ruteqqq 0 Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 (edytowane) Siema, chciałbym sie z kims zgrac, bo juz mnie troche nudzi granie na publicu. Szukam wiec clanu, gdyby co to prosze o info na gg badz moj profil- ruteq pzdr Edytowane 28 stycznia 2010 przez ruteqqq Cytuj
burza-lukas 2 Opublikowano 31 stycznia 2010 Opublikowano 31 stycznia 2010 Zapytam od razu wprost. Czy są chętni do tego by razem wspólnie stworzyć jakieś polskie forum na którym odbywały by się pojedynki klanów itp. Mam własny serwer i sporo miejsca na nim, zatem nie jest to problem założyć takie forum. Pytanie tylko czy znajda się osoby które pomogą....O jaką pomoc chodzi? Może to być pomoc organizacyjna, pomoc na zasadzie "powiadom znajomego który gra w MW2 aby dołączył do nas" pomoc Administracyjna, Moderatora, samo zapisanie się ze znajomymi jako klan byłoby już w tym wypadku pomocą w tworzeniu jakiejś polskiej sceny MW2. Jednym słowem czy są osoby zainteresowane takim projektem i grą w klanach? Cytuj
ruteqqq 0 Opublikowano 1 lutego 2010 Autor Opublikowano 1 lutego 2010 ja jestem zainteresowany taka gra ale niestety nie mam takich znajomych Cytuj
burza-lukas 2 Opublikowano 1 lutego 2010 Opublikowano 1 lutego 2010 Sama obecność tez się liczy Cytuj
iPope 0 Opublikowano 24 maja 2010 Opublikowano 24 maja 2010 Ja z kolega mam taki pseudo-klanik, ale niedlugo dolacza do nas jesscze jeden koles. Dla mnie fajny pomysl nawet. Tylko jakos nie widac chetnych Cytuj
sonik992 0 Opublikowano 25 maja 2010 Opublikowano 25 maja 2010 Ja też jestem zainteresowany tym pomysłem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi