Szwed 642 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Ja też zamówiłem, Archon lipy na pewno nie odwalił, ma u mnie kredyt zaufania od 2005 roku jakoś xD Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października też kupiłem. pamiętam go z 2004, albo 2005 jak pojawił się na skizo,org jako taki mądruś i chyba mnie denerwował tymi swoimi mądrościami. Ponieważ i ja mam wiedzę o przerabianiu konsol/emulatorach, a tu pojawił się jakiś mądruś i się ciągle mądrzył. Ja odpisałem pytającemu coś na 3 zdania, a ten walił esej na A4. Potem założył kanał o grach, stronkę i tak w sumie dziś wiem że typ ma wiedze i mu się chce. I póki co wrzuca te klasyczne filmy, bez clickbaitów, robi wielki research, nie poleca jakichś ebooków w trakcie filmów, jest rzetelny i subuję go w sumie od lat 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi