filipppek 17 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 (edytowane) Z powodu braku kasy i czasu(szkoda żeby kawałek tak dobrego sprzętu leżał i się kurzył) sprzedaje customa zrobionego przez sajana. Części jakie zostały zmontowane to: gałka Seimitsu LS-32, przyciski Seimitsu PS-14-gn - clear plunger. Do sterowania została zmodowana płytka od oryginalnego pada X360. Na spodzie znajduje się przełącznik umożliwiający input przycisku guide. Obudowa została wykonana z drewna sosnowego, panel przedni zdobi grafika przykryta pleksi. Stick jest w stanie idealnym. Wszystko jest "zwarte", nic nie skrzypi, przyciski się nie zacinają, gałka nie odbija, rotacja jest bardzo dobra. Używałem do VF5 i SF4, gra się bardzo dobrze, choć wymaga to przyzwyczajenia. Pod tum LINKIEM znajduje się paczka ze zdjęciami. Jeśli ktoś ma problem z rapidem to umieszczę foty gdzie indziej. Cena: 300zł (możliwość negocjacji), jeśli kupujący zdecyduje się skorzystać z usług poczty (paczka, priorytet, ubezpieczona) to pokryję koszty, jeśli zdecyduje się na kuriera i cena przekroczy 20 zł to będzie musiał sobie sam zapłacić EDIT: @kowal: Jak go kupowałem to dostałem info, że ośmiokąt, więc się nad tym nawet nie zastanawiałem, nie kupowałem bezpośrednio od sajana więc w tym miejscu mogło nastąpić przekłamanie. Nie będę się sprzeczał bo nie posiadam do tego kompetencji Poprawiono. EDIT 2: Dodaję zdjęcie. Edytowane 11 maja 2011 przez filipppek
sajan100 0 Opublikowano 10 lutego 2010 Opublikowano 10 lutego 2010 do LS32 nie ma osmiokata Zgadza sie, galka jest na standardowym ograniczniku, czyli kwadrat.
filipppek 17 Opublikowano 6 kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 kwietnia 2011 up nic się nie zmieniło, sprzęt od momentu wystawienia praktycznie nieużywany
filipppek 17 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 kwietnia 2011 (edytowane) @Bejker PW W sumie napiszę tutaj- jeśli kupujący zdecyduje się skorzystać z usług poczty (paczka, priorytet, ubezpieczona) to pokryję koszty, jeśli zdecyduje się na kuriera i cena przekroczy 20 zł to będzie musiał sobie sam zapłacić Edytowane 9 kwietnia 2011 przez filipppek
filipppek 17 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Autor Opublikowano 25 kwietnia 2011 (edytowane) Aktualne? Tak Edytowane 10 maja 2011 przez filipppek
filipppek 17 Opublikowano 10 maja 2011 Autor Opublikowano 10 maja 2011 (edytowane) Na prośbę wklejam więcej fotek. edit: Możliwość negocjacji ceny Edytowane 11 maja 2011 przez filipppek
Rekomendowane odpowiedzi