Widget 306 Opublikowano 6 lutego 2010 Opublikowano 6 lutego 2010 Witam! Poszukuje mangi lub anime traktujących o czasie i ogólnym przemijaniu Do tej pory znalazłem Chrno Crusade i Pandora Hearts, pewnie jeszcze Chrono Trigger będzie, ale grałem grę i nie wiem czy nie zobacze tego samego, polecicie coś? Chodzi przedewszystkicm o walkę z tym, że można niedługo umrzeć. Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 Eeeeeee....Casshern Sins ? Choć tam bardziej o samo umieranie chodzi....bardzo luźne skojarzenie, bierz pod uwagę jako ostatnie w razie czego Cytuj
Widget 306 Opublikowano 7 lutego 2010 Autor Opublikowano 7 lutego 2010 Mogą być też podróże w czasie, lub coś w stylu wracania w czasie by pomóc samemu sobie itp. ;p Jak Trunk z Dragon Balla itp. Pomyślcie Takie zboczenie jakieś mam Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 Jak podróże w czasie, to będziesz chciał zobaczyć The Girl Who Leapt Through Time A i, jest to pełnometrażówka, nie seria ;] Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 Osiem odcinków Endless Eight z The Melancholy of Haruhi Suzumiya powinno Cię zadowolić. Jedyne co przychodzi mi do głowy to kinówka "Highlander: The Search for Vengeance" (reżysera Ninja Scroll i Vampire Hunter D Bloodlust). Jak sama nazwa wskazuje chodzi o nieśmiertelnego, a "podróże w czasie" przez różne epoki mamy na zasadzie wspomnień. Cytuj
Ewcikson 1 Opublikowano 11 lutego 2010 Opublikowano 11 lutego 2010 (edytowane) Osiem odcinków Endless Eight z The Melancholy of Haruhi Suzumiya powinno Cię zadowolić. Jedyne co przychodzi mi do głowy to kinówka "Highlander: The Search for Vengeance" (reżysera Ninja Scroll i Vampire Hunter D Bloodlust). Jak sama nazwa wskazuje chodzi o nieśmiertelnego, a "podróże w czasie" przez różne epoki mamy na zasadzie wspomnień. Shinigami no ballad i jakos shojo- slice of life... hmm kojarzy mi sie z taka tematyka.... Koizora chyba tez jakoś ale to bardziej w str j-dramy... Edytowane 11 lutego 2010 przez Ewcikson Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 28 lipca 2010 Opublikowano 28 lipca 2010 Podepne sie tu, jakieś anime w stylu persona czyli w domyśle studenciaki i potworki? Tylko nie pokemony Cytuj
frankfuter 82 Opublikowano 28 lipca 2010 Opublikowano 28 lipca 2010 soul eater? maja tam jakas akademie, wyklady i kolosy Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 28 lipca 2010 Opublikowano 28 lipca 2010 Persona: Trinity Blood? Jak dla mnie trochę taki przeciętniak, ale od biedy można obejrzeć. Możesz jeszcze sprawdzić Vampire Knight, o ile zdzierżysz mroczniejszy klimat i pewną dawkę gejozy. Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 29 lipca 2010 Opublikowano 29 lipca 2010 Przeciez napisałem ze w stylu persona, ogladałem to Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 29 lipca 2010 Opublikowano 29 lipca 2010 Mudżin przepraszać, on myśleć że ty odnosić sie do gier wideo i nie wiedzieć o tym anime. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi