Robinson113_RR 1 Opublikowano 21 lutego 2010 Opublikowano 21 lutego 2010 (edytowane) No tak zapomniałem o tej zasadzie, wybaczcie. A jak mogę zmienić tytuł tematu żeby usunąć napis "wpis w budowie"? EDIT: Może ktoś podać jakie były oceny SSBB w PE i N+? Edytowane 21 lutego 2010 przez Robinson113_RR
MYSZa7 8 962 Opublikowano 21 lutego 2010 Opublikowano 21 lutego 2010 http://neoplus.gameplace.pl/spis_gazet i http://pe.gameplace.pl/ tu szukaj
Gość Opublikowano 21 lutego 2010 Opublikowano 21 lutego 2010 No tak zapomniałem o tej zasadzie, wybaczcie. A jak mogę zmienić tytuł tematu żeby usunąć napis "wpis w budowie"? Ja to zrobię, kiedy wpis zostanie zgłoszony od oceny i oceniony.
CoATI 1 051 Opublikowano 22 lutego 2010 Opublikowano 22 lutego 2010 ALIEN_ALIEN @ zmień jakos wyglad twoich wpisow, bo to nie jest zbyt czytelne... treści sporo, ale juz gorzej z jej przedstawieniem. (to tylko moja opinia) aha i sprawdz jak to sie wszystko prezentuje na roznych skórkach forum (jasna/ciemna)
Gość ALIEN_ALIEN Opublikowano 22 lutego 2010 Opublikowano 22 lutego 2010 Co jest ci nieczytelne, że za kolorowa czy jak? Konkretnie. No na ciemnym to średnio wygląda bo większość obrazków ma małe tło a ja nie umiem robić tak jak jest w Mass Efect 2 1
CoATI 1 051 Opublikowano 22 lutego 2010 Opublikowano 22 lutego 2010 ok, klikasz wlasny temat. co widzisz? *fonty arial black oraz impact, ktore raczej nadaja sie tylko do wytluszczen pojedynczych słow i/lub tytulów akapitow etc. ale nie calych akapitów. taka czcionka jest męcząca w odbiorze przy dłuższym czytaniu. *font tez jest imo za duzy. *napierdzielone kolorków, ktore nawet na jasnym theme forum nie zawsze sa czytlene, a wnioskuje, ze wlasnie pod jasne tlo "projektujesz" wpis. *jeszcze formatowanie obrazkow [tu juz nie bede pisac o watermarkach na nich ;]]... niektóre obrazki sa ogromne inne tak jak obrazki kryształow - malutkie. w sumie to tyle... taka moja subiektywna opinia ;] ***************************8 co do edytora obrazków ;] na poczatek zabawy w edycje polecam program paint.NET- to taki troszke bardziej rozbudowany windowsowy paint ;] nie zrobisz w nim "fotoszopów" na miare okladki playboya, ale do podstawowych korekt wystarczy.
Gość ALIEN_ALIEN Opublikowano 22 lutego 2010 Opublikowano 22 lutego 2010 No no wezmę sobie te uwagi do serca . A kryształy mają być akurat małe
CoATI 1 051 Opublikowano 22 lutego 2010 Opublikowano 22 lutego 2010 ostatni moj post na temat twoich wpisów ;] rozumiem dlaczego chciales zeby były male, ale nie widzisz, ze one sie gubia w natłoku wszystkiego innego? przyklad na obrazku powyżej. za pierwszym razem myslalem, ze krysztalek to przecinek - cos mi nie pasowało i dopiero wtedy zauważyłem obrazek. poprostu mi sie zgubił przy tym wielkim napisie UWAGA ;]
Słupek 2 183 Opublikowano 23 lutego 2010 Opublikowano 23 lutego 2010 Z tego co pamiętam to był już jeden wpis o BioShocku. Chyba Mysza go robił ale nie wiem zniknął czy co.
