Opublikowano 12 września 201212 l Będzie banał, bo nie mam pomysłów: Swoją drogą, wbrew pozorom bardzo fajnie wykonana i efektowna mordoklepka - nawet jeśli tak sobie zbalansowana.
Opublikowano 12 września 201212 l Gundam: Battle Assault? Najbardziej pomagają te nazwy zawodników, mogłeś może jakoś je zamazać
Opublikowano 12 września 201212 l Ok, no to daje cos takiego. Kto gral ten wie z jakiej gry to jest EDIT: Jakies problemy z obrazkiem, zaraz cos z tym zrobie. Ok dalem inny screen z gry, bo wczesniejszy cos nie dzialal. Edytowane 12 września 201212 l przez ubol
Opublikowano 15 września 201212 l Jak Triboy nie zadaje to ja zapodam mam podchwytliwe Najładniejsza graficznie gra na ps1 ;D
Opublikowano 15 września 201212 l Autor Ajajaj, zapomniałem... No nic, następnym razem A ta gra, to: Hehe, spoksik, jeszcze nie wiem...
Opublikowano 15 września 201212 l Raczej każdy zna, ale co tam Zauważyłem, że już za bardzo nie w modzie jest dawanie ultra trudnych zagadek (chociaż i tak mało co znam z waszych : D) i myślę, że dobrze, bo raczej chodzi o to, żeby temat tętnił życiem, a nie, żeby rozwiązywać jedną grę na tydzień
Opublikowano 15 września 201212 l Mi ta postać się kojarzy z jedną z bohaterek z The Unholy War tego kadru nie kojarze, ale może to to?
Opublikowano 15 września 201212 l Nie raczej z okładką z gry porównywać bo nie pamiętam czy było to w jakiejś cut-scence.
Opublikowano 15 września 201212 l To allien ressurection czy jakoś tak? Ja dosyc sporo tej gry szukałem
Opublikowano 15 września 201212 l Masz racje, teraz sprawedzilem to te ressurection to jakis fps \ale jaja, ta gra co wrzuciłeś to dosyc sporo jej szukałem i może wkońcu sie dowiem jak sie nazywało : )
Opublikowano 15 września 201212 l Assault: Retribution (wiedziałem, że coś z Assault było.. ale za ch*j dalej nie pamiętałem.. [google chyba można używać??]) Zaraz dodam zagadke.. JUŻ! Wydaje mi się, że trochę trudniej niż poprzednio Edytowane 15 września 201212 l przez Plamek
Opublikowano 15 września 201212 l Autor E tam, e tam. Na obrazku jest główny bohater. Kto oglądał, ten od razu wie Woody Woodpecker Racing.
Opublikowano 15 września 201212 l ! Dajesz chyba muszę coś ciekawszego wymyślić mam parę pomysłów.. dajesz!