Voytec 2 761 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 To czy jest informacja o wczesnym buildzie czy nie to nie jest regula. Czesto zdarza sie, ze demo jest wczesnym buildem i te informacje trzeba wyciagac od tworcow. Ja po prostu licze, ze w fullu nie bedzie takich problemow z frameratem, bo ruga misja jest w porzadku, natomiast poczatku nie da sie ogladac, bo rwie jak poje.bane. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 Multi i druga połowa dema chodzą cacy więc myślę, że to wina starego kodu. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 (edytowane) multi nawet nawet. jestem strasznie przewrażliwiony na punkcie ładowania się czegokolwiek w menu a tutaj z tym za kolorowo nie jest :confused: chyba za bardzo się przyzwyczaiłem do tego co jest w CoD muszą poprawić dobijanie jak już leżymy, bo zamiast deptać nam głowę do dostajemy po nogach albo w ogóle w nas nie trafiają. Edytowane 18 lutego 2012 przez sosnaa Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 19 lutego 2012 Opublikowano 19 lutego 2012 (edytowane) [media='']http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Gxv1hYYyfTg[/media] Zajawka trailera. Szkoda, że raczej nie zagram w premierę. Edytowane 19 lutego 2012 przez MajorZero64 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 19 lutego 2012 Opublikowano 19 lutego 2012 Ja bym chętnie poczekał z zakupem, ale już widzę tych popaprańców strzelających spoilerami z ME3 w tematach, np. o Syndicate. Tak jak z Heavy Rain - parę miechów temu chyba ktoś perfidnie mi zespoilował zakończenie w jakimś newsie o Red Dead Redemption. Za jaja bym wieszał takich. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 19 lutego 2012 Opublikowano 19 lutego 2012 (edytowane) @Up Dokladnie miedzy innymi z tego powodu uszczuple portfel i biore na premiere... Mialem identyczna sytuacje z Heavy Rain, gdzie czytajac jakiegos newsa w necie w pierwszym komencie pod przeczytalem kto jest origami killerem kiedy gra kurierem do mnie leciala w niecaly miesiac po premierze :confused: Chyba ze ktoras z tych plytek co beda puszczac z "kosmosmu" spadnie mi do ogrodu, to ja bede rzucal spoilerami tutaj haha Edytowane 19 lutego 2012 przez BoryzPL Cytuj
Stillborn 0 Opublikowano 19 lutego 2012 Opublikowano 19 lutego 2012 Na ludzką złośliwość i czystej wody debilizm nic się nie poradzi. Dlatego na wszelki wypadek nie zaglądam do żadnych topiców o grach, dopóki nie przejdę tego, co mam akurat w przedpremierze. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 19 lutego 2012 Opublikowano 19 lutego 2012 Pobawiłem sie trochę w multi wczoraj, niby - jak to ujęliście - tylko horda, ale trzeba przyznać, że wciąga. Chociaż na dłuższą metę wydaje mi się, że szybko może się znudzić. Na podstawkę oraz spin-off na iOS również niecierpliwie czekam. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 19 lutego 2012 Opublikowano 19 lutego 2012 Pobawiłem sie trochę w multi wczoraj, niby - jak to ujęliście - tylko horda, ale trzeba przyznać, że wciąga. Chociaż na dłuższą metę wydaje mi się, że szybko może się znudzić. Na podstawkę oraz spin-off na iOS również niecierpliwie czekam. Ja również. Dalej żadnych informacji, kiedy ME Infiltrator ma się ukazać? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 20 lutego 2012 Opublikowano 20 lutego 2012 (edytowane) Świeżutki, jeszcze ciepły! Take Earth Back Trailer http://www.youtube.com/watch?v=Vs7kix6_8Ks&feature=g-u-u&context=G2ba2667FUAAAAAAAAAA Edit: Hahah, nosz kuzwa mac. 21 lutego bedzie jeszcze edycja rozszerzona trailera Edytowane 20 lutego 2012 przez Voytec Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 20 lutego 2012 Opublikowano 20 lutego 2012 Cholercia, jak oglądam coś takiego to marzy mi się pełnometrażowy film, i może być to czyste CGI, ale ja chcę taki film!! Bioware powinno pójść w ślady Capcom i zmontować coś samemu, tak jak tamci zrobili z Resident Evil: Degeneration. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 20 lutego 2012 Opublikowano 20 lutego 2012 Dokładnie, kiedyś też miałem taką rozkminę, że najlepszy film Mass Effect to by był jakby zrobili CGI Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 20 lutego 2012 Opublikowano 20 lutego 2012 (edytowane) Dawno nie widzialem takiego CGI, ostatnio to byl chyba trailer Hugo Strange'a Miod. Edytowane 20 lutego 2012 przez komar737 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 20 lutego 2012 Opublikowano 20 lutego 2012 Trailer rewelka, ciekawe ile kosztował. Też chętnie bym zobaczył film ME w takim stylu. Cytuj
wrog 609 Opublikowano 21 lutego 2012 Opublikowano 21 lutego 2012 (edytowane) Extended Cut: http://www.youtube.com/watch?v=sVde1ss8QD0 Edytowane 21 lutego 2012 przez wrog 2 Cytuj
olej 9 Opublikowano 21 lutego 2012 Opublikowano 21 lutego 2012 Anulowali mi na gram.pl preorder CE który złożyłem we wrześniu -_- Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 21 lutego 2012 Opublikowano 21 lutego 2012 Bardzo czekałem na ten trailer. Świetny, ale szczerze mówiąc to ten z dwójki mi się bardziej podobał. Może gdyby w tym też Sheen był narratorem to też by tak było Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 21 lutego 2012 Opublikowano 21 lutego 2012 @Olej nawet nie strasz bo ja złożyłem zamówienie 14 września o_O Cytuj
olej 9 Opublikowano 21 lutego 2012 Opublikowano 21 lutego 2012 @Timmy ja zamówiłem na PC, na konsole to można jeszcze chyba nawet teraz składać zamówienia. Jak wszedłem w historię zamówień, to wyskoczyło mi okienko, że EA przeprasza blabla w zamian mogę dostać zwykłą edycję + wybraną grę za darmo (jakieś nfsy i inne pierdoły). Olałem to i wyłączyłem zakładkę. Jak teraz wszedłem jeszcze raz to nic nie wyskakuje. Dziwne. Cytuj
_mike 318 Opublikowano 21 lutego 2012 Opublikowano 21 lutego 2012 Genialny jest ten trailer. Jak ja bym chciał żeby EA/Bio pokusiło się o sfilmowanie całej trylogii w takim stylu - wizualnie wymiata, dawno nie widziałem lepszego filmiku CGI Niech już ten marzec przychodzi... Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 (edytowane) Gdzie aktualnie jest najtańszy preorder+wysyłka? Bo z tego co widzę na muve jest za 194 ziko + dycha kurier więc wydaje się najmniej ