Gość Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 Gooral bywa szorstki, ale w pelni zgadzam sie z jego opinia Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 Oj to przepraszam. Wyjątkowo poniosło mnie przed premierą dema/pełnej i zapomniałem, że już wtedy mi się tak bardzo ten tytuł nie podobał. I jak może być? Pasuje ci? Bo zdania o tym gównie nie zmienię. Cytuj
oskar_PL 34 Opublikowano 7 września 2010 Opublikowano 7 września 2010 Jak dla mnie po zagraniu w demo ............szkoda czasu i kasy . Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 7 września 2010 Opublikowano 7 września 2010 Mikami powinien zrobić raczej jakiś nowy survival horror, jakąś nową markę. Vanquish jest zbyt podobny do Lost planet. Demo złe nie jest, ale to niestety kolejna sieczka bez fabuły, w którą grać mi się nie będzie chciało. Cytuj
S!N 14 Opublikowano 7 września 2010 Opublikowano 7 września 2010 Gra nie wypada źle. Podstawowe mechaniki są całkiem niezłe, ale jeśli oprócz ślizgania się nie dodadzą czegoś ciekawego to może być nudnawo. Zapewne po gearsach będzie można wrzuci do napędu jak powieje nudą i gra będzie chodzić po 50zł. Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 9 września 2010 Opublikowano 9 września 2010 Napiszę tak: jeżeli ktoś lubi takie klimaty - futurystycznej, szybkieeej, mega młócki - to gra bardzo mu podpasuje. Ja osobiście wymiękłem po 5 minutach grania w to demo i wyłączyłem - nie mój klimat. Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 11 września 2010 Opublikowano 11 września 2010 No ja za 2m razem podeszłem do dema to całkiem cąłkiem ta mechanika zawzięta z Lost Planet, Gersów, Halo podeszła...Jestem ciekaw czy multi tam również będzie. Gra na luźno do przejścia tak przynajmniej mi się wydaje. Cytuj
aux 3 807 Opublikowano 11 września 2010 Opublikowano 11 września 2010 Pograłem w demko i fulla sobie odpuszczę, ewentualnie kupię jak mocno zejdzie z ceny. Gierka jest piekielnie szybka, jak dla mnie nawet za szybka. Gearsowo-Lostowa mechanika jest dobra, strzela się przyjemne. Oprawa i klimacik są spoczko. Jednak nie ma tu nic co by mnie wciągnęło i zachęciło do zakupu. Najbardziej w całym demku spodobało mi się menu. Generalnie zgadzam się z marioo, nie takich gier oczekuję od Japończyków. Cytuj
Emiel 0 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Nowy trailer Vanquisha: http://niezgrani.pl/2010/09/16/tgs-otacon-w-trailerze-vanquisha/ Cytuj
kraczek 0 Opublikowano 19 października 2010 Opublikowano 19 października 2010 (edytowane) Co do tego ze ze Vanquish to zrzynka, jak tu sporo osób pisało, od gamespotu dostało emblema "Unique" +9.0 + Editor's Choice. Tak jak myślałem od samego poczatku, gra dużo powyżej przeciętnej. Napewno kupie jak stanieje, bo bidny jestem, nie stać mnie http://www.gamespot.com/xbox360/action/vanquish/review.html?tag=topslot;thumb;1 Edytowane 19 października 2010 przez kraczek Cytuj
okoolarnik 20 Opublikowano 19 października 2010 Opublikowano 19 października 2010 pierwsze wrażenie: ojezu, za stary jestem na to, ale jak sie przełamać to sie jednak okazuje że jest fajno, dynamicznie i całkiem miodnie, kiedyś pewno kupie Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 http://www.gametrailers.com/video/review-vanquish/706374 Ocena: 9 Mimo dobrej oceny to ogólnie bark multi tą grę zabija więc zapewne sobie ją tylko zapożyczę od kogoś przejdę i oddam Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 A ja i tak twierdzę że Mikami powinien stworzyć jakiś nowy survival horror. Vanquish może i dobra gra, jednak na klony Lost Planet w kosmosie to ja po prostu nie mam czasu. Cytuj
LiŚciu 1 305 Opublikowano 29 listopada 2010 Opublikowano 29 listopada 2010 Polecam zagrać w Vanquish. Tez po demku uważałem że tra gra jest kiepska jak Gooral (czy jakoś tak). Ale stestowałem pełną wersję, jestem już kawałęk w grze ( z 8-9 chapterów) i powiem ze gra urywa łeb przy samej (pipi)e. Jest owszem jak w Gearsach ale dla mnie dużo lepiej. Lepiej ze względu na klimat, futuryzm (nie wiem czy takie słowo istnieje), dynamike którą pęknie potrafisz kontrolować, efektywność i kilka elementów dodatkowo wzbogacających gre. Demo od razu wrzucało w kawałek jednej misji i było słabe. Gra się zaczyna od wielkiej inwazji i mega wprowadza w klimat. Gooral (czy jakoś tak). Nie oceniaj ksiązki po okładce. 1 Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 10 lutego 2011 Opublikowano 10 lutego 2011 (edytowane) Akt pierwszy misja czwarta - z początku mieszane uczucia, ale jak zaczyna łapać się te ślizgi i kanapki z piąchy to robi się ciekawiej. Zobaczymy jak będzie dalej Edyta: Przeszedłem pierwszy Akt i jest super - Maximum Arcade Edytowane 11 lutego 2011 przez donsterydo Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 12 lutego 2011 Opublikowano 12 lutego 2011 Darmowy pack z 3 broniami do Vanquish Wchodzimy na link, który zamieściłem poniżej ---> klikamy na obrazek ---> podajemy e-mail i klikamy w potwierdzenie. Później przychodzi e-mail z linkiem potwierdzającym, który trzeba otworzyć w przeglądarce i następnie dostajemy e-maila z kodem. http://www.computerbild.de/gutscheinaktionen/cbs-xbox-Vanquish-Codes-5859728.html Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 16 lutego 2011 Opublikowano 16 lutego 2011 (edytowane) choc gra mnie interesowa od samego poczatku, wstrzymywalem sie z zakupem czekajac az stanieje. po reckach jakos nie chcialem przeplacac ze wzgledu na wypominany krotki czas gry. ale ostatnio wyszukalem niechcacy wersje z figurka, wiec sie skusilem i zamowilem @Don: a ten kod to na X'a czy dowolnie na PS3 tez? Edytowane 17 lutego 2011 przez jiloo Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 17 lutego 2011 Opublikowano 17 lutego 2011 Ten kod jest na X360 tylko. Pistolet z tego zestawu jest bardzo przydatny, większość droidów zamienia w pył jednym strzałem, a i w starciach z bossami jest pomocny. Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 17 lutego 2011 Opublikowano 17 lutego 2011 wypelnilem, ale i tak nic nie przyslali. niemieckiego nie znam, wiec nie wiem o co kaman (tlumacz przetlumaczyl jakies brednie) no nic to, bede sie musial obyc bez tej broni. pozatym nie wiedzialem czy wziac wersje PS3 czy X'o, rzucilem moneta i wyszlo, ze PS3 Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 (edytowane) No i przeszedłem. Pokazało mi 9 godzin na Hard. W połowie specyficzny design i mdła kolorystyka zaczynają męczyć. Nie jest to poziom Bayonetty wyrywający z kapci, ale ekipa Platinum skleiła całkiem dobrą grę. Po zakończeniu sequel jest oczywisty Edytowane 23 lutego 2011 przez donsterydo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi