Opublikowano 10 listopada 201014 l wiesz w ogóle o czym ta gra będzie i w jakiej konwencji czy tak po prostu walnąłeś posta patrząc na samego screena wyżej?
Opublikowano 10 listopada 201014 l Pewnie spojrzał tylko na screena ;p bo raczej ciężko mówić o kopii GTA czy tym bardziej Mafii (odgrzewany kotlet...) jeżeli czytało się pierwsze informacje o L.A. Noire.
Opublikowano 11 listopada 201014 l Klimat jak z Mafii, tyle, że tutaj stoimy po drugiej stronie barykady. Mimika miała w tej grze miażdżyć (tak przynajmniej zapowiadano), a jest co najwyżej dobrze.
Opublikowano 11 listopada 201014 l Szału nie ma, ale jest klimat i świetna mimika twarzy. Ciężko uwierzyć że premiera na wiosnę. Przydałby się jakiś kilkuminutowy gameplay.
Opublikowano 16 grudnia 201014 l O technologii odwzorowania mimiki twarzy: http://www.rockstargames.com/newswire/article/12361/watch-the-new-la-noire-video-the-technology-behind-performance.html Imponujące .
Opublikowano 16 grudnia 201014 l miazga szkoda ze ogólnie grafika jakaś taka nie teges, wydaje się gorsza od RDR.
Opublikowano 17 grudnia 201014 l Kolejna gra od R* na silniku znanym z GTA i RDR... No cóż, trzeba będzie kupić.
Opublikowano 17 grudnia 201014 l To gra Team Bondi, nie R* i podobno nie korzysta z silnika RAGE. Edytowane 17 grudnia 201014 l przez wrog
Opublikowano 17 grudnia 201014 l Ale logo R* pojawia się na końcu każdego trailera i grafika bardz przypomina RDR i GTA
Opublikowano 17 grudnia 201014 l Jak ogladałem ten filmik to momentami myślałem ze zamiast gry widze aktorów na żywo. Ta technologia niszczy wszystko w temacie odwzorowania mimiki twarzy.
Opublikowano 17 grudnia 201014 l Rockstar jest wydawcą, Team Bondi pracowało nad grą od 2004, gdy jeszcze dostawało kaskę od Sony na ten tytuł.
Opublikowano 17 stycznia 201114 l nowe screeny http://www.rockstargames.com/newswire/article/12941/the-art-of-interrogation-new-la-noire-screens.html widać że zaczyna się rozpędzać machina marketingowa Rockstara... powoli dzieje się u mnie to samo co z RDR rok temu - wpierw nie wiedziałem w ogóle co to jest, a potem wystarczyło parę filmów i trailerów bym zdychał z czekania. aczkolwiek grę nie robi bezpośrednio Rockstar tylko Team Bondi, mam nadzieję że nie skończy się jak z Mafią 2.
Opublikowano 22 stycznia 201114 l Premiera 17 maja. Najnowszy trailer: http://www.youtube.com/watch?v=WADinGMxWuQ&hd=1
Opublikowano 23 stycznia 201114 l o toto właśnie, ciągle nie wiem jaki charakter właściwie będzie mieć rozgrywka, na trailerach masa gadania, trochę jazdy samochodami, widać jak postacie chwytają za strzelby i pistolety ale na czym granie w tą grę będzie polegać w końcu? takie lajtowe gta z dialogami? czyjak? bo też boję sie że te "śledztwa" będą wyglądały jak te w mass effect 2 czyli zabij wszystkich złych gości a na końcu w krótkiej pogawędce zdecyduj po czyjej staniesz stronie ._.