Opublikowano 22 lutego 201213 l Oczywiście Rally Cross,fajna ścigałka ,aczkolwiek trochę trudna. Hmmm,ok wiem:
Opublikowano 25 lutego 201213 l ...może niezbyt łatwe...zobaczymy <edit> jak mam dać hinta, to piszcie. Edytowane 27 lutego 201213 l przez Siara_iwj
Opublikowano 29 lutego 201213 l Przynajmniej jeden z głównych bohaterów jest na obrazku. Pojutrze z wieczora dam odpowiedź, żeby nie blokować Edytowane 29 lutego 201213 l przez Siara_iwj
Opublikowano 2 marca 201213 l Dwie litery z tyłu zbyt ułatwia sprawę, więc nie Hint no. 3: Imiona bohaterów mają cos wspólnego z ich charakterystycznymi cechami - małpa z shotgunem i kot. Edytowane 2 marca 201213 l przez Siara_iwj
Opublikowano 4 marca 201213 l Autor No dobra, przyznaję, że nie pamiętam kiedy ostatni raz tak długo męczyłem się z jakąś zagadką (i pewnikiem nie tylko ja ). Dałeś czadu Prawidłowa odpowiedź to: Firo & Klawd Edytowane 4 marca 201213 l przez triboy