kasuro 34 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 Microsoft zamyka online (xbox live) dla tytułów z pierwszej konsoli z Redmond. Więcej info tutaj. Cytuj
Meanthord 335 Opublikowano 10 lutego 2010 Opublikowano 10 lutego 2010 Tym samym MS po raz kolejny potwierdzil, ze swoich klientow ma w (pipi)e. Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 11 lutego 2010 Autor Opublikowano 11 lutego 2010 dlatego też coraz częściej zastanawiam się nad sprzedażą 360- tki, (jak wyjdzie z naprawy) i zakupienia ps3. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 11 lutego 2010 Opublikowano 11 lutego 2010 hę ? przecież to normalne, że dla starych tytułów z czasem serwery będą wyłączane. ostatnio podobną akcje przeprowadziło EA dla swoich gier sportowych. niestety utrzymanie infrastruktury wiąże się z ogromnymi kosztami. na ten moment najwyraźniej dalsze utrzymywanie jest z punktu widzenia firmy nieopłacalne. notka z onet.pl jakkolwiek lakoniczna, informuje również o innych problemach związanych z utrzymywaniem infrastruktury sieciowej dla pierwszego Xboxa, które odbijają się na użytkownikach Xbox360. @Meanthord i kasuro Xbox360 przynajmniej daje możliwość gry w gry z jego poprzednika. natomiast PS3 nie. i kto tu ma bardziej w (pipi)e swoich klientów ? naprawdę śmieszą mnie takie komentarze... Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 12 lutego 2010 Autor Opublikowano 12 lutego 2010 innych nie śmieszą. awaryjność konsol, płatny live, wydawanie gier nie pełnych dla polskiego użytkownika no i ostatnio problem z serwisowanie błędu e74. Pokochłem tą konsolę , uzbierałem ładny zestaw, może przejżałem na oczy ale nie wykluczone że podam Ci rękę i powiem że miałeś rację Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 awaryjności pierwszym generacjom Xbox3600 odmówić nie można. to fakt. niemniej jednak konsole Sony również się psują. podobnież ostatnio masowo padają na pysk pierwsze modele jeszcze z emulacją PStwo. ale w tym przypadku nie ma mowy o aż tak czarnym PR, jak to miało miejsce w przypadku RROD. płatny live ? przyznaję dość uciążliwe, ale kupując abonament na rok, to wychodzi nieco ponad 10 za miesiąc. nie ma tragedii prawda ? z kolei dostajemy o niebo lepiej rozwiniętą usługę niż w przypadku PSN. lepiej dopracowaną i lepiej przemyślaną i generalnie bez lagów. za jakość się płaci. ostatnio zresztąSony co raz głośniej przebąkuje o możliwości wprowadzenia abonamentu za PSN. niby tylko częściowego, ale jak się rozochocą i kasa zacznie płynąć, to powoli zaczną coraz więcej usług oznaczać jako 'płatne'. wyciąganie zdrapek na DLC z pudełek w Polsce to koszmar, przyznaję. Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 13 lutego 2010 Autor Opublikowano 13 lutego 2010 Jakby nie było i tak i tak źle. Powróćmy do czasów ps2 czy psx`a, kiedy to nie było problemów i każdy był szczęśliwy. Cytuj
volken 0 Opublikowano 24 maja 2010 Opublikowano 24 maja 2010 Kilka dni temu próbowałem się połączyć. Wyskoczył error: "Xbox Live not reached" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi