woda. Biedrona jest obok miejsca, to samo całodobowy bar - kebab itp. Czajnik będzie. Może i mikrofala, ale to chyba zły pomysł. Nie wiem, ile będzie stanowisk, ile będzie LCD, bo za wcześnie na to, lecz na bank nie będzie ich mało. Zapewne będę potrzebował sprzętu, więc proszę pisać, co kto może. Od razu piszę, że nie wiem, czy jak ktoś coś weźmie, to będzie wjazd za free - postaram się. Będziemy grać praktycznie we wszystko, lecz turnieje odbędą się w Street Fightera IV, Guilty Geara - bez Cieślaka. (chyba ), BlazBlue (chyba). Oczywiście będzie można odpalać inne gierki, no problem. To chyba tyle, jeśli chodzi o ten moment. Jeśli chodzi o dojazd z dworca, to na dworcu są taksówki. Koszt na ulicę Mechaników 1 to około 10 zeta. Jeśli chodzi o busy, to trzeba przejść tunelem na drugą stronę i szukać busa na ul. Toruńska (wysiadać przy Włocławskim Centrum Kultury - WCK), bodajże 3, 10, 20. Potem się cofamy trochę do Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej we Włocławku i tam obok tej uczelni jest akademik - taki kolorowy. Można również jechać na ul. Promienną, bodajże 4, 19, 17 i tam wysiadamy obok dworca numer two. Przechodzimy przez tory i widzimy nasz kolorowy budynek. Jeśli ktoś wie, że będzie miał problem, to pisać na PW, zapodam numer koma. Jak są jakieś pytania, pisać. Pozdrawiam. Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 17 lutego 2010 Opublikowano 17 lutego 2010 data jak najbardziej ok, powinienem byc na 100% no ale u mnie nigdy nic nie wiadomo wiec napisze 99% ;P wszystko spoko tylko brakuje mi tutaj jednej rzeczy, mianowicie turnieju w 3RD STRIKE! pomysl nad tym pozdro! Cytuj
Dark_Slide 2 Opublikowano 17 lutego 2010 Opublikowano 17 lutego 2010 Klawo już zapisuje sobie terminu w kalendarzyku możesz mnie dopisać do listy obecności :] Cytuj
cieslakslash 0 Opublikowano 17 lutego 2010 Autor Opublikowano 17 lutego 2010 Pychu, nie pamiętam, byś był kiedyś we Włocku, ale wiedz, że tutaj panuje taka zasada - jeśli nie ja zrobię w to turniej, to ktoś inny zrobi. Żaden problem. Wiedz, że zawsze odbywał się w to turniej, więc i zapewne tym razem będzie tak samo. Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 17 lutego 2010 Opublikowano 17 lutego 2010 no to ja odpadam na 100%, gdyby bylo tydzien pozniej to jeszcze bym wpadl, a tak to bede w szwabach ;/ Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 17 lutego 2010 Opublikowano 17 lutego 2010 Mam zjazd w szkole, ale pewnie nie pojde. Wiec pisac mnie na liste Cytuj
cieslakslash 0 Opublikowano 17 lutego 2010 Autor Opublikowano 17 lutego 2010 Mam zjazd w szkole, ale pewnie nie pojde. Wiec pisac mnie na liste To mi się podoba. PiT, kombinuj, dasz radę. Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 17 lutego 2010 Opublikowano 17 lutego 2010 Zjazd mi wtedy wypada, więc mnie nie będzie. Chyba że stanie się cud i coś tam się w planie moim zmieni. Cytuj
Patoslaw 11 Opublikowano 17 lutego 2010 Opublikowano 17 lutego 2010 (edytowane) Jeżeli kumpla wyciągnę to zapewne również wpadnę coś zepsuć Edytowane 7 marca 2010 przez Patoslaw Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 18 lutego 2010 Opublikowano 18 lutego 2010 nic nie wykombinuje bo wybrales najgorszy mozliwy termin ;F Cytuj
myrt 0 Opublikowano 18 lutego 2010 Opublikowano 18 lutego 2010 Póki co na 90% będę [wiecie sesja znów zaskoczyła studentów zresztą jak co roku ;p ]na 100 będę wiedział w połowie marca. Pit przecież we Włocku to prawie jak u szfabów Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 18 lutego 2010 Opublikowano 18 lutego 2010 cieslak wez zrob to tydzien pozniej pl0x ;F Cytuj
cieslakslash 0 Opublikowano 18 lutego 2010 Autor Opublikowano 18 lutego 2010 Pit, inne terminy są już tam zajęte. Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 oh well... najwyzej mnie ta bursa ominie ;F ;( me... ....is sad. ;cpv;pb;pcvbp;cvp;bp;cp;bp;cvp;bp;cvp;bcp;vb ;cvp;b;cpvb;pcvb;pcv;bpcv;bp;;pp;cp;v;pb;pv;b;vp;b;pcp;c;v;bp;vcb;pcv;bp Cytuj
kosmaty 0 Opublikowano 22 lutego 2010 Opublikowano 22 lutego 2010 ja zawitam we włocku na 90% mam nadzieje, że nic się nie zmieni. Niestety nie mam już ps2 a xkloca troche szkoda mi brać (zreszta nie przerobionego mam wiec tylko orginalki). Cytuj
cieslakslash 0 Opublikowano 22 lutego 2010 Autor Opublikowano 22 lutego 2010 PiT, życie. Ale wiedz, że dupa nie ucieknie, a Bursa tak. kosmo, spoko loko. Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 22 lutego 2010 Opublikowano 22 lutego 2010 ale ucieknie w chuj kasy ktore juz zaplacilem za te niemcy ;q Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 22 lutego 2010 Opublikowano 22 lutego 2010 żądaj odszkodowania od Niemców Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi