Modern Warfare 2 0 Opublikowano 2 lutego 2010 Opublikowano 2 lutego 2010 Troche przedłużyły nam się sprawy związane z organizacją, ale wkońcu udało nam się rozpocząć zapisy. "Polska Liga Modern Warfare 2 na Xbox 360" Oto wiadomość, na którą fani Call of Duty Modern Warfare 2 czekają z utęsknieniem. Trwają przygotowania do odpalenia Ligi Modern Warfare 2 na Xbox 360 w serwisie CSL. Rozpoczęcie rozgrywek przewidujemy w lutym. Do tego momentu wszystkie zainteresowane klany mogą zgłaszać swój udział. Zapraszamy. Link do ligi : http://www.consoles....-2-na-Xbox-360/ Link do zapisów : http://www.consoles....isit=1263398172 Cytuj
burza-lukas 2 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 Fajnie, tylko gdzie jakieś tematy dla tych co szukają klanu. Z pewnością jest sporo chętnych którzy stworzyliby wspólnie jakiś klan Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 Chętnie zagram w klanie 4Fun bez spinaczy. Słać oferty Cytuj
burza-lukas 2 Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 Chętnie zagram w klanie i wezmę udział w lidze. Grywam codziennie więc problemu z dostępnością nie ma. Obecnie znajduję się na drugim prestiżu w rangach. Gra oczywiście dla zabawy bez żadnych spięć. Wyniki w grze pozytywne gg: 384633 gametag: burza1982 Cytuj
ruteqqq 0 Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 (edytowane) Ja równiez chetnie zagram w klanie, z przyjemnoscia sprobowalbym swoich sil w lidze. Z czasem u mnie bywa roznie, praca itp. W zasadzie to z tego co widze w tym temacie to juz 3 osoby szukaja klanu, jeszcze troche i sie uzbiera na nasz wlasny . Mój Gametag- ruteq. gg jest obok. Aktualnie nie ma mnie w domu, bede dopiero w niedziele wiec jesli chodzi o jakies konkretne ustawki to wlasnie od niedzieli. Peace. Wyniki mam raczej dobre :)ale to sie jescze okaze Edytowane 4 lutego 2010 przez ruteqqq Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi