Opublikowano 12 listopada 201212 l Dokładnie Wargames: Defcon 1. Zadajesz. Swoją drogą, zaskakująco przyjemna gierka. Czasy Return Fire się przypominały. Edytowane 12 listopada 201212 l przez Suavek
Opublikowano 12 listopada 201212 l Nosz kurde, żadnego zdjęcia z tej gry nie ma To chyba dobrze rokuje xD
Opublikowano 12 listopada 201212 l Frenzy! (a nawet screena znalazłem: ) Edytowane 12 listopada 201212 l przez karmaster
Opublikowano 13 listopada 201212 l Autor Odpowiem, że tak. Jakiś czas temu, sam chcialem wrzucić ten obrazek...
Opublikowano 13 listopada 201212 l Kur...de... najlepiej to samemu robić screeny. Aparatem z telefonu, prosto z TV - tak aby było niewyraźnie i trudno
Opublikowano 13 listopada 201212 l nie, najlepiej uciąć ekran i zostawić tylko jakieś charakterystyczne wycinki z gier
Opublikowano 6 grudnia 201212 l Miałem to wrzucić do tematu okładkowego, ale nie potrafię rozwiązać tamtejszej zagadki Tutaj będzie łatwiej, bo wiadomo że gra wyszła na PSX'a. Edytowane 6 grudnia 201212 l przez grzybiarz
Opublikowano 6 grudnia 201212 l Kurde, mogłeś podtrzymać trochę w niepewności i odpowiedzieć kilka minut później chociaż Zgadłeś. Edytowane 6 grudnia 201212 l przez grzybiarz
Opublikowano 8 grudnia 201212 l No nieee, nikt nie zna? : d Myślałem, że to proste. Ja sam grałem w te grę całkiem sporo Dam narazie taką malutką podpowiedź, a jeśli serio nikt nie zna to drugi obrazek i może coś jeszcze dopiszę: - Ta gra to bodajże druga część dosyć znanej ścigałki
Opublikowano 9 grudnia 201212 l Zapewne chodzi o RC Revenge, ale ten screen pochodzi chyba z wersji na PS2 oznaczonej podtytułemm Pro.
Opublikowano 9 grudnia 201212 l Tak to RC Revenge, ale szczerze powiedziawszy to teraz nie wiem jaka to wersja. Aż tak dobrze tej gry nie pamiętam, ale wydaje mi się, że właśnie tak wyglądała No nic, Square zadaje