Czoperrr 5 489 Opublikowano piątek o 09:33 Opublikowano piątek o 09:33 29 minutes ago, kiseki said: Pierwszy raz w życiu stwierdziłem że wypoleruje auto i należę wosk. 20zł myjka samoobsługowa, 40zł jakiś wosk z allegro, 20zł mikrofibry, około godzinka czasu i świeci się jak psu nos. Używam FUSSO do czarnego i jest zajebiście, ale po zimie jeszcze auta nie myłem bo mi się nie chce. 1 Cytuj
Mustang 1 799 Opublikowano piątek o 09:52 Opublikowano piątek o 09:52 Możesz jakoś na szybko chociaż sól zmyć i kiedy indziej umyć porządnie. Cytuj
Czoperrr 5 489 Opublikowano piątek o 10:03 Opublikowano piątek o 10:03 11 minutes ago, Mustang said: Możesz jakoś na szybko chociaż sól zmyć i kiedy indziej umyć porządnie. Dzisiaj umyję na szybko bo od jutra będzie tydzień stał na lotnisku to i tak się zakurzy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi