Opublikowano 29 stycznia 201015 l http://www.gamersyde.com/news_vanquish_teaser_trailer-8927_en.html Trailer. Prezentuje sie ciekawie, mam nadzieje ze legenda serii RE zarzadzi swym nowym projektem. Swietny design zbroi w ciekawym settingu scifi ;] Edytowane 29 stycznia 201015 l przez Gość
Opublikowano 29 stycznia 201015 l Wygląda ciekawie, czekam na więcej info i gameplay. Jeżeli będzie to coś w stylu Schadow Complex to łykam. Oby tylko legenda RE Shinji Mikami nie wzorował się na RE5 bo będzie padaka ze strzelaniem
Opublikowano 31 stycznia 201015 l http://www.gametrailers.com/video/gt-pop-block-vanquish/61445 Analiza trailera i domysly na temat gry.
Opublikowano 31 stycznia 201015 l Wow! Filmik robi wrażenie, ciekawe czy doczekamy czasów że gry będą tak wyglądały. Trzymam kciuki za tą produkcję.
Opublikowano 1 lutego 201015 l Też bym wolał aby Mikami zajął się lepiej jakimś nowym survival horrorem z podobną oprawą graficzną.
Opublikowano 7 czerwca 201014 l http://www.youtube.com/watch?v=rLxVt6qxDFM&feature=player_embedded Filmik chyba z wersji na X360. Zapowiada się dynamicznie i efektownie
Opublikowano 7 czerwca 201014 l pieknie. swiat mi sie bardzo podoba, mechanika tez wyglada dobrze. jest na co czekac EDIT a i trailer bardziej trailarowaty sie pojawil http://gamersyde.com/news_vanquish_trailer-9405_en.html w sumie po tworcy RE spodziewalem sie czegos troszke innego, ale zapowiada sie lepiej niz sie spodziewalem. Armored Core na sterydach. Edytowane 7 czerwca 201014 l przez jiloo
Opublikowano 7 czerwca 201014 l Cover biedny, 3,5 letnie Gearsy są w tym temacie lepsze. Bieg i fikołki rodem z MGS'a. Jedynie grę mogą uratować dobre walki z bossami, bo w tym elemencie Japończycy rzadko zawodzą.
Opublikowano 7 czerwca 201014 l poza cover systemem nie widze zadnych podobienstw to gow. ao2 tez taki mial. i pewnie jeszcze by sie cos znalazlo. ale nie o to tu chodzi. gre robia tworcy MadWorld'a i Bayonetty. wyglada na to, ze bedzie szybko i efektownie, i napewno malo realnie. ale mi w to graj.
Opublikowano 8 czerwca 201014 l Ogolnie caly swiatek mi sie bardzo widzi, stroj naszego bohatera najbardziej aczkolwiek jak widze ten jego skok nad murkiem to mi rece opadaja...
Opublikowano 8 czerwca 201014 l Strasznie durna sieczka. Szkoda pieniędzy na takie coś wydawać. Uwielbiam tego typu odpowiedzi, nie grając jeszcze w grę człowiek wyraża już swoją opinię wyssaną prosto z palca. A co do tych co uważają że to marna zrzynka Gears of War bo ma cover system to co powiecie o Kill Switchu który został wydany znacznie wcześniej niż GoW? Gra ma potencjał w końcu jakaś dynamiczna strzelanka by się przydała a co P.N.03 było całkiem spoko jak na dawne lata;)
Opublikowano 8 czerwca 201014 l Szalu nie robi, ale trailer tak naprawde jeszcze nic oprocz krotkiej wymiany ognia i strzalow z piachy nie pokazuje.
Opublikowano 8 czerwca 201014 l Uwielbiam tego typu odpowiedzi, nie grając jeszcze w grę człowiek wyraża już swoją opinię wyssaną prosto z palca.A co do tych co uważają że to marna zrzynka Gears of War bo ma cover system to co powiecie o Kill Switchu który został wydany znacznie wcześniej niż GoW? Gra ma potencjał w końcu jakaś dynamiczna strzelanka by się przydała a co P.N.03 było całkiem spoko jak na dawne lata;) Nie widzisz jaka durna sieczka się szykuje? Gdzie ty masz oczy kolego? Psyko wszyscy wiemy jaka jest Bayonnnetta. Ci ludzie nic innego jak gier w ten deseń robić nie umieją, więc i to będzie takie. Widac po pierwszym gameplay'u. Szybko i durnowato jak w B.
Opublikowano 8 czerwca 201014 l Akurat za obie te gry odpowiadają dwa różne zespoły - za Bayo Kamiya i ludzie z Platinum, a za Vanquisha Mikami i jego osobiste studio, ale pod szyldem Platinum. Edytowane 8 czerwca 201014 l przez Hela
Opublikowano 8 czerwca 201014 l Durna sieka sratatata. Przecież to slasher tylko, że zamiast slashować będziemy robić bang bang, więc to banger! Fabuła w tego typu grach to sprawa marginalna. Ważne, żeby było szybko, dynamicznie, efektownie i efektywnie. Ja tam się zajarałem.
Opublikowano 8 czerwca 201014 l Nie widzisz jaka durna sieczka się szykuje? Gdzie ty masz oczy kolego? Psyko wszyscy wiemy jaka jest Bayonnnetta. Ci ludzie nic innego jak gier w ten deseń robić nie umieją, więc i to będzie takie. Widac po pierwszym gameplay'u. Szybko i durnowato jak w B. Unreal, GoW, Halo to tez durnawe sieczki mimo tego mają mega noty i sporą grywalność, są gusta i gusciki. Osobiście nie przepadam za grami sportowymi dlatego też się nie wypowiadam w innych tematach. Również B było spoko mimo tego chaosu choć mam nadzieję że ta gra będzie nieco bardziej ogarnięta czekam na demo aby się przekonać Edytowane 8 czerwca 201014 l przez Salwador