Skocz do zawartości

Quiz obrazkowy PSX

Featured Replies

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 117,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• MEDAL OF HONOR 2!

• Oki Qstom, ostatni raz dałem się wciągnąć... Wiem, że gdzieś już kiedyś to widziałem. W pierwszej chwili pomyślałem o Ehrgeiz, nie grałem, ale takie było pierwsze skojarzenie. Pudło. Drugie - może rpg

• Saga Frontier 2

Opublikowano

Już już, nie męczcie się. Screenshot jest z gameplayu nie cutscenki. Alone in the Dark 4: The New Nightmare.

pewnie, ze AitD

Opublikowano

kurde co tak szybko? Myślałem, że dłużej to zajmie O_o nie mów, że grałeś w tego crapa?

Zadawaj ;)

Edytowane przez MierzejX

Opublikowano

nie gralem, ale recenzje raczej nie zachecaja do nadrobienia zaleglosci

hsdajgh.jpg

Opublikowano

Brigandine?

Opublikowano

Nie

Podpowiem, ze calosc gry nie jest strategia

Opublikowano

Suikoden !!!

dokladnie 2ka ale co tam

zadajesz

Opublikowano

coś.jpg

Jeszcze niedawno zaliczyłem ten klasyk na 100% - nawet teraz zachwyca zróżnicowaniem i rozległością leveli oraz ogromnym jak na tamte czasy wachlarzem combosów ^_^ (btw: jedna z pierwszych gier w jaką zagrałem na PSXie - kilkanaście lat temu). Chodzi oczywiście o Nightmare Creatures 8)

Zadaję:

ojtamojtamk.th.jpg

Edytowane przez Raziel81

Opublikowano

Toy Story 2 ?

Pamiętam tego gościa (jakiś boss) i wiem, że gralem w tą grę za moim dawnych czasów (czyt ok 10 lat temu), a jedną z niewielu jakie wtedy miałem było właśnie Toy Story.