kanabis 22 470 Opublikowano 29 maja 2019 Opublikowano 29 maja 2019 Kolorek zaje.bisty trzeba przyznac tej kianki. Szczegolnie przod auta fajnie wyglada. Wnetrze no coz nie jest to mercedes ale nie mozna miec przeciez wszystkiego. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 30 maja 2019 Opublikowano 30 maja 2019 19 godzin temu, D.B. Cooper napisał: A co ma byc zamiast tych gum? Turecki dywan i zmiana na kapcioszki? jak w domu 1 1 4 Cytuj
Mani 685 Opublikowano 7 czerwca 2019 Opublikowano 7 czerwca 2019 Auta umyte można weekend zaczynać. Jaram się tym gti w ch.uj na letnich jeszcze nie jeździłem po torze. 6 Cytuj
mcp 2 001 Opublikowano 7 czerwca 2019 Opublikowano 7 czerwca 2019 w które dni tygodnia jeździsz niebieskim? Cytuj
Mani 685 Opublikowano 7 czerwca 2019 Opublikowano 7 czerwca 2019 Każde o dziwo w mieście gti mniej pali od dzika. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 czerwca 2019 Opublikowano 7 czerwca 2019 Fajny ten pużo ale łyknął bym go moją Julką WELOCZE Cytuj
Mani 685 Opublikowano 7 czerwca 2019 Opublikowano 7 czerwca 2019 Chyba nie bardzo mazz. Chyba nie bardzo. Cytuj
WisnieR 2 713 Opublikowano 7 czerwca 2019 Opublikowano 7 czerwca 2019 On ma 6.1 do 100? Jak tak to... Fajny hatch. Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 7 czerwca 2019 Opublikowano 7 czerwca 2019 Te wydechu w pezocie trochę taki RIEGER TUNNING, a tak to bardzo fajny samochód. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 czerwca 2019 Opublikowano 7 czerwca 2019 Godzinę temu, Mani napisał: Chyba nie bardzo mazz. Chyba nie bardzo. 0.1 sekundy szybciej do setki panie Cytuj
Mani 685 Opublikowano 7 czerwca 2019 Opublikowano 7 czerwca 2019 Pisałem nieraz że 308 to od wujka. Jutro na tor jadymy ;-) ludzie gdybym ja miał 308... Jezusie.... ostatnio poczułem co to jednak ten torsen i brakuje mi tego w dziku bardzo. 230km/h wchodzić w zakręt to w moim przypadku chyba tylko w forzie aczkolwiek IMO 308gti (nie GT) to najlepszy hothatch na rynku. Jest wszechstronny. Do jazdy po torze jak i do kościoła. Po mieście pali 8.5 na setke. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 8 czerwca 2019 Opublikowano 8 czerwca 2019 Patrze ze za 5-10 lat jak juz te auta beda dostepne dla przecietnego janusza drogi beda teczowo niebieskie. Teraz wszystkie auta sa w kolorach niebieskich w salonach? Kia, ford, peżą Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Opublikowano 23 sierpnia 2019 https://www.moxly.me/ kumpel opowiadał, że zamówił sobie mycie samochodu pod pracą i nie uwierzyłem, okazało się, że jest firma co przyjeżdża i myje samochody u klienta Cytuj
krupek 15 480 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Kosmos, fajna i ekologiczna opcja, ale mnie ciekawi jak to wpływa długotrwale na lakier i czy naprawdę dokładnie usuwa zabrudzenia. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Opublikowano 23 sierpnia 2019 mnie bardziej ciekawi, żeby mieli jechać 400 km do mnie i wymyli mi auto za 40 złotych? --- a nie, to tylko wrocek, wawa, poznan Cytuj
Mustang 1 740 Opublikowano 25 lipca 2022 Opublikowano 25 lipca 2022 Jakieś easy sposoby na rozmazane owady? Słyszałem o mokrym prześcieradle, może sprawdzę, plus mam specjalne środki do psikania przed myjnią, może jeszcze jakiś tip? Jak patrzę na inne auta, to nie mogę uwierzyć, chyba jeżdżą tylko za dnia i powoli, bo często prawie żadnych robali. Sam latam często po zmierzchu pustawymi autostradami, przez co przód jest zawsze cały uwalony. Cytuj
