Skocz do zawartości

Mass Effect 3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm gdzieś indziej czytałem ,że ma być skillem no ale dobra :P Na forum BioWare można było wyczytać także,że Quarianie będą chcieli odzyskać swoją ojczystą planetę. Pewnie Shepard ,żeby zdobyć sojuszników w walce ze Żniwiarzami będzie musiał im pomóc.

Opublikowano

Klasa Heavy Melee to błąd w translacji. Tweet

Każda klasa będzie miała ekskluzywny super mocny atak w walce bezpośredniej (np. inżynier zada Omni-Toolem obrażenia 'ogniowe')

Gość donsterydo
Opublikowano (edytowane)

Ashley/Kaidan uzyska status Widma

Ale fatalny spoiler...

No właśnie (pipi)a :confused:

Ja pierdolę...

Mysza jak ktoś Ci uwagę na spoilera zwrócił to powinieneś ten fragment z miejsca otagować.

Edytowane przez donsterydo
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Ashley/Kaidan uzyska status Widma

Ale fatalny spoiler...

No właśnie (pipi)a :confused:

Ja pierdolę...

Mysza jak ktoś Ci uwagę na spoilera zwrócił to powinieneś ten fragment z miejsca otagować.

Myślałem ,że podpis pod tematem "UWAGA SPOILERY" wystarczy :turned: Większość tematu to jeden wielki spoiler,więc nie narzekajcie na mnie ...wchodząc tutaj musicie się liczyć,że znajdziecie jakiegoś "fatalnego" spoilera :)

Edytowane przez MYSZa7
  • Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Panowie, nie zapominajmy, że to gra od BioWare, oni nie potrafią się powstrzymać przed zespoilerowaniem połowy fabuły. I o tym trzeba pamiętać czytając cokolwiek o ME3.

A powinni brać przykład od CDP - niby tyle pokazali a o fabule nadal za wiele nie wiemy.

@olej - raczej nadinterpretacja dziennikarzy a nie błąd w translacji. No ale tak to zwykle bywa, dev coś przebąknie a red. już resztę sobie dopowie :D

Opublikowano

Nowe niewielkie info na temat ME 3 ;)

• Mass Effect 3 zacznie się dwa miesiące po wydarzeniach z dodatku Arrival;
  • następna potwierdzona planeta, którą zobaczymy w grze, to Thessia – ojczyzna asari;
  • na wspomnianą wcześniej zmianę wyglądu Jack w ME3 składają się m.in. założenie przez nią koszulki oraz zapuszczenie dłuższych włosów.

Gość majsterrPL
Opublikowano

Witam. Nie wiecie jak ma zostać rozwiązana sprawa fabuły jeśli ktoś nie będzie miał sejwów z dwójki? Bo gdzieś mi się obiło o uszy, że ma być w jakimś komiksowym stylu przeprowadzony prolog z naszymi wyborami.

Opublikowano (edytowane)

Witam. Nie wiecie jak ma zostać rozwiązana sprawa fabuły jeśli ktoś nie będzie miał sejwów z dwójki? Bo gdzieś mi się obiło o uszy, że ma być w jakimś komiksowym stylu przeprowadzony prolog z naszymi wyborami.

Mówi się o tym,że ma być komiks przedstawiający wydarzenia i z jedynki i z dwójki. Jednak nikt tego nie potwierdził jak na razie :P

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano (edytowane)

PREMIERA MASS EFFECT 3 PRZESUNIĘTA NA PIERWSZY KWARTAŁ 2012

Można się było tego spodziewać patrząc na kalendarz i widząc jakie gry wyjdą pod koniec roku.

Mass Effect 3 will be released in the first three months of 2012. The development team is laser focused on making sure Mass Effect 3 is the biggest, boldest and best game in the series, ensuring that it exceeds everyone’s expectations.” - Casey Hudson, Executive Producer Mass Effect series

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano (edytowane)
Można się było tego spodziewać patrząc na kalendarz i widząc jakie gry wyjdą pod koniec roku.

Myślę, że ME3 spokojnie sobie poradziłby z tymi "hitami" jakie wyjdą pod koniec roku, tylko pewnie chodzi oto, że EA samo sobie nie chce robić konkurencji i pod koniec roku chce się skupić na promowaniu BF3.

@szczurek, kto pierwszy uciekł??

Edytowane przez MBeniek
Opublikowano (edytowane)

Dokładnie...żeby się nie śpieszyli jak z DA 2 w którym kilka elementów mogło być lepszych ,gdyby nie terminy. Zresztą Gearsy,Uncharted i Battlefield powinny na końcówkę roku wystarczyć :)

Może chodzi o The Last Guardian?

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano

PREMIERA MASS EFFECT 3 PRZESUNIĘTA NA PIERWSZY KWARTAŁ 2012

Mass Effect 3 will be released in the first three months of 2012. The development team is laser focused on making sure Mass Effect 3 is the biggest, boldest and best game in the series, ensuring that it exceeds everyone’s expectations.” - Casey Hudson, Executive Producer Mass Effect series

http://www.youtube.com/watch?v=zG0ZvLYzOb4

Gość donsterydo
Opublikowano (edytowane)

W dupę jebana mać :confused:

Pamięć mnie zawodzi czy tego samego przypadkiem nie zrobili z ME2.

Edytowane przez donsterydo
Opublikowano

ehhh

A żeby było śmiesznie, to chwilę przed przeczytaniem tego newsa odpaliłem ME2 i myślałem jak fajnie będzie pograć w ME3 za pół roku... :confused:

no ale dobra, niech dopieszczą to jeszcze trochę

Gość Orzeszek87
Opublikowano (edytowane)

to troche inaczej. EA nachapało się kasy w tym roku i przesuwają wiekszą premierę na nowy rok fiskalny by ew podratowac niepewny rok 2012. w tym roku wydali sporo tytułów które sie dobrze sprzedały. Da2, Dead space 2 crysis 2, portal 2, srednigo bulletstorma i nfs s2 (wzgledem sprzedaży) no i nowa fifa i battlefield3 jeszcze w tym roku. nachapią się kasy w tym roku jak nigdy.

edit nie mówiąc o simsach wszelkiej maści które sprzedają na palety.

Edytowane przez Orzeszek87