Skocz do zawartości

Quiz obrazkowy PSX

Featured Replies

Opublikowano

Dokładnie Wargames: Defcon 1. Zadajesz.

Swoją drogą, zaskakująco przyjemna gierka. Czasy Return Fire się przypominały.

Edytowane przez Suavek

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 118 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• MEDAL OF HONOR 2!

• Oki Qstom, ostatni raz dałem się wciągnąć... Wiem, że gdzieś już kiedyś to widziałem. W pierwszej chwili pomyślałem o Ehrgeiz, nie grałem, ale takie było pierwsze skojarzenie. Pudło. Drugie - może rpg

• Saga Frontier 2

Opublikowano
  • Autor

Odpowiem, że tak. Jakiś czas temu, sam chcialem wrzucić ten obrazek...

Opublikowano

Kur...de... najlepiej to samemu robić screeny. Aparatem z telefonu, prosto z TV - tak aby było niewyraźnie i trudno :)

Opublikowano

nie, najlepiej uciąć ekran i zostawić tylko jakieś charakterystyczne wycinki z gier

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

clipboard02wn.jpg

Miałem to wrzucić do tematu okładkowego, ale nie potrafię rozwiązać tamtejszej zagadki :)

Tutaj będzie łatwiej, bo wiadomo że gra wyszła na PSX'a.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Kurde, mogłeś podtrzymać trochę w niepewności i odpowiedzieć kilka minut później chociaż :(

Zgadłeś.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

No nieee, nikt nie zna? : d

Myślałem, że to proste. Ja sam grałem w te grę całkiem sporo

Dam narazie taką malutką podpowiedź, a jeśli serio nikt nie zna to drugi obrazek i może coś jeszcze dopiszę:

- Ta gra to bodajże druga część dosyć znanej ścigałki

Opublikowano

Zapewne chodzi o RC Revenge, ale ten screen pochodzi chyba z wersji na PS2 oznaczonej podtytułemm Pro.

Opublikowano

Tak to RC Revenge, ale szczerze powiedziawszy to teraz nie wiem jaka to wersja. Aż tak dobrze tej gry nie pamiętam, ale wydaje mi się, że właśnie tak wyglądała

No nic, Square zadaje