Opublikowano 12 czerwca 201212 l Autor To jest właśnie najlepsza cześć zabawy Kilka dobrych minut szukałem tej gry, dało się bez podpowiedzi
Opublikowano 12 czerwca 201212 l ...ghehe...przed chwila była tu odpowiedź na obrazek Mierzeja Enyłejz, gra to Carnage Heart i nadmienię, że nigdy nie opanowałem tego programowania robotów. A teraz zgadujta: Edytowane 12 czerwca 201212 l przez Siara_iwj
Opublikowano 12 czerwca 201212 l Hahahah świńskie znam odpowiedź, ale niech inni się pobawią dodam tylko, że to nie chocobo Jezu czy tylko ja miałem do czynienia z takimi durnymi grami Ale to jest chocobo Ok to jest chocobo, ale chodziło mi, że w tytule go nie ma a na pierwszy rzut oka można strzelać Chocobo Racing albo Dungeon a tu psikus Edytowane 12 czerwca 201212 l przez MierzejX
Opublikowano 14 czerwca 201212 l Autor Ha! Mam Cię! W końcu, hahaha, czuję się spełniony... ... ... Teraz mogę podać prawidłową odpowiedź: ... no co Ty...
Opublikowano 15 czerwca 201212 l Za czasów PSX-a byłem fanatykiem przez duże "kiem". Grało się we wszystko, albo chociaż się o tym czytało. Dziś mogliby mi pokazać obrazek z Gears of war i bym się nie skumał. Może to dlatego, że gry wyglądają tak samo, bo jakiś bankier ustalił paletę kolorów i kształty brył, które przynoszą największą kasę, a gry, które tych szablonów nie używają można policzyć na palcach obu rąk...
Opublikowano 16 czerwca 201212 l Ja powiem prawdę Do czynienia miałem z PSX w wieku od 12-15, góra 16 lat wcześniej godziny spędzał oglądając stację GAMENETWORK a w obecnych czasach korzystam ze wszelakich możliwości nadrobienia tego co przeoczyłem (emulatory) szczerze obecnie nie ma raczej tytułu którego bym nie rozpoznał chyba, że ze screnem zrobionym w kącie jakiegoś pomieszczenia A Siara wstawił (pipi) co się zwie Yaroze Rally czy jakoś tak o ile dobrze pamiętam Ta gra była swego rodzaju "samoróbką" chyba poza demo disciem nie wyszła pełna wersja. Edytowane 16 czerwca 201212 l przez MierzejX
Opublikowano 16 czerwca 201212 l Ja natomiast na PSX grałem bodajże od wieku 6 lat i wtedy zaczęło się maniactwo. Miałem całą masę gier i dlatego bardzo spodobał mi się ten temat. Myślałem, że będe większość gier, które podajecie znał, a się okazało, że prawie nic nie znam xDD Ile jest gier na psx? Ja znam tak około 300-350 gier
Opublikowano 16 czerwca 201212 l PSX ma 2418 tytułów ja ograłem niecałą połowę gdzieś tak na oko, a o drugą połowę widziałem na necie, w tv jak wybierałem gierki do emu to sprawdzałem tytuły, co to za shity Edytowane 16 czerwca 201212 l przez MierzejX
Opublikowano 16 czerwca 201212 l Autor Hehe, to macie z Siarą przewagę, ja zaczynałem z szarakiem jak Qstom miał 5 lat Większość gier kojarzę z PE, a jak trafi się coś czego nie znam, to zaczyna się zabawa
Opublikowano 16 czerwca 201212 l gra to Overblood. Dobry szpil, ale scenę śmierci robota mogli sobie darować
Opublikowano 18 czerwca 201212 l Zadajesz Ciężko znaleźć coś co by było trudno odgadnąć. Edytowane 18 czerwca 201212 l przez MierzejX
Opublikowano 18 czerwca 201212 l Ja jeszcze mam kilka "zapomnianych gierek", ale pewnie dla was to nic : D tylko ja myślę, że są zapomniane : p A nie mam kiedy ich wsadzić, bo nigdy nie mogę tych waszych dziwactw odgadnąć: p