Opublikowano 31 sierpnia 201212 l ja sie zastanawiam czemu tam aragorny biegają. Sam robiłeś zdjecie i tak nazwales ich? Bo moze sie wydawac ze to jakas gra wladcy pierscieni : p
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l Legend of Foresia: (coś tam po francusku) zadaję: podchwytliwe Edytowane 31 sierpnia 201212 l przez MierzejX
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l ...Teeeeeeee, to nie żaden ledżend of cośtam. HA!!!!!!!!! Zamieściłem coś, co nikt nie zna :D <edit> a...to wyszło pod innym tytułem, niż ja grałem. Blaze & Blade, vel Ledżend of cośtam. Zatwierdzam. <edit 2> Szlag trafił !! Leżend of cośtam to tylko podtytuł, ale z drugiej strony to, co ja grałem miało podtytuł chyba eternal quest, czy jakoś tak. Zatwierdzam i tak. ...Gra widmo normalnie xD Edytowane 31 sierpnia 201212 l przez Siara_iwj
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l Siara zniszczył system xD nie wiem, ja też w to nie grałem dwa razy szukałem co to za RPG i w końcu znalazłem podobne screeny pod takim tytułem jakim wpisałem i tak Triboy ma rację
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l Autor Wiem Zbyt dużo informacji na obrazku Zaraz/później coś zadam.
Opublikowano 5 września 201212 l Autor Ups, to "później" lekko się przeciągnęło Teraz uderzę z grubej rury:
Opublikowano 6 września 201212 l ...w którym intrze były kadry z jakąś transmisją telewizyjną...... Strzelam Red Alert ( pewnie sporo tych strzałów będzie)
Opublikowano 6 września 201212 l Nie wiem czy tam jest jakiś potwór czy coś ale może.. Resident Evil?
Opublikowano 6 września 201212 l Autor A dokładniej druga część Odświeżałem to jakiś czas temu, natrafiłem na taki plakat w komisariacie. Wygląda jak koszykarz Lakers rzucający nad kimś z Bulls. Przynajmniej tak mi się wydaje. Na tv nie byłem pewien, więc zrobiłem fotkę. Teraz przypadkowo odnalazłem ją na dysku i pomyślałem, że może ktoś pomoże z identyfikacją Plamek, skąd wiedziałeś?
Opublikowano 6 września 201212 l ...oj, poszedłem zupełnie inna drogą. Myślałem, że to renderowany telewizor z jakiegoś intra
Opublikowano 6 września 201212 l to resident evil to ja sam mogłem palnąć : p to też było moje pierwsze skojarzenie
Opublikowano 7 września 201212 l A dokładniej druga część Odświeżałem to jakiś czas temu, natrafiłem na taki plakat w komisariacie. Wygląda jak koszykarz Lakers rzucający nad kimś z Bulls. Przynajmniej tak mi się wydaje. Na tv nie byłem pewien, więc zrobiłem fotkę. Teraz przypadkowo odnalazłem ją na dysku i pomyślałem, że może ktoś pomoże z identyfikacją Plamek, skąd wiedziałeś? Drogą dedukcji albo raczej zwykły fart (napisy na plakacie jakoś tak czcionką z RE podjeżdżały no i ten potwór.. hm.. chyba tak będzie ). Dobra.. coś prostego.
Opublikowano 7 września 201212 l Ale sprawe z(pipi)ałeś... Dark Stone.. zmień zagadke i zmieniaj nazwy JPG których wrzucasz xD
Opublikowano 8 września 201212 l @Plamek Cziter normalnie zgaduj, a nie pierwsze co robisz to sprawdzasz adres obrazka