Skocz do zawartości

Mass Effect 3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego ten temat nie nazywa sie "Kolejna czesc Mass Effect" ? Dawajac pelna nazwe, zepsuliscie mi niespodzianke i zabawe z poznawania tytulu samodzielnie, ; podczas rozpakowywania pudelka ;/

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

GwynBleidd_79 napisal w spojlerze jakiś prawdziwy tytuł?

O co chodzi? Gra będzie sprzedawana jako Mass Effect 3 czy nie?

Edytowane przez m0rr0s
Opublikowano

Powiem wam, że ciśnienie na gre mam, ale jestem zawiedziony kampania jaka prowadzi EA. Jest glucho i raptem kilka trailerow. Spodziewalem sie takich swietnych zwiastunow jak przy dwojce, z fragmentami CGI Mirandy, Grunta, Mordina, Thanea, Jacka i Sheparda. A tutaj nic. Mysle ze tez prozno bedzie w tym roku czekac na taki kapitalny 3 minutowy cinematic trailer jak dwa lata temu.

Opublikowano (edytowane)

Przed premierą "dwójki" ludzie narzekali na zbyt dużą ilość zwiastunów dlatego nie dziwi mnie ograniczenie ich do absolutnego minimum. Na forum bioware pojawiła się informacja że następny trailer tym razem z "panią" Shepard pojawi się 14 lutego.

Edit: Nie wiem jak w innych sklepach ale gram.pl będzie wysyłać kolekcjonerki w dniu premiery ME3 w Stanach ;]

Edytowane przez Timmy
Opublikowano (edytowane)

Skad taka informacja? Caly czas zastanawiam sie gdzie zamowic kolekcjonerke a nie zalezy mi na roznicy w cenie, ktora wynosi ok 10 zl a wlasnie czasie wysylki. Chyba mamy najlepszego kandydata :)

Edytowane przez Voytec
Opublikowano

Dobrze,że mam Skyrim i niedługo Batmana bo tak to napalałbym się nadal niesamowicie na ME3. A tak to ciśnienie trochę spadło i liczę,że się nie zawiodę. Ja już tak mam,że jak na coś się napalę to często po ograniu potrafię się srogo zawieść.

Opublikowano (edytowane)

@MZ64

Kogoś zwanego Diana Allers.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

20120201165145.jpg

Do każdego zamówienia przedpremierowego gram.pl będzie dodawał taką oto litografię z autografem naszego rodaka pracującego w bioware.

Naprawde dobrym posunieciem bylo zamowienie gry na gram.pl. Zamowienie obejmuje kolekcjonerke + karabin Argus za preorder + komiks Odkupienie + litografie Sheparda. Super :)

Opublikowano (edytowane)

A ja pier.dole chyba tę kolekcjonerke i zaczekam aż DLC z

Protheaninem

zostanie wydane na PSN. Bonusowy piesek czy te dodatkowe stroje jakoś mnie nie jarają.

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano

@Major -

Pamiętam pierwsze zapowiedzi kolekcjonerki i felerne "Prothean Squadmate'' jednak osoby które przeczytały cały scenariusz ME3 twierdzą że ta postać stanowi integralną część głównej linii fabularnej dlatego obstawiam że w formie dlc dostaniemy kogoś w stylu Zaeda.

A jak będzie dokładnie to przekonamy się już niebawem.