Skocz do zawartości

L.A. Noire X360

Featured Replies

Opublikowano

Delete.

Edytowane przez januszxp

• Odpowiedzi 207
  • Wyświetleń 34,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Oskar Dirlewanger
    Oskar Dirlewanger

Gra jest mocno nieliniowa?

• Pff, (pipi)cie. Tak jak rzecze Colin, LA Noire to inna gra niż reszta sandboksów R* i bynajmniej wcale nie gorsza. Sądzisz, że Liberty City miało swój klimat? Nic nie równa się z dzikim zachodem w RDR

• No to gram od dzisiaj, wrażenia? GTA mnie mnie wciągnęło, Mafia mnie nie wciągnęła, L.A Noire mnie urzekło od początku. Bardzo fajny klimat, grafika ostra i przede wszystkim ciekawa. Dla mnie to właśn

Opublikowano

wiesz w ogóle o czym ta gra będzie i w jakiej konwencji czy tak po prostu walnąłeś posta patrząc na samego screena wyżej?

Opublikowano

Pewnie spojrzał tylko na screena ;p bo raczej ciężko mówić o kopii GTA czy tym bardziej Mafii (odgrzewany kotlet...) jeżeli czytało się pierwsze informacje o L.A. Noire.

Opublikowano

Klimat jak z Mafii, tyle, że tutaj stoimy po drugiej stronie barykady. Mimika miała w tej grze miażdżyć (tak przynajmniej zapowiadano), a jest co najwyżej dobrze.

Opublikowano

Szału nie ma, ale jest klimat i świetna mimika twarzy. Ciężko uwierzyć że premiera na wiosnę. Przydałby się jakiś kilkuminutowy gameplay.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kolejna gra od R* na silniku znanym z GTA i RDR... No cóż, trzeba będzie kupić.

Opublikowano

To gra Team Bondi, nie R* i podobno nie korzysta z silnika RAGE.

Edytowane przez wrog

Opublikowano

Ale logo R* pojawia się na końcu każdego trailera i grafika bardz przypomina RDR i GTA

Opublikowano

Jak ogladałem ten filmik to momentami myślałem ze zamiast gry widze aktorów na żywo. Ta technologia niszczy wszystko w temacie odwzorowania mimiki twarzy.

Opublikowano

Dobra, whatevur. Dla mnie zapowiada się must-have ^^

• 5 tygodni później...
Opublikowano

nowe screeny http://www.rockstargames.com/newswire/article/12941/the-art-of-interrogation-new-la-noire-screens.html

widać że zaczyna się rozpędzać machina marketingowa Rockstara... powoli dzieje się u mnie to samo co z RDR rok temu - wpierw nie wiedziałem w ogóle co to jest, a potem wystarczyło parę filmów i trailerów bym zdychał z czekania.

aczkolwiek grę nie robi bezpośrednio Rockstar tylko Team Bondi, mam nadzieję że nie skończy się jak z Mafią 2.

Opublikowano

Bardzo dobry trailer. Klimacik pierwsza klasa.

Opublikowano

o toto właśnie, ciągle nie wiem jaki charakter właściwie będzie mieć rozgrywka, na trailerach masa gadania, trochę jazdy samochodami, widać jak postacie chwytają za strzelby i pistolety ale na czym granie w tą grę będzie polegać w końcu? takie lajtowe gta z dialogami? czyjak?

bo też boję sie że te "śledztwa" będą wyglądały jak te w mass effect 2 czyli zabij wszystkich złych gości a na końcu w krótkiej pogawędce zdecyduj po czyjej staniesz stronie ._.