Skocz do zawartości

Mass Effect 3

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Orzeszek87
Opublikowano

no to powiedzmy jeszcze 3 tygodnie czekania. chyba pierdzielne jeszcze raz me1 i me2 przed trójeczką.

Opublikowano (edytowane)

To słabo, mogli zostawić starego kompozytora skoro ostatecznie tak to wygląda. W ogóle nie wiem z czego wynikała ta zmiana, przecież i soundtrack z ME1 i z ME2 stoi na bardzo wysokim poziomie.

Edytowane przez Kre3k
Opublikowano

Ok, nie wytrzymałem i w końcu obejrzałem sobie początek gry w wersji beta (20 minut) który będzie pewnie w demku. Moment w którym załącza się ten utwór który dałem wyżej jest piękny. Pier.dolę walentynki, dawać mi demko!

Opublikowano (edytowane)

Jest! Dzięki dzięki dzięki, nawet nie wiesz jak mnie tym uszczęśliwiłeś! Aaaaa!

jak mi się tylko limit plusów zregeneruje to sie odwdzięczę.

Edytowane przez wojnar
Opublikowano

Na szczęście co 2 godziny można dalej próbować ;) Teraz nie dosć że mój avatar bawi się mini Normandią to ja zaraz pobawię się Mass Effectem. Z tego co widzę jest polska wersja w demku.

Opublikowano (edytowane)

Mam dylemat, czy łykać trójkę w wersji na PC czy PS3. Z jednej strony na pc jest tańsza, lepsza grafika i przeszedłem 1 i 2 a z drugiej na ps3 można grać na padzie (zresztą 2 tez przeszedłem).

Edytowane przez MaroS
Gość Orzeszek87
Opublikowano

ukończyłem demo, mechaniką gry bliżej do jedynki, akcją bliżej... do gears of war. bez kitu. demo zawiera powiedzmy pierwsze 30min gry i powiedzmy 30 minut któregoś zadania w środku gry, graficznie dobrze stoi, angielskie dialogi-polskie napisy jest git, bardzo poażny kandydat do goty 2012