Opublikowano 17 września 201014 l Vanquish Challenge Mode Demo Nowe demko juz za tydzień na PSS J - jeszcze trudniejsze , jeszcze lepsze. Edytowane 17 września 201014 l przez XM16E1
Opublikowano 17 września 201014 l Jedyne co mnie martwi to ewentualna monotonia wynikająca z (chyba) braku ulepszania głównego bohatera.
Opublikowano 17 września 201014 l Tu chyba działa zasada ze starszych gierek - masz ulepszacze do broni pozostawione przez przeciwników ,ale w przypadku zgonu znowu jesteśmy bez upgradeów i zdobywasz je od nowa.
Opublikowano 17 września 201014 l Ta, ale fajniej by było gdyby wprowadzili jakieś ulepszające moduły wydłużające slow-mo albo coś polepszającego walkę wręcz, albo jakiś atak obszarowy, albo cokolwiek.
Opublikowano 17 września 201014 l Jezu, wszystko mi się w tej grze podoba. Klimat, design głównego bohatera, bronie, szybkość akcji. Po prostu rozwalanie wszystkiego w milisekundach i zero myślenia - HELL YEAH. Na żadną grę tak nie czekam (oprócz Last Guardian :F ).
Opublikowano 17 września 201014 l Jezu, ja mam tak samo jak pan wyzej ta gra przywrocila mi wiare w branze i przypomniala mi mlodziencze czasy gdy kazda gra jarala mnie jakby byla mega hitem. To japonskie cudenko to prawdopodobnie najlepsze co nam sie przytrafi w tym roku. BTW- zauwazyliscie, ze japonce tak kipesko przeda, że dziela sie silnikami graficznykmi? Wszystkie gry smigaja na tym enginie od RE5 - Lost Planet2 a teraz Vanquish. Tak mi sie wydaje ale jak sie myle to bluzgac i mowic mi jak jest Edytowane 17 września 201014 l przez Kalinho_PL
Opublikowano 17 września 201014 l Mam nadzieję, że nowe demko pokaże, że ta gra nie będzie monotonna i potrafi czymś zaskoczyć.
Opublikowano 17 września 201014 l Fajna walka z bossem, szczególnie końcówka z QTE. Level z pociągiem trochę przypomina pierwszy Gearsy, chociaż klimaty zupełnie inne.
Opublikowano 17 września 201014 l Vanquish Challenge Mode Demo Nowe demko juz za tydzień na PSS J - jeszcze trudniejsze , jeszcze lepsze. Pierwsze demko zmieniło całkiem moje wyobrażenie o tej gierce(w pozytywnym znaczeniu) więc drugiego na pewno nie odpuszczę
Opublikowano 17 września 201014 l Ta, ale fajniej by było gdyby wprowadzili jakieś ulepszające moduły wydłużające slow-mo albo coś polepszającego walkę wręcz, albo jakiś atak obszarowy, albo cokolwiek. Ulepszać będzie można bronie jaki i zbroję, np. jednym z filmików widać jak Sam wykonuje dwa ataki typu melee zanim mu się zbroją przegrzeje.
Opublikowano 22 września 201014 l Combat Design - Interview: http://www.gametrailers.com/video/tgs-10-vanquish/704990
Opublikowano 22 września 201014 l Przyznaję, że do tej pory nie miałem do czynienia z japońskimi shooterami, niemniej jednak Vanquish wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Gra trafiła już na moją listę must-have'ów, a póki co pozostaje mi tylko czekać na drugie demo. BTW - gra będzie miała jakiś tryb multiplayer?
Opublikowano 22 września 201014 l I dobrze. Gry stricte nastawione na single o wiele bardziej mnie do sebie przekonują. Choc zapowiedz nowej bayonetty z coop'em "Twin Sister" ...
Opublikowano 22 września 201014 l Nie bedzie multi, nie bedzie coop'a Szkoda, w takim razie poczekam aż stanieje do w miarę przystepnej ceny (około 120 PLN), bo nie wierzę, że kampania SP wystarczy na dłużej niż kilkanaście godzin...
Opublikowano 30 września 201014 l lul 93/100 od Play UK Vanquish to jedna z najlepszych gier akcji wszech czasów! Doskonałe połączenie wschodu i zachodu. Jest nie tylko nowoczesna, ale także intrygująco świeża, a nawet... nowatorska. Potencjał każdego zastosowanego pomysłu jest w grze zawsze w pełni wykorzystywany. http://www.ps3site.pl/pierwsza-ocena-dla-vanquish-japonia-wraca-do-gry/54523/#more-54523
Opublikowano 1 października 201014 l VergilDH: myślę że nie dłużej niż 8 godzin bedzie dane pograć, jak kilkanaście to byłby rekord w gatunku strzelanek na tą gen. konsol... Edytowane 1 października 201014 l przez xzdunx
Opublikowano 1 października 201014 l Nowy trailer: http://www.gametrailers.com/video/enemies-trailer-vanquish/705531
Opublikowano 2 października 201014 l Ocena bardzo wysoka. Szczerze to nie spodziewałem się, że tak docenią Vanquish. Dzisiejszy rynek gier jest dość "ograniczony" i ciężko się wybić tytułowi spoza listy tak zwanych "hitów". Choć mnie osobiście oceny tytułów już dawno przestały obchodzić. Dla mnie liczy się, że dany tytuł mi się podoba i to, że twórcy zarobią dostatecznie dużo kasy by im się inwestycja w daną grę zwróciła. Vanquish z pewnością kupię od początku, ta gra wpasowała się w moje gusta i teraz tylko czekam aż cena spadnie do poziomu przeze mnie akceptowanego. Edytowane 2 października 201014 l przez Paliodor
Opublikowano 2 października 201014 l Tak dynamicznej strzelanki już dawno nie widziałem. Szybki gameplay, niezła muza i sterty wrogów. Vanquish pokazuje, że japońska szkoła tworzenia gier wciąż ma się całkiem dobrze. Czekam jeszcze na to drugie demo, jeśli w ogóle się pojawi. Kiedy dokładnie ta gra ukaże się na rynku?
Opublikowano 2 października 201014 l Tak dynamicznej strzelanki już dawno nie widziałem. Szybki gameplay, niezła muza i sterty wrogów. Vanquish pokazuje, że japońska szkoła tworzenia gier wciąż ma się całkiem dobrze. Czekam jeszcze na to drugie demo, jeśli w ogóle się pojawi. Kiedy dokładnie ta gra ukaże się na rynku? Premiera w Europie 22 października.
Opublikowano 19 października 201014 l Nowy fajny trailer. http://gamersyde.com/stream_vanquish_launch_trailer-17619_en.html
Opublikowano 19 października 201014 l Zbiór kilku recenzji: http://www.vg247.com/2010/10/19/vanquish-reviews-arent-ars-get-every-score-here/ Ale i tak GI najlepiej podsumował tą gierkę A One-Note Burst OF Adrenaline