Skocz do zawartości

Koniec xbox live.

kasuro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hę ?

przecież to normalne, że dla starych tytułów z czasem serwery będą wyłączane. ostatnio podobną akcje przeprowadziło EA dla swoich gier sportowych.

niestety utrzymanie infrastruktury wiąże się z ogromnymi kosztami. na ten moment najwyraźniej dalsze utrzymywanie jest z punktu widzenia firmy nieopłacalne. notka z onet.pl jakkolwiek lakoniczna, informuje również o innych problemach związanych z utrzymywaniem infrastruktury sieciowej dla pierwszego Xboxa, które odbijają się na użytkownikach Xbox360.

@Meanthord i kasuro

Xbox360 przynajmniej daje możliwość gry w gry z jego poprzednika. natomiast PS3 nie. i kto tu ma bardziej w (pipi)e swoich klientów ?

naprawdę śmieszą mnie takie komentarze...

Opublikowano

innych nie śmieszą. awaryjność konsol, płatny live, wydawanie gier nie pełnych dla polskiego użytkownika no i ostatnio problem z serwisowanie błędu e74. Pokochłem tą konsolę , uzbierałem ładny zestaw, może przejżałem na oczy ale nie wykluczone że podam Ci rękę i powiem że miałeś rację

Opublikowano

awaryjności pierwszym generacjom Xbox3600 odmówić nie można. to fakt.

niemniej jednak konsole Sony również się psują. podobnież ostatnio masowo padają na pysk pierwsze modele jeszcze z emulacją PStwo.

ale w tym przypadku nie ma mowy o aż tak czarnym PR, jak to miało miejsce w przypadku RROD.

płatny live ? przyznaję dość uciążliwe, ale kupując abonament na rok, to wychodzi nieco ponad 10 za miesiąc. nie ma tragedii prawda ?

z kolei dostajemy o niebo lepiej rozwiniętą usługę niż w przypadku PSN. lepiej dopracowaną i lepiej przemyślaną i generalnie bez lagów. za jakość się płaci. ostatnio zresztąSony co raz głośniej przebąkuje o możliwości wprowadzenia abonamentu za PSN. niby tylko częściowego, ale jak się rozochocą i kasa zacznie płynąć, to powoli zaczną coraz więcej usług oznaczać jako 'płatne'.

wyciąganie zdrapek na DLC z pudełek w Polsce to koszmar, przyznaję.

• 3 miesiące temu...