Opublikowano 11 maja 201113 l Już już, nie męczcie się. Screenshot jest z gameplayu nie cutscenki. Alone in the Dark 4: The New Nightmare. pewnie, ze AitD
Opublikowano 11 maja 201113 l kurde co tak szybko? Myślałem, że dłużej to zajmie O_o nie mów, że grałeś w tego crapa? Zadawaj Edytowane 11 maja 201113 l przez MierzejX
Opublikowano 11 maja 201113 l nie gralem, ale recenzje raczej nie zachecaja do nadrobienia zaleglosci
Opublikowano 16 maja 201113 l MierzejX oddaje zagadke to dam takie cos: Uploaded with ImageShack.us raczej banal
Opublikowano 21 maja 201113 l Jeszcze niedawno zaliczyłem ten klasyk na 100% - nawet teraz zachwyca zróżnicowaniem i rozległością leveli oraz ogromnym jak na tamte czasy wachlarzem combosów ^_^ (btw: jedna z pierwszych gier w jaką zagrałem na PSXie - kilkanaście lat temu). Chodzi oczywiście o Nightmare Creatures 8) Zadaję: Edytowane 21 maja 201113 l przez Raziel81
Opublikowano 21 maja 201113 l Toy Story 2 ? Pamiętam tego gościa (jakiś boss) i wiem, że gralem w tą grę za moim dawnych czasów (czyt ok 10 lat temu), a jedną z niewielu jakie wtedy miałem było właśnie Toy Story.