Voytec 2 761 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Nie odnioslem takiego wrazenia po pierwszym twoim poscie Bardzo stonowanie to pisales ;] Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 (edytowane) Ja sobie nie psuję zabawy i czekam do premiery, tylko zastanawiam się czy kupić w kraju czy z UK. Do poprzednich części DLC nie brałem, ale nie chcę żeby się okazało, że będę miał wersję PL i nie będę mógł jakiś DLC kupić (nie wspominając o tym, że można jeszcze ze 25 zł zaoszczędzić ). Co myślicie? Edytowane 14 lutego 2012 przez DonSterydo Cytuj
wrog 609 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Ja sobie nie psuję zabawy i czekam do premiery, tylko zastanawiam się czy kupić w kraju czy z UK. Do poprzednich części DLC nie brałem, ale nie chcę żeby się okazało, że będę miał wersję PL i nie będę mógł jakiś DLC kupić (nie wspominając o tym, że można jeszcze ze 25 zł zaoszczędzić ). Co myślicie? Nie ma dubbingu, demo pozwala wybrać wersję językową, więc o kompatybilność z DLC bym się nie martwił. Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Ja sobie nie psuję zabawy i czekam do premiery, tylko zastanawiam się czy kupić w kraju czy z UK. Do poprzednich części DLC nie brałem, ale nie chcę żeby się okazało, że będę miał wersję PL i nie będę mógł jakiś DLC kupić (nie wspominając o tym, że można jeszcze ze 25 zł zaoszczędzić ). Co myślicie? dobre pytanie, na to pytanie nawet pewnie EA nie zna odpowiedzi, imo bezpieczniej brac anglika. @Vojtec ja jestem do bólu obiektywny, widziałem dużo juz w grach video i poprostu nie wszystko juz mnie racuje w tym samym stopniu i nazywam rzeczy po imieniu, a że mam słabośc do mass effect... to jedna z tych gier w których chciałby doznać takiego urazu głowy by zapomnieć że się w nią grało i odnowa odkrywać miód z gry, do tego stopnia, gdy sie idzie ulicą i widzi się mały koreański hetchback przetacza się myśl "hmm może się pod nie rzucić i sie uda? najwyżej się troche poturbuje i połamię ale może warto będzie" Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Demo olewam tak jak niektórzy z was, mam też cichą nadzieje, że może będzie obniżka na DLC do dwójki z okazji premiery ostatniej części. Co do zakupu - znając życie załatwię używkę jak ceny spadną do zadowalającego poziomu, a oczekiwanie umili mi Drugi Wiesiek. Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 [media=''] [/media]Pełny zwiastun 19.02 podczas transmisji "The Walking Dead" 2 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Kusicie....ale nie oglądam. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 (edytowane) [media=''] [/media]Pełny zwiastun 19.02 podczas transmisji "The Walking Dead" :o A ja właśnie najbardziej ze wszystkich trailerów, czekam na taki cinematic trailer! FUCK YEAH EDIT: Po obejrzeniu - eeee? To wszystko? W ogole jedna rzecz mi sie troche nie zgadza. Wyglada na to, ze Ziemia jakby stanela w miejscu. W uniwersum ME ludzie ubieraja sie w charakterystyczny sposob, wszyscy dosc jednolicie, a tutaj widze, ze na Ziemi zycie plynie tak jak plynelo. Edytowane 14 lutego 2012 przez Voytec Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 W ogole jedna rzecz mi sie troche nie zgadza. Wyglada na to, ze Ziemia jakby stanela w miejscu. W uniwersum ME ludzie ubieraja sie w charakterystyczny sposob, wszyscy dosc jednolicie, a tutaj widze, ze na Ziemi zycie plynie tak jak plynelo. Zobaczyłeś raptem jedną małą dziewczynkę na polu słoneczników i wnioskujesz po tym wygląd całej ludzkości? Opamiętaj się. Zajawka bardzo smakowita, czekam na więcej. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Bez takich komentarzy, koles. Wnioskuje to tez po trailerze Inwazja i reporterach ubranych jak dzisiaj w telewizji, gosciowi, ubranemu w koszule itd. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 (edytowane) Wydaje mi się, że to tylko na reklamówkach tak wygląda. Btw. demko już jest dostępne na PC, właśnie pobieram. Edytowane 14 lutego 2012 przez Kre3k Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 No w poprzednich częściach prawie wcale nie mieliśmy do czynienia z ludzkimi cywilami. Ale kiedy już spotykaliśmy, to ich stroje nie wskazywały na ujednolicenie. Inaczej ubierała się reporterka, inaczej sprzedawca a inaczej bogacze na balu... Obce rasy (szczególnie Asari) też gustowały w różnych strojach. Po za tym, to chyba dobrze że ME jest jednak trochę bardziej ambitne niż setki takich samych historyjek sci-fi, w których stawa się na standaryzacje zamiast indywidualizacji (która, wydawałoby się jest naturalną koleją rzeczy przy wzroście technologicznym i gospodarczym). Ziemia pozostanie ziemią - zróżnicowaną, piękną i wyjątkową planetą. Nie dajcie się zamknąć w głupich schematach futurystyki, która zakłada zamknięcie ludzkości w miastach gigantach, zmniejszenia ilości kolorów (najlepiej tylko na czarny i srebrny mettalic) i jednakowe ubiory... Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Demko skończone. Co tu dużo gadać, gra praktycznie identyczna jak ME2 tyle że z lepszym system walki, poruszania się i z większą liczbą statystyk (choć drzewka rozwoju chyba w demie zobaczyć nie można). Grało mi się fajnie, ale jakoś bez szczególnego szału. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Tak w ogóle to niestety, ale ten niedzielny CG trailer będzie miał tylko 1:30 Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 w dwójce animacje też były takie słabe? strzela się przyjemnie, reszta to to samo co ME2. must have i mam nadzieje, że się nie zawiodę. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Pierwszy raz czekam specjalnie na demo do 12 w nocy i jeszcze nie ma. Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 (edytowane) Niestety EU dostanie demo dopiero w godzinach popołudniowych takie info podali na playstation blog i forach bioware ;( Edytowane 14 lutego 2012 przez Timmy Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Na amerykańskim ma być coś po północy. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 (edytowane) W końcu położyłem swoje łapska na demie. Mam cichą i złudną nadzieję, że mimika twarzy którą widzimy w demie nie jest tą ostateczną. Mam wrażenie, że już w ME2 była lepsza. Poza tym jednym mankamentem jestem zachwycony (strona audio z muzyką na czele<3) i jeszcze bardziej nie moge się doczekać. Bardzo fajna zmiana w przyznawaniu punktów doświadczenia - kwestia wyboru w bardziej zaawansowancyh etapach rozwoju danej statystyki. Edytowane 14 lutego 2012 przez Humulin Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 Obiecałem sobie, że dema nie ściągnę... nie wytrzymałem. Skoro w demie jest sam początek gry, czemu by nie sprawdzić jak się prezentuje? Co prawda pograłem tylko jakieś 10 minut pierwszej misji, rezultat - chcę tą grę!!; Teraz czekam na dostęp do multi, właściwie też bardziej z ciekawości, jako że nie zamierzam sobie golda wykupować, w moim przypadku jest to po prostu mało ekonomiczne. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 US demko na Psstore jest po polsku jakby ktoś chciał wiedzieć;] Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 Potrzebuję informacji czy konto EA jest potrzebne do odpalenia dema na X360, mnie zalogowało automatycznie, gdyż kiedyś tam już je wprowadzałem. Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 ja nie podawałem i też mogłem grac, ale online nie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi