django 549 Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 na niebieskiej pomaranczy to samo daj czarny tekst bez zadnych udziwnien Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Nie ma takiej opcji - za długo to robiłem, za dużo tagów jest w tym tekście i musiałbym to zrobić praktycznie od początku, zmieniając podstawową koncepcje. Oglądać na ciemnym. Zresztą ja w konkursie udziału nie biorę, więc... Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Przy devil may cry sa linki do youtube'a z całym soundtrackiem, nie wiem, jeśli to ma byc póżniej ogólnodostępny materiał to może je usunąć, na moja głowę to nielegalne, ale ja się nie znam ;] pozdro Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgadzam się. Jeśli OST nie jest free, to nie można go wrzucać. Najwyżej jakieś promo kawałki, czy cóś. Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Dammit, a tyle się narobiłem przy wrzucaniu linków :] z drugiej strony to są tylko odnośniki, jeżeli OST jest nielegalny to czemu nie został usunięty z YT? Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Bo nie, za mało ludzi mają by to sprawdzać. W jednymn zdaniu, rzecz która można nabyć tylko przez kupno w sklepie, nie można legalnie za darmo sciągnąć z interneta ( sa wyjatki ), to jest zwykła kradzież, nie oskarzam nikogo ;] Zresztą sam wiesz bo nie dałeś linka do torrenta z ripem gry, a przeciez nikt go nie wyrzucil ;] Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 linki do groovesharka tez odpadaja? http://listen.grooveshark.com/#/search/songs/?query=gamer%27s%20guide%20to ? (nie czytalem notki prawnej ) Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Wpisy Grigoriego praktycznie perfekt, poza małym szczegółem - skrót DLC = Downloadable Content Odnośnik do komentarza
Blaise 3 602 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Jakiś magik zrobi mi czcionkę z GTA:San Andreas? Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Jakiś magik zrobi mi czcionkę z GTA:San Andreas? http://www.gta-sanandreas.com/downloads/index.php Skończ najpierw tą FIFĘ zanim zaczniesz coś nowego. ;P Odnośnik do komentarza
Blaise 3 602 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 (edytowane) Wydaje mi się, że FIFA skończona. Porobiłem odstępy, ewentualnie dodam screeny jeszcze . Właśnie jak dać takie fajowe miniaturki screenów ?Takie jak w Twoim dziele o U2? E:Ściągnąłem jedną z czcionek i nie wiem co z nią zrobić,help Dobra zrobiłem chyba to . o (pipi)a jest efekt ,hihi Edytowane 4 Lutego 2010 przez blazej10 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Jak zrzucasz na imageshacka, to masz gotowy kod (bbcode, albo forum miniature) do wklejenia. Odnośnik do komentarza
Blaise 3 602 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 No mam,ale co próbuję wkleić to za każdym razem albo ląduje sam kod albo mam ikonkę przeciętego zdjęcia,coś w tym stylu.Niby człowiek dwa lata na forum jest,a tu takie cuda nieodkryte. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Tak wygląda kod pojedynczej sygnatury. Duże znaczenie ma tutaj sam link zdjęcia. Czasem forum źle wkleja odtwarza kod który na początku ma URL dużymi literami. Zawsze zmniejszam literki na url (w tym co kopiuje z imageshacka, gotowe poniżej) i wszystko działa. [url=http://img222.imageshack.us/i/batmanarkhamasylum20090p.jpg/][img=http://img222.imageshack.us/img222/6691/batmanarkhamasylum20090p.th.jpg][/url] Proponuje nie dawać tak dużych obrazków, szczególnie okładek. To do wszystkich. Brzydko to wygląda. Odnośnik do komentarza
Blaise 3 602 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Wklejasz ten link do "wstaw grafikę'' czy do 'wstaw odnosnik'? i ktory z linkow wklejasz ? Na imageshacku znajduje sie 8 linkow napisz ktory Jak tylko się tego dowiem to będziesz miał spokój hehe . Odnośnik do komentarza
pawliszak 0 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Sprawdźcie teraz mojego Heavenly Sworda Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 blazej, podmienilem Ci logo na przezroczyste. Czasami warto zajrzec na google Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Nie. Po prostu wklejasz to w pole edytora. To gotowy kod. Tylko zmień "URL" na "url" Szczurek, założyłem nowy temat - możesz zacząć pobierać "opłaty" za swoją pomoc. Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 chyba sobie jaja robisz ;f Odnośnik do komentarza
Blaise 3 602 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Dzięki chłopaki.Jeszcze nie skończyłem,ba! dużo pracy przede mną,ale na razie wszystko w miarę wygląda u mnie .Jakieś rady,sugestie krytyka albo pochwały ? Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Tak. Błagam Cię, stosuj poprawnie znaki interpunkcyjne. Najpierw znak, potem spacja. Nie odwrotnie. Odnośnik do komentarza
Blaise 3 602 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 (edytowane) Nie lubię tego robić . Błędów ortograficznych nie robię , ale zapamiętać o spacji po przecinkach , weeź . Poprawię to .<br><br><br><br>Edycja:Zapiszę wszystko na dysku co mi forum rozje'bało ( albo ja ). Kiedy piszę to wszystko wygląda ok ( w trybie edycji ) . Wystarczy żebym nacisnął zapisz zmiany i masakra. Wkleję tam wszystko może jakiś mod to zobaczy wejdzie w edycję, naciśnie jakiś guziczek i będzie dobrze .<br> Edytowane 4 Lutego 2010 przez blazej10 Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 wiecie że i tak nikt tego nie będzie czytać, a wszyscy piszą tylko po to żeby nagrody zgarnąć Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 oj, niech tylko ktoś zada debilne pytanie typu "czy w grze jest wersja polska" w temacie poświęconym grze zamiast spojrzeć tutaj, to będę ganiać z rózgą. Kwestia przyzwyczajenia, no i w ogóle tego, czemu te wpisy służą. A służą odnajdowaniu podstawowych informacji, jeśli się ich szuka, a nie czytaniu opisów dla przyjemności. Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Przyznam ze ktos wpadl na dobry pomysl, ja za stary juz na to ,ale ogolnie lepsze to niz jakies battle. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi