Gość ALIEN_ALIEN Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 Ja brałem Crasha pod uwagę jako grę na Playstation a nie z PSN. Ale cenę można dodać. 1
Gość Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 Akurat nie wiem czy warto dodawać ceny/punkty, bo to nie jest informacja niezmienna. Natomiast warto napisać, że gra jest w ogóle dostępna na PSS.
vip77 250 Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 crash to jest raczej pseudo 3D platformowka, mozna powiedziec ze 2.5D
Gość Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 MYSZa, jak robisz wpis do Bajoszkoka - co mnie bardzo cieszy - to masz autoryzację na wykorzystanie listy plasmidów i toniców mojego autorstwa. Chyba że zechcesz zrobić własną.
pawliszak 0 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 Może taka mała dygresja, które ukończone wpisy podobają się wam póki co najbardziej? Bo dla mnie Crash (świetna robota Alien!) i Rez.
Gość ALIEN_ALIEN Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 (edytowane) Hehe mi się też Crash podoba a tak poza tym to Metal Gear Solid . Wiele ludzi skarży się że kolorów dużo ale wpis Alex van Cube też miał jakieś zastrzeżenia że czcionka się nie podoba, na co on że nie ważne bo ma być klimat. 8) Edytowane 8 lutego 2010 przez ALIEN_ALIEN 1
Słupek 2 183 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 (edytowane) Jestem ciekaw pierwszych ocen skończonych tematów. No normalnie ciekawość mnie zżera. A jeżeli chodzi o najlepsze ukończone prace. To tak nie licząc wpisów Grigoriego bo się nie liczą to najbardziej podoba się wpis Coatiego zarówno pod względem wizualnym jak i informacyjnym (choć nie znam się na grze REZ). Dalej wpis Metal Gear Solid też niczego sobie. No i wpis o Crashu znaczy wizualnie, łeb mnie boli od niego za kolorowo. Ale rozumiem, że to pasuje do Crasha jako gry idealnie. A dwa to treściwy i wyczerpujący wpis. Edytowane 8 lutego 2010 przez SłupekPL
Lucek 4 417 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 Forza Motorsport 3 jestes pewny? Mozesz jeszcze wypisac trasy chociazby... orion, ja bym to dopracowal jednak mozna wypisac trasy, samochody, wspomniec cos o dodatkach, kierownicach fanateca, multiplayerze, storefront itp. No i jesli to ma wyladowac docelowo jako czesc ppe.pl to odnosnik do konsolowiska raczej srednio tu wyglada
Gość Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 Marvel Vs. Capcom 2 chyba żartujesz że to jest skończone. Nie no, będziemy wprowadzać jakąś kontrolę jakości zanim w ogóle wpis zostanie dopuszczony do oceny, bo tak to być nie może i nie będzie.
Słupek 2 183 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 To samo Mass Effect 2 jak na tak wielką, rozbudowaną grę dosyć słaby wpis.
Gość Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 Nawet nie ma co porównywać wkładu pracy Myszy do Robinsona. Ale rzeczywiście, sądziłem, że ewentualne niskie oceny będą wystarczającym wyrazem dezaprobaty, ale muszę zmienić zdanie, ponieważ oceniający będą sugerować się ogółem prac i nie można pozwolić na zaniżanie poniżej pewnego poziomu... Na razie proszę nie zgłaszać kolejnych wpisów. Wciąż czekam na oceny - w tej chwili mam dopiero jedną gotową, a nie będę tego na raty robił. I co najważniejsze, chcemy mieć rozeznanie, czy ta metoda oceniania w ogóle się sprawdza. Jeśli nie, to z niej zrezygnujemy na rzecz stałego grona, ale czas nie jest tutaj wystarczającym argumentem.
MYSZa7 8 962 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 Słupek_PL - co miałbym jeszcze umieścić do wpisu o Mass Effect 2? ;p Postacie ,główne lokacje...zaproponuj coś a postaram się dostosować
Gość Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 Nie zaproponuj, bo teraz, to już za późno - to raz. Dwa, że w interesie autora leży samemu wiedzieć, jak przedstawić grę tak, żeby było o czym pisać i co czytać.
MYSZa7 8 962 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 Nie zaproponuj, bo teraz, to już za późno - to raz. Dwa, że w interesie autora leży samemu wiedzieć, jak przedstawić grę tak, żeby było o czym pisać i co czytać. Nie to nie Ale po otrzymaniu oceny nie będzie można niczego dodać?
