Fab3r 4 Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 No chyba że faktycznie to będzie służyć ludziom(?) którzy zamiast wpisać w google "xxx polska wersja" będą spamować postami POMOCYY!!11!!! CY JEST POLSKA WERSIA!?!?!?! Czy jak powstanie ppe, to przeniesiecie tam na SG co lepsze wpisy?
Gość Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 Jakby ludzie umieli z google korzystać, to baza naszego forum byłaby pewnie o połowę objętości lżejsza. Masz jakiś interes w tym zrzędzeniu, czy tylko Ci przykro, że samemu Ci się w tym projekcie uczestniczyć nie chce? Nie odpowiadaj. Widzisz Milan do czego ja się muszę posuwać, żeby od Ciebie coś miłego usłyszeć usłyszeć? ;]
Alex van Cube 462 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 Zacząłem robic mgsa. Na razie tylko wstep + zbieranie materialow na dysku. Oj czeka mnie duzo pracy teraz Na dniach biore sie do roboty.
Kazuo 134 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 Czcionka trochę napieprza po oczach ;]
Gość Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 I dobrze. Jak w MGSie. Ma być klimat wpisu w nie zwykły tekst. Tylko okładki za wielkie nie wiem po co. Wiesz, porwałeś się na tekst o prawdziwym klasyku - pamiętaj, musisz mi zaimponować.
CoATI 1 051 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 a gdyby tak zrobic wpis o wszystkich czesciach mgs w jednym temacie? -jakies info wstepne o wszystkich czesciach -timeline -opisy poszczególnych czesci -media -ciekawostki -inne smieci ;]
Gość Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 Nawet ja bym się nie miał ochoty tego podjąć. (mając na uwadze swój poziom wiedzy i znajomość źródeł; nie ostatnią niechęć) Dobrze by natomiast było, żeby osoby tworzące wpisy z gier z tej samej serii uzgadniały ze sobą koncepcję, żeby opisy były w miarę możliwości spójne wizualnie i merytorycznie. Takie oddzielne wpisy można później za zgodą autorów połączyć. Jest dużo możliwości, najpierw tylko musi być ktoś chętny w ogóle zrobić wpisy do pozostałych części.
Alex van Cube 462 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 (edytowane) Może mi ktoś wytłumaczyć co się stało z moim wpisem??? Edytowałem go dzis jakies 1,5 godzinki i jak zatwierdzilem zmiany to mi wyj.ebało takie cuś kuffa ja cierpie dole :confused: Ps taki sam problem jak blazeja. Edytowane 5 lutego 2010 przez Alex van Cube
Gość Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 Nie mam pojęcia co się dzieje. Pogadam z ludźmi z adm, ale wątpię, by ktoś umiał wyeliminować ten problem, a raczej na pewno nikt nie będzie umiał przywrócić zwalonych wpisów. ROBIĆ KOPIE ZAPASOWE DO NOTATNIKA PRZY KAŻDEJ EDYCJI!!!
Alex van Cube 462 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 Jeszcze jedno pytanie. Dlaczego u licha nie moge wejsc do pelnej edycji posta??? Klikam na przycisk "Uzyj pelnego edytora" i nic sie nie dzieje. Forum wogole nie odpowiada. Zeby tylko to dzialalo to odbuduje swoj wpis w 5 min bo mam wszystko na dysku.
Gość Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 Mi działa. Zrób tak, że napisz odpowiedź w pełnej edycji, tam sobie zrób co chcesz i później gotowy kod wklej przez szybką edycje do właściwego posta. Później usunę zbędne posty.
Słupek 2 181 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 Mam ten sam problem z pełnym edytorem. Mogę go tylko użyć przy nowym poście, przy edycji już nie.
Gość Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 Jaki skin? Albo nieważne, spróbuj zmienić i zobacz jak jest.
Słupek 2 181 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 (edytowane) Na stałe mam Thoreau (ciemny), zmieniłem na inne i dalej to samo czyli brak pełnego edytora przy edycji. Edytowane 5 lutego 2010 przez SłupekPL
Blaise 3 613 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 Ten sam problem mam,tekst w krzakach masz pewnie ;/ . Dzisiaj się meczę dalej z GTA .
Alex van Cube 462 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 Polecam zrobic tak jak Grigori napisal. Wyedytowac sobie posta w dodaj odpowiedz, a potem wszystko skopiowac w szybkiej edycji. Ja juz odzyskalem to co stracilem.
Blaise 3 613 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 Grigori, usuń mi te dwa posty w GTA : SA . Jeden w krzakach a drugi o treści "test po raz drugi " Z góry dzięki
Alex van Cube 462 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 http://www.psxextrem...2entry2060472 Uznać wpis za skończony czy jeszcze coś dodać??? Co sądzicie???
Blaise 3 613 Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 Fabułe SA nakreśliłem w pierwszym szkicu delikatnie-powód przybycia CJ-a i sytuacja na miejscu. W takim stanie to wklejać czy opisać całą ?
MYSZa7 8 960 Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 http://www.psxextreme.info/topic/86525-mass-effect-2/ Można uznać za skończony? Alex van Cube zmieniłbym tylko czcionkę przy opisach....nie wiem jak innym ,ale mi się źle czyta
django 549 Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 możesz wypisać aktorów biorących udział w polonizacji. Pierdoła, ale zawsze ciekawa. co do MGSa to ja tez bym wolał normalną czcionke. Możesz też dodać chronologię serii MG. Wiesz, coś w stylu Metal Gear [kiedy dzieje się akcja] -> bla bla -> bla bla -> MGS (pogrubione bo tą część serii opisujesz) -> bla bla
Alex van Cube 462 Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 możesz wypisać aktorów biorących udział w polonizacji. Pierdoła, ale zawsze ciekawa. co do MGSa to ja tez bym wolał normalną czcionke. Możesz też dodać chronologię serii MG. Wiesz, coś w stylu Metal Gear [kiedy dzieje się akcja] -> bla bla -> bla bla -> MGS (pogrubione bo tą część serii opisujesz) -> bla bla Taki timeline bylby dobrym pomyslem gdyby wypalil pomysl stworzenia jednego tematu, w ktorym bylaby cala seria MGS. W takiej formie jak teraz wydaje mi sie niepotrzebny, przeciez jest napisane ze akcja toczy sie po pierwszych dwoch metal gearach, a na przyklad jakbym robil MGS 3 (czy ktokolwiek inny) to tam bym napisal, ze to prequel i tak dalej. Chyba wiesz o co mi chodzi. Co do czcionki to wielu osobom sie nie podoba, ale jak wczesniej napisal Grigori, wpis ma miec klimat danej gry i moim zdaniem ta czcionka go oddaje, no ale jeszcze sie zastanowie nad jej zmiana
Gość ALIEN_ALIEN Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 http://www.psxextreme.info/topic/86494-crash-bandicoot/ A co myślicie o tym? Chyba nic więcej dodawać nie trzeba. 2
CoATI 1 051 Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 miejscami nieczytelne. ogarnij jakos kolor i wielkosc fontow 1
django 549 Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 proponuje zeby do gier sciaganych z XBL lub PSN dodawać cenę/ilość punktów. Reszta gites, fajnie, ze zawarles sekrety czy ciekawostki. Moze jestem po(pipi)any, ale lubie czytac takie rzeczy. Alex: zawsze moznaby dac pozniej odnosniki w tej chronologii. No, ale zobaczymy jak ktos zrobi wpis o innym MGSie. Albert Wesker: zmieniłem logo w twoim wpisie na przezroczyste
Rekomendowane odpowiedzi