krupek 15 480 Opublikowano 25 lipca 2022 Opublikowano 25 lipca 2022 U mnie działał letni płyn do spryskiwaczy na szmatce, ale generalnie regularnie jeżdżę autostradami, więc nie będę pucował co tydzień. Owady szkodliwe dla lakieru raczej nie są. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 25 lipca 2022 Opublikowano 25 lipca 2022 (edytowane) 40 minut temu, Mustang napisał: Jakieś easy sposoby na rozmazane owady? Słyszałem o mokrym prześcieradle, może sprawdzę, plus mam specjalne środki do psikania przed myjnią, może jeszcze jakiś tip? Jak patrzę na inne auta, to nie mogę uwierzyć, chyba jeżdżą tylko za dnia i powoli, bo często prawie żadnych robali. Sam latam często po zmierzchu pustawymi autostradami, przez co przód jest zawsze cały uwalony. Generalnie nie możesz dopuścić by to poleżało na lakierze dłużej niż kilka godzin. Po trasie jedź na myjnię ręczną, zaaplikuj np https://allegro.pl/listing?string=allegrini gogo&strategy=NO_FALLBACK&order=p a potem spłucz wodą demineralizowaną, delikatnie przetrzyj mikrofibrą. Posiadanie powłoki pomoże w usunięciu, ale to cholerstwo potrafi przeżreć wszystko jeśli poleży trochę na lakierze. Edytowane 25 lipca 2022 przez smoo Cytuj
krupek 15 480 Opublikowano 25 lipca 2022 Opublikowano 25 lipca 2022 A nie mylisz z ptasim gównem, które faktycznie jest szkodliwe dla lakieru? Z tego, co czytałem w kilku źródłach, owady raczej bezpieczne dla lakieru. Cytuj
Mustang 1 740 Opublikowano 25 lipca 2022 Opublikowano 25 lipca 2022 Może przy następnym myciu zaaplikuję wcześniej mokre prześcieradło, a potem środek do zmywania owadów i zobaczę jaki wyjdzie efekt. Regularnie też nie będę się bawił w daily. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 27 lipca 2022 Opublikowano 27 lipca 2022 W dniu 25.07.2022 o 21:47, krupek napisał: A nie mylisz z ptasim gównem, które faktycznie jest szkodliwe dla lakieru? Z tego, co czytałem w kilku źródłach, owady raczej bezpieczne dla lakieru. Wiadomo, że kupsko robi masakryczne szkody, ale owady też pozostawione na łużej przeżrą lakier, wszak to kwaśny odczyn. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 25 kwietnia Autor Opublikowano 25 kwietnia Dzisiaj miałem wolny dzień i dobra pogoda wiec wjechało odkurzanie, zabezpieczenie plastików, pranie dywanów i fotelów, nałożony hydrofobowy impregnat do tkanin mycie, polerka lakieru i felg, zabezpieczenie plastików, gtechniq CSL powłoka ceramiczna i c2v3 gtechniq c5 powłoka na felgi, G5 niewidzialna wycieraczka na szyby jednoetapowe polerowanie tylko żeby usunąć mikrorysy, efekt z daleka jest, z bliska widać ze jest to nadal 15 letni samochód który wzmaga się cale życie z piaskiem/pyłem wulkanicznym, śniegiem i solą na drogach wiec kompletne usuwanie wszystkich rys tutaj to by była strata tylko resztki lakieru, na pokazy nie pojedzie reszta dnia na odpoczynek idzie na kanapie 4 1 Cytuj
Czoperrr 5 113 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja Mycie samochodu jest teraz bez sensu, jadę na myjnie a po paru godzinach już całe brązowe, tak wszystko pyli, no ale to jest cena jaką się płaci za czarny metalik Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi