Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

http://www.gamersyde.com/news_vanquish_teaser_trailer-8927_en.html

Trailer. Prezentuje sie ciekawie, mam nadzieje ze legenda serii RE zarzadzi swym nowym projektem. Swietny design zbroi w ciekawym settingu scifi ;]

Edytowane przez Gość

• Odpowiedzi 69
  • Wyświetleń 8,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ja nie obrażam tylko stwierdzam fakty, bo nie na czole a na avatarze masz to wypisane , z góry stwierdzasz fakty nawet dobrze tego nie zaznając i vice versa odnośnie Falllouta, śmierdzi ten Twój Vegas

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

spoko demo ale bez szału, na pewno to jest lepsze niż lost planet 2. Gra jest mega szybka jak girsy x4.   gameplay bez charakteru > typowa japońska strzelanka, koleś zapierdala na kolanach szybci

• Brawo ! Co za obiektywna i wyczerpująca opinia, nazwałbym Ciebie idiotą ale byłoby to zbyt pobieżne

Opublikowano

Wygląda ciekawie, czekam na więcej info i gameplay.

Jeżeli będzie to coś w stylu Schadow Complex to łykam. :D

Oby tylko legenda RE Shinji Mikami nie wzorował się na RE5 bo będzie padaka ze strzelaniem ;)

Opublikowano

Wow! Filmik robi wrażenie, ciekawe czy doczekamy czasów że gry będą tak wyglądały. Trzymam kciuki za tą produkcję.

Opublikowano

Mysle ze nastepna generacja wrzuci oprawe video na podobny poziom.

Opublikowano

Bo?

Opublikowano

Nawet nie wiadomo czy wyjdzie na X360.

Opublikowano

Jest TBA, ale Gamersyde np podaje X360 i PS3.

Opublikowano

Też bym wolał aby Mikami zajął się lepiej jakimś nowym survival horrorem z podobną oprawą graficzną.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

pieknie.

swiat mi sie bardzo podoba, mechanika tez wyglada dobrze.

jest na co czekac :D

EDIT

a i trailer bardziej trailarowaty sie pojawil

http://gamersyde.com/news_vanquish_trailer-9405_en.html

w sumie po tworcy RE spodziewalem sie czegos troszke innego, ale zapowiada sie lepiej niz sie spodziewalem.

Armored Core na sterydach.

Edytowane przez jiloo

Opublikowano

Cover biedny, 3,5 letnie Gearsy są w tym temacie lepsze. Bieg i fikołki rodem z MGS'a. Jedynie grę mogą uratować dobre walki z bossami, bo w tym elemencie Japończycy rzadko zawodzą.

Opublikowano

poza cover systemem nie widze zadnych podobienstw to gow. ao2 tez taki mial. i pewnie jeszcze by sie cos znalazlo. ale nie o to tu chodzi.

gre robia tworcy MadWorld'a i Bayonetty. wyglada na to, ze bedzie szybko i efektownie, i napewno malo realnie. ale mi w to graj.

Opublikowano

wygląda bosko, mocno podskoczyło na mojej watchliście w tym momencie

Opublikowano

Żeby tylko drugie P.N. 03 z tego nie wyszło.

Opublikowano

Ogolnie caly swiatek mi sie bardzo widzi, stroj naszego bohatera najbardziej aczkolwiek jak widze ten jego skok nad murkiem to mi rece opadaja...

Opublikowano

Strasznie durna sieczka. Szkoda pieniędzy na takie coś wydawać.

Uwielbiam tego typu odpowiedzi, nie grając jeszcze w grę człowiek wyraża już swoją opinię wyssaną prosto z palca.

A co do tych co uważają że to marna zrzynka Gears of War bo ma cover system to co powiecie o Kill Switchu który został wydany znacznie wcześniej niż GoW?

Gra ma potencjał w końcu jakaś dynamiczna strzelanka by się przydała a co P.N.03 było całkiem spoko jak na dawne lata;)

Opublikowano

Szalu nie robi, ale trailer tak naprawde jeszcze nic oprocz krotkiej wymiany ognia i strzalow z piachy nie pokazuje.

Opublikowano
Uwielbiam tego typu odpowiedzi, nie grając jeszcze w grę człowiek wyraża już swoją opinię wyssaną prosto z palca.

A co do tych co uważają że to marna zrzynka Gears of War bo ma cover system to co powiecie o Kill Switchu który został wydany znacznie wcześniej niż GoW?

Gra ma potencjał w końcu jakaś dynamiczna strzelanka by się przydała a co P.N.03 było całkiem spoko jak na dawne lata;)

Nie widzisz jaka durna sieczka się szykuje? Gdzie ty masz oczy kolego?

Psyko wszyscy wiemy jaka jest Bayonnnetta. Ci ludzie nic innego jak gier w ten deseń robić nie umieją, więc i to będzie takie. Widac po pierwszym gameplay'u. Szybko i durnowato jak w B.

Opublikowano

Akurat za obie te gry odpowiadają dwa różne zespoły - za Bayo Kamiya i ludzie z Platinum, a za Vanquisha Mikami i jego osobiste studio, ale pod szyldem Platinum.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Durna sieka sratatata. Przecież to slasher tylko, że zamiast slashować będziemy robić bang bang, więc to banger! ;)

Fabuła w tego typu grach to sprawa marginalna. Ważne, żeby było szybko, dynamicznie, efektownie i efektywnie. Ja tam się zajarałem.

Opublikowano

Nie widzisz jaka durna sieczka się szykuje? Gdzie ty masz oczy kolego?

Psyko wszyscy wiemy jaka jest Bayonnnetta. Ci ludzie nic innego jak gier w ten deseń robić nie umieją, więc i to będzie takie. Widac po pierwszym gameplay'u. Szybko i durnowato jak w B.

Unreal, GoW, Halo to tez durnawe sieczki mimo tego mają mega noty i sporą grywalność, są gusta i gusciki.

Osobiście nie przepadam za grami sportowymi dlatego też się nie wypowiadam w innych tematach.

Również B było spoko mimo tego chaosu choć mam nadzieję że ta gra będzie nieco bardziej ogarnięta czekam na demo aby się przekonać:D

Edytowane przez Salwador