Musiol 188 Opublikowano 24 lutego 2010 Opublikowano 24 lutego 2010 Zacząłem opisywać postacie z Vagranta, spoilerów oczywiście mam unikać? No i czy teraz jak jest to może być? Mam także prośbę, mógłby mi ktoś napisać jaką ocenę otrzymał VS w PSXE? Oraz w jakim numerze pojawił się opis do tej gry (nie mam już tego numeru, a wiem, że był).
Gość Opublikowano 24 lutego 2010 Opublikowano 24 lutego 2010 Mogą być spoilery, pod warunkiem, że prawidłowo oznaczone (przed tagiem powinno być napisane, czego spoiler dotyczy, lub całą sekcje poświęcić spoilerom i zacząć ją od zaznaczenie, że dalej będą spoilery. Za duże są te obrazki imo, zrobił bym o połowę mniejsze. Wszystkie, poza logo gry i okładkami, które Ci zrobiłem.
CoATI 1 051 Opublikowano 3 marca 2010 Opublikowano 3 marca 2010 a te watermarki na obrazkach w wpisach aliena to mogą byc? :> jakis inny serwis sie moze obrazic :< post edytowany 3x byleby nie pisać o estetyce :|, sry, nie moglem sie powstrzymac :*
Gość szpic Opublikowano 7 marca 2010 Opublikowano 7 marca 2010 (edytowane) a ja mam pytanie: Jak wrzucic tabele ? Edytowane 7 marca 2010 przez szpic
CoATI 1 051 Opublikowano 7 marca 2010 Opublikowano 7 marca 2010 [table][tr][td]dane tabeli[/td][/tr][/table] tr- wiersze td - kolumny
Gość szpic Opublikowano 7 marca 2010 Opublikowano 7 marca 2010 jak to mam wkleic? wpisuje w takiej formie jak Ty masz podane to wyswietla tylko kod
Gość Opublikowano 7 marca 2010 Opublikowano 7 marca 2010 eee... my nie mamy żadnych tabel na forum. a szkoda. CoATI, znasz jakieś forum na którym to działa?
CoATI 1 051 Opublikowano 7 marca 2010 Opublikowano 7 marca 2010 gdzies, kiedys to widzialem, ale na starszej wersji silnika forum... myslalem, ze bedzie dzialac [sam nie testowalem]. edyta/// znalazlem nawet jakis generator tabel... http://www.teamopolis.com/tools/bbcode-table-generator.aspx ale faktycznie nie dziala ;/
CoATI 1 051 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 sry, za post pod postem, ale chcialem tylko napisac, ze nie porzuciłem mojego tematu o zoe2 i w planie jest dokonczenie go ;] mialem 'mały młyn' na uczelni i kilka drobnych spraw do zalawienia... nie bylo czasu
Robinson113_RR 1 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 Chciałbym przypomnieć, że też nie porzuciłem mojego wpisu o SSBB. Po prostu w tym miesiącu nie byłem zorganizowany, nie mogłem znaleść czasu. Ale dzięki Bogu będą święta, więc postaram się z tym ruszyć.
Gość Opublikowano 6 kwietnia 2010 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Właśnie widzę jak Ci się udało... Ludzie no, ruszcie się, bo zacznę kasować niedokończone tematy. Jeszcze nikt nie zgarnął nagrody, a przecież prenumerata PSXa albo wyróżnienie piechotą nie chodzą.
Gość szpic Opublikowano 6 kwietnia 2010 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Proszę o usuniecie mojego tematu Civ2. Porwałem się z motyka na słońce.
Mr_Sciera 7 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Zacząłem opisywać postacie z Vagranta, spoilerów oczywiście mam unikać? No i czy teraz jak jest to może być? Mam także prośbę, mógłby mi ktoś napisać jaką ocenę otrzymał VS w PSXE? Oraz w jakim numerze pojawił się opis do tej gry (nie mam już tego numeru, a wiem, że był). Recka byla w PE34, opis 34 i 35 ocena gry: 9
Rekomendowane odpowiedzi