Słupek 2 183 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 (edytowane) Nie zaproponuj, bo teraz, to już za późno - to raz. Dwa, że w interesie autora leży samemu wiedzieć, jak przedstawić grę tak, żeby było o czym pisać i co czytać. Dokładnie. Nie to nie Ale po otrzymaniu oceny nie będzie można niczego dodać? Mysza to Twój wpis i to Ty będziesz oceniany, ja tylko komentuję. Oczywiście mogę pomóc, jeżeli ktoś takiej pomocy chce (choć Me2 i tak odpada bo w niego nie grałem). Tak jak np. zaoferowałem pomoc Błażejowi w wpisie GtA, jakby takiej potrzebował. Ale nie będę Ci pisał co ma być w Twoim wpisie, bo to Twój interes ;]. A na dobry przykład podam wpis Aliena. Chłopak opisał 13-sto letnią platformówkę w sposób naprawdę przyzwoity i wyczerpujący. A co dopiero można napisać w rpg jakim jest Me2. Ale to tylko moja opinia. Nie ja oceniam, więc nie mniej pretensji i nie przejmuj się mną ;]. Dlatego tak bardzo czekam na pierwsze oceny, jak to będzie wyglądać. Edytowane 9 lutego 2010 przez SłupekPL
MYSZa7 8 962 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 (edytowane) Ale to tylko moja opinia. Nie ja oceniam, więc nie mniej pretensji i nie przejmuj się mną ;]. Dlatego tak bardzo czekam na pierwsze oceny, jak to będzie wyglądać. Ale ja nie ma pretensji A przejmować się tobą chyba powinienem bo jesteś jednym z niewielu użytkowników tego forum,którego opinia jest naprawdę przydatna Edytowane 9 lutego 2010 przez MYSZa7
Gość ALIEN_ALIEN Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 Jak przeglądacie wpisy to jak jakieś błędy wyłapiecie możecie śmiało napisać hehe. 1
chrno-x 901 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 Przecież wyraźnie Grigori mówił aby zastanowić się dwa razy niż uzna projekt za skończony, więc po co teraz takie głupie teksty?
chrno-x 901 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 tylko proszę o nie wytykanie czegoś zanim nie będzie przynajmniej większośc zrobione, bo już takowe PW dostałem :->, ale też przypisuje się do tego co napisał Alien ;p
Blaise 3 614 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 Rzucił Słupek tekstem, że jest niedopracowany, także słusznie Mysza chce wiedzieć co powinien poprawić przy następnych pracach. Grigori przenieś może ten lekki offtop do 'komentarzy' tam jego miejsce.
Słupek 2 183 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 (edytowane) Wiem, że ME to gra z ogromnym uniwersum, dlatego taki wpis to dużo pracy, naprawdę dużo pracy. No ale np. aż się prosi żeby napisać szerszy wstęp-wprowadzenie, opisać chociaż główne rasy, nowe rasy. Opisać najważniejsze-kluczowe planety, opisać Omege, napisać zmiany względem I części. Napisać o systemie eksploracji planet, dodać dział media (fotki, filmiki) tych jest mnóstwo. Wytłumaczyć w jaki sposób ME2 definiuje na nowo słowo "sequel". Napisać o możliwościach wczytania sajvu z poprzedniej części (ważna rzecz). Wspomnieć o wyborach podczas rozgrywki, również ważny element ME, o opcjach dialogowych. Tylko po raz kolejny podkreślam, nie ja oceniam. Możliwe, że wpis Myszy jest kompletny. Ja tylko wyrażam swoją opinię, komentarz. Edytowane 9 lutego 2010 przez SłupekPL
MYSZa7 8 962 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 (edytowane) Wiem, że ME to gra z ogromnym uniwersum, dlatego taki wpis to dużo pracy, naprawdę dużo pracy. No ale np. aż się prosi żeby napisać szerszy wstęp-wprowadzenie, opisać chociaż główne rasy, nowe rasy. Opisać najważniejsze-kluczowe planety, opisać Omege, napisać zmiany względem I części. Napisać o systemie eksploracji planet, dodać dział media (fotki, filmiki) tych jest mnóstwo. Wytłumaczyć w jaki sposób ME2 definiuje na nowo słowo "sequel". Napisać o możliwościach wczytania sajvu z poprzedniej części (ważna rzecz). Wspomnieć o wyborach podczas rozgrywki, również ważny element ME, o opcjach dialogowych. Tylko po raz kolejny podkreślam, nie ja oceniam. Możliwe, że wpis Myszy jest kompletny. Ja tylko wyrażam swoją opinię, komentarz. Aaaaaa....ja pier... a wiedziałem że coś mi tu nie pasuje. Jeszcze gdy temat był w budowie dałem dział media i przez przypadek musiałem go usunąć gdy dodawałem dział soundtrack Idiota ze mnie To akurat dałem hehe Edytowane 9 lutego 2010 przez MYSZa7
Gość Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 Wpisy będzie można, a nawet wypadało by edytować, jeśli zajdzie taka potrzeba także po otrzymaniu oceny. np. gry wychodzi DLC. Ale z oczywistych względów nie będzie to podstawą do podniesienia oceny. To w interesie autora jest, żeby wpis był gotowy przed jej wystawieniem, a nie dopiero po. Pisałem o tym i też na zdrowy rozum to powinno być rozumiane.
.... 2 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 ej, ale jak to ma byc wyj.ebana w kosmos superencyklopedia to sprawdzajcie ortografie, literowki i przecinki, bo ja geniuszem nie jestem, ale przy zeldzie i crashu 2 (tylko te gry przegladalem) kluje to troche w oczy
Gość ALIEN_ALIEN Opublikowano 10 lutego 2010 Opublikowano 10 lutego 2010 Ortografię sprawdzam ale wiadomo że błędy zdarzają się bo cyborgiem nie jestem więc jak jakieś widzisz to pisz. A na przecinki uwagi nie zwracam . 1
Rekomendowane odpowiedzi