Labtec 3 654 Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 Nie ma to jak 10 godzin "mycia" mojego auta (1990 Justy 1.2 4WD) wynik Jak chcecie to wsadzajcie wasze zdjęcia/historyjki z ostrych sprzątań samochodów Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 no ku.rwa gratulacje tata będzie dumny Cytuj
Labtec 3 654 Opublikowano 8 lutego 2010 Autor Opublikowano 8 lutego 2010 no ku.rwa gratulacje tata będzie dumny Dzieki, ale ojcem jeszcze nie jestem Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 No respekt, że ci sie chciało. Ja ograniczam sie najczęściej do odkurzenia, wyplakowania plastików i opierdzielenia auta z zewnącz na myjni bezdotykowej. Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 raz na jakiś czas można. gdzie mieszkasz? dziwna rejestracja. Cytuj
hooki 194 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 ja myje tylko lampy co by coś widzieć i inni mnie widzieli, tablice co by się nikt nie przyczepił że niewidoczne i lusterka zewnętrzne co by też mieć jakiś pogląd na to co z tyłu. no i szyby, ale to wycieraczkami tylko i płynem ze spryskiwacza. tak już od długiego czasu i jest ok. Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 Spoko. Wrzuć zdjęcia za 2-3 dni. Przy takiej pogodzie idę o zakład, że będzie wyglądał tak samo jak mój, który myjnie widział w okolicach czerwca. Cytuj
Desser 35 Opublikowano 10 lutego 2010 Opublikowano 10 lutego 2010 Po ostatnim myciu na jesieni kilka dni pozniej padl mi termostat. Czy to mogla byc wina goracej wody, ktora dostala sie pod maske jakims cudem? Powaznie pytam, bo przed wizyta na myjni nic nie zapowiadalo, ze sie ta czesc zepsuje Generalnie myjnia bezdotykowa jest najlepsza, mam pod domem niedaleko taka, 10zl biora, a auto wyglada jak nowka. Wewnatrz sprzatam tylko jak jest ladna pogoda (odkurzac z roznymi koncowkami idzie w ruch, szmatki do wycierania niedostepnych miejsc, wymycie dywanikow itd.). Cytuj
wilku00034 11 Opublikowano 11 lutego 2010 Opublikowano 11 lutego 2010 Nie wydaje mi się żeby myjnia miała tak negatywny wpływ na Twój termostat. Musisz poszukać innego pretekstu żeby nie myć samochodu Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 11 lutego 2010 Opublikowano 11 lutego 2010 Po ostatnim myciu na jesieni kilka dni pozniej padl mi termostat. Czy to mogla byc wina goracej wody, ktora dostala sie pod maske jakims cudem? Powaznie pytam, bo przed wizyta na myjni nic nie zapowiadalo, ze sie ta czesc zepsuje Generalnie myjnia bezdotykowa jest najlepsza, mam pod domem niedaleko taka, 10zl biora, a auto wyglada jak nowka. Wewnatrz sprzatam tylko jak jest ladna pogoda (odkurzac z roznymi koncowkami idzie w ruch, szmatki do wycierania niedostepnych miejsc, wymycie dywanikow itd.). nie Cytuj
marcin_N 61 Opublikowano 11 lutego 2010 Opublikowano 11 lutego 2010 No proszę proszę. Śniegu w Islandii nie macie? Cytuj
Gość Oran Opublikowano 11 lutego 2010 Opublikowano 11 lutego 2010 Pieniędzy też już nie. A ten, byłem dziś po termostat do swojego mitasubiszi i co się okazało? 10 osób w sklepie za mną było każda po termostat, a to tylko jeden z wielu sklepów xD Śmiechu co nie miara jak wszyscy wyjawili "no i ja też po termostat" Sezon na termostaty proszę ja was. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 11 lutego 2010 Opublikowano 11 lutego 2010 Vernet za 20 zł, bo tylko taki mieli na sklepie a ja muszę jeździć Cytuj
Labtec 3 654 Opublikowano 11 lutego 2010 Autor Opublikowano 11 lutego 2010 No proszę proszę. Śniegu w Islandii nie macie? Pieniędzy też już nie. żadnej radości nie ma co nie (ale śnieg można znaleźć na północy kraju) Cytuj
zduniacz 123 Opublikowano 12 lutego 2010 Opublikowano 12 lutego 2010 (edytowane) podobno myles dziesiec godzin, a na zdjeciach masz różne ubrania. FAKE. no chyba ze sie przebierasz kilka razy dziennie (i to do mycia auta) ale wtedy to 'fake and gay' ;] Edytowane 12 lutego 2010 przez zduniacz Cytuj
QBH 246 Opublikowano 12 lutego 2010 Opublikowano 12 lutego 2010 nie ma roznych ubran, tylko myje z jakims gosciem. Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 Ostatnio swoją kropke myłem zaraz przed pierwszymi przymrozkami- w zime aczej tego nie robie. Poczekam na wiosne, przy ładnej pogodzie lepiej się pracuje. Załatwie Karchera, usune sól i dokładnie umyje auto (pewnie wyjdzie dużo nowych ubytków na lakierze jak to zawsze ma miejsce po zimie). I wreszcie użyje wosku który wala się w garażu. Odkurzanie, wycieranie tapicerki itp included ofkoz. Cytuj
Labtec 3 654 Opublikowano 14 lutego 2010 Autor Opublikowano 14 lutego 2010 (edytowane) podobno myles dziesiec godzin, a na zdjeciach masz różne ubrania. FAKE. no chyba ze sie przebierasz kilka razy dziennie (i to do mycia auta) ale wtedy to 'fake and gay' ;] Patrz lepiej, i z polerowaniem lakieru 10 godzin to nic Edytowane 14 lutego 2010 przez Labtec Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 Ciągle sobie powtarzam, że jak przyjdzie odwilż to jadę na myjnie zmyć całą chemię. No i odwilż przyszła, a co za tym idzie wszędzie jest pełno błota i stwierdziłem, że bez sensu myć auto, które po przyjechaniu na chatę będzie wyglądało identycznie jak przed wyjazdem. Obawiam się, że wiosną będę żałował. Aż boję się zaglądać pod spód. No ale powoli zaczynam mieć wyje.bane na ten samochód. Dokatam go do jego śmierci. Trochę szkoda władowanej kasy, pracy, nerwów i tej unikatowości. No. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 Ja pojechałem umyć i nie mogłem do domu wrócić, musiałem 20 km/h jechać bo mi filtr powietrza się zamoczył i miałem ładne detonację w dolocie, prawie jak w WRC, ale u nich to z wydechu wychodzą takie strzały... Zmieniłem filtr jest cacy. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 To jak ty myles to auto, ze filtr powietrza sie zmoczyl ? Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 Żaden handlarz nie pozostawi niedomytej komory silnika Cytuj
Gość Oran Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 (edytowane) Na myjni, automatycznej mi zawilgotniał, czy ki ch.uj. No cuda panie. edit: tym bardziej, że jest normalnie w wiadro wpi.erdo.lony, bo to taki wielki filtr, i nie wiem jak mogła się tam woda dostać... Edytowane 20 lutego 2010 przez Oran Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 No wlasnie sie zastanawiam o co chodzi bo ja korzystam z myjni automatycznej i takich cudow nie widzialem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi