TheBesTia 11 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Dokładnie. Także to łykam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cethu 13 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 http://kotaku.com/5600375/a-teenage-wish-fulfilled-in-this-space-mmo - ja chcę taki patent w ME3! Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 http://kotaku.com/56...-this-space-mmo - ja chcę taki patent w ME3! genialny filmik zwłaszcza końcówka. co to za gra? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 ponoc w sklepie ea pojawil sie me3 opis fabuly: Earth is burning. Striking from beyond known space, a race of terrifying machines have begun their destruction of the human race. As Commander Shepard, an Alliance Marine, your only hope for saving mankind is to rally the civilizations of the galaxy and launch one final mission to take back the Earth. pozdro dla lukaszSA z forum neo+ za info Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Całe uniwersum do eksploracji, a oni wysyłają nas na naszą planetę? Gra pewnie będzie świetna, ale ziemia = ziew. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 (edytowane) Żartujesz? Myślałem, że wszyscy czekali na epicki powrót na Ziemię. Ba, trudno byłoby zwieńczyć historię o walce o przetrwanie rozproszonej po galaktyce ludzkości, bez ukazania rodzinnej planety ludzi. Ten wątek ma ogromny potencjał i doskonale wpisuje się w obraz trylogii. Innymi słowy: w ME3 *musiała* być w końcu pokazana Ziemia i wiadomo to praktycznie odkąd się okazało, że w dwójce jej jeszcze nie będzie. Ziemia = ziew? A kolejna leśna planeta, mglista planeta, stacja kosmiczna, planeta-miasto i lodowa planeta to nie ziew? Chyba jednak ziemia ma większy potencjał. Edytowane 11 Grudnia 2010 przez Hejas Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Haha "and launch one final mission to take back the Earth." EPIC FAIL Ale Bioware dałoby dupy z takim zakończeniem. Oby to nie była prawda, że wszystko czyli wojna z czymś tam od Reaperów lub z samymi Reaperami (To drugie wydaje się być po prostu nieprawdopodobne i głupie) wydarzy sięna orbicie lub na samej ziemi. Nasza planeta jako jeden z przystanków w zakończeniu historii to świetny pomysł ale oby, powtarzam oby nie był to punkt docelowy całej tej fabuły trylogii bo umrę ze śmiechu. Dlaczego? Bo przy takim scenariuszu Bioware dostanie nagrodę dla studia, które z(pipi)ało po mistrzowsku hitową historię z pierwszej części. Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Trzeba będzie przekonać wszystkie rasy do walki z najeźdźcą? No to mamy powtórkę schematu z Dragon Age - coś Bioware idzie po najmniejszej linii oporu w kreowaniu linii fabuły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 (edytowane) Szczerze mówiąc to nie wiem jaki związek jest między Ziemią a Reaperami W końcu chcą zniszczyć wszystkie cywilizacje, a nie jedną pojedynczą planetę Edytowane 11 Grudnia 2010 przez donsterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Jeśli to wszystko prawda odnośnie fabuły....już od dawna wiedziałem,że akcja trójki będzie dziać się na ziemi. A ludzie się doszukiwali w tym trailerze Shattered Steel czy coś. Pff Bioware od dawna mówiło,że mają zamiar wprowadzić jakieś questy na ziemi. Teraz wychodzi na to,że cała gra będzie skupiała się na misjach na naszej ojczystej planecie. Fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 już od dawna wiedziałem,że akcja trójki będzie dziać się na ziemi. S.K.Ą.D. ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 (edytowane) Ma się to przeczucie :potter: Nie no może nie cała trójka,ale jakiś quest na ziemi w końcu musiał się pojawić. Edytowane 11 Grudnia 2010 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 O (pipi)a. Aha przeczucie. Fajno A opowiedz nam co będzie za fabuła w trójce? Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 /flame war mode on/ sie k.u.r.v.a skupili na robieniu gry na PS3 i teraz mamy takie kwiatki fabularne Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 A nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 (edytowane) Czyli jednak MASS EFFECT 3 (jest, jest, jest ) było niespodzianką od Bio na VGA. Premiera już na gwiazdkę 2011. http://www.gametrail...s-effect/708363 Edytowane 12 Grudnia 2010 przez MBeniek Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Haha "and launch one final mission to take back the Earth." EPIC FAIL Ale Bioware dałoby dupy z takim zakończeniem. Oby to nie była prawda, że wszystko czyli wojna z czymś tam od Reaperów lub z samymi Reaperami (To drugie wydaje się być po prostu nieprawdopodobne i głupie) wydarzy sięna orbicie lub na samej ziemi. Nasza planeta jako jeden z przystanków w zakończeniu historii to świetny pomysł ale oby, powtarzam oby nie był to punkt docelowy całej tej fabuły trylogii bo umrę ze śmiechu. Dlaczego? Bo przy takim scenariuszu Bioware dostanie nagrodę dla studia, które z(pipi)ało po mistrzowsku hitową historię z pierwszej części. nie zgadzam sie... widzimy co sie dzieje w dwojeczce, wiemy co sie dzieje w retribution. Logiczne z punktu widzenia Zniwiarzy, ze najwiekszym zagrozeniem dla nich sa ludzie, wiec co powinni zaaatakowac jako pierwsi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Ja mam tylko nadzieję, że Ziemia to będzie ewentualnie ostatni przystanek, a nie że cała akcja będzie na niej skupiona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Ja mam tylko nadzieję, że Ziemia to będzie ewentualnie ostatni przystanek, a nie że cała akcja będzie na niej skupiona. dokładnie, myśle ze ziemia będzie czymś a'la cytadela z jedynki. beziemy do niej wracac co jakis czas. cała gra na ziemii?? pfffffffffffffff jakiś żart. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 No, w końcu mam trailer który będę często oglądał i się podniecał Oby się wyrobili na jesień 2011. Znowu ME będzie grą roku. Cieszę się z ziemi, troszkę mnie drażniło że nie mogę sobie wylądować na tej znanej planecie. Myślę że to nie będzie jedyne miejsce akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Jasne, ze nie bedzie. Cala gra, ktora slynie z eksploracji i podrozowaniu po wszechswiecie, w czesci, ktora jest zwienczeniem trylogii, mialaby byc umieszczona na jednej planecie? Nie wierze w taki obrot spraw. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 I z miejsca stal sie moja najbardziej wyczekiwana gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Motyw z ocaleniem Ziemi bedzie wykonany w podobny sposob jak ostateczna misja w dwojce. Cala gre bedziemy sie przygotowywac do ocalenia Ziemi i zwienczenia trylogii. Jest potencjal, BioWare nie moze tego zepsuc. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Ja widzę tylko jeden minus ME3 - > jeszcze rok czekania Cytuj Odnośnik do komentarza
MarekZet 2 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Co raz mroczniejsze te Mass Effecty się robią Wolał bym jednak klimat nostalgii który wypływał z jedynki, a nie wybuchy i ruiny jak z Gears of War. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi