Timmy 1 799 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 (edytowane) Electronic Arts Polska prezentuje: [media=''] [/media]Całkiem zgrabnie zmontowane. Edit: Na oficjalnej stronie Xbox na Facebook znajdziecie dostępną aplikacje o nazwie "Mission Command". Już teraz dzięki pierwszemu zadaniu gracze mogą zdobyć Normandy dla swojego awatara. Kolejne misje, których możemy spodziewać się już niebawem będą z założenia dużo bardziej skomplikowane i wymagające. Przykładowo, niektóre z nich mają polegać na rozwiązaniu zagadek, czy też napisaniu czegoś ciekawego o grze - a więc bardziej twórczej czynności. Nagrody będą przeróżne, między innymi przedmioty i akcesoria związane z Mass Effect 3. Do dzieła panowie może akurat coś ciekawego wam wpadnie ;] Edytowane 3 Lutego 2012 przez Timmy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Faktycznie fajnie zmontowane. Ciekawe, przesuneli premiere o jeden dzien, nice ;] Czyli EK nie bedzie wysylana jakos szalenie wczesniej bo wyslana 7 dojdzie 8 idealnie. Choc zobaczymy, pamietam jakie jaja byly z premiera Wiedzmina 2 w gram.pl gdzie dostalem paczke tydzien przed premiera i ostatnio gry od EA tez cos wczesniej wysylaja. ME2 na PS3 tez w sklepach byl dostepny kilka dni przed launchem. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Często gry od EA są np. w MM w sprzedaży już w poniedziałek (w tygodniu premiery). Dlatego gier od nich nigdy nie zamawiam przez neta bo mogę je kupić na miejscu i będę miał szybciej i taniej Jedynie czasami jakieś nieznaczne bonusy typu dodatkowa broń przepadają. Cytuj Odnośnik do komentarza
m0rr0s 3 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 News z portalu http://www.ppe.pl/news-13574-Zachowajcie_stan_gry__bedzie_Mass_Effect_4.html Mike Gamble (Mass Effect 3, Associate Producer) w udzielonym ostatnio wywiadzie nawołuje graczy, którzy ukończą Mass Effect 3 do zachowania stanu gry - jego zdaniem nie będzie to wcale głupi pomysł: "Oczywiście na ten moment nie mogę zdradzić nic więcej, ale nie będzie złym pomysłem, żeby właśnie tak zrobić" - podkreśla. Zachowanie "sejwa" jako kontynuuowanie przygody w kolejnej części jest praktykowane od samego początku serii, można zatem przypuszczać, że nie inaczej będzie w Mass Effect 4. Potraktujmy to więc jako nieoficjalną zapowiedź. Z drugiej strony - czy ktoś wątpił w powstanie kolejnej odsłony? Co o tym sądzicie? Ja jestem jak najbardziej za. Kolejna odsłona niekoniecznie musi traktować o przygodach Sheparda. Te uniwersum ma ogromny potencjał na inne historie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Będziemy grać potomkiem Sheparda. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawel3569 20 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Dzieckiem ze związku który wykreujemy w ME3, tylko co w przypadku par tej samej płci? Może BioWare da możliwość adopcji Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Dobrze wiemy,że jedynym prawidłowym związkiem jest związek z Liarą. Tylko,że wtedy trzeba będzie grać Asari. Cytuj Odnośnik do komentarza
popeqPL 21 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 piszę w tym wątku bo ME2 już nikt nie zagląda : Czy coś się zmieniło w sprawie dostępności na xbox360 DLC do ME2 : Arrival i Handlarz Cieni ? Jest jakakolwiek opcja żeby w to zagrać, bo nigdy nie było tego u nas w kraju do pobrania przez debilny dubbing. Robię siobie mały Re-Cap od pierwszej części i pomyslałem o tych DLC. Mam polski Live i grę w wersji oryginalnej angielskiej. Grał ktoś w to na Xbosie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Lista Osiągnięć Mass Effect 3: http://www.xbox360achievements.org/game/mass-effect-3/achievements/ Oczywiście zawiera spoilery. Ciekawie rozwiązano multiplayerowe osiągnięcia/trofea Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Za niedługo demo. Dadzą pewnie tą misję z E3 i innych targów, ale dobre i to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Kilka nowych filmikow: Arsenal Story Intense Gameplay Co-op Enemies 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Część z tych filmików juz gdzieś krąży od jakiegoś czasu. Do premiery miesiąc, a mi właśnie dziś wyczerpał się zapas zaległości w grach, który miałem do nadrobienia. Miesiąc czekania... Dajcie mi już ME3, bardzo ładnie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Hype wzrósł o 50%. Czekamy na demko! Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Nie ogladalem jeszcze tych filmikow, ale mam duze cisnienie. Jak ze spoilerami? Nie trzeba sie obawiac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Wystarczy, że ominiesz "Story". Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Kuzwa, ze tez jeszcze miesiac do premiery... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 a tam, więcej spoilerów jest w intense gameplay niż story Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Nareszcie konkrety bo już zacząłem wątpić w BioWare. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Zaczyna się, filmiki zacne. Cytuj Odnośnik do komentarza
m0rr0s 3 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 To może być na prawdę epicka gra Sorry, to musi być na prawdę epicka gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Już pierwsza część była epicka. Tutaj chodzi jedynie o udźwignięcie ciężaru oczekiwań odnośnie zakończenia oraz poziom gameplay. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Nie oglądam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 obudowy dla konsol w stylu ME3, bieda http://polygamia.pl/Polygamia/1,112157,11118454,Zbroja_N7_dla_Twojej_konsoli.html Cytuj Odnośnik do komentarza
pawel3569 20 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Obejrzałem jeden i koniec-nic więcej nie tykam, za to w dzień premiery zawieszam moje realne życie do odwołania Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Sadzicie ze 14 lutego pojawi sie demo ME3 w naszym sklepie, dzien przed updatem? Czy bedzie trzeba targac je z US PSN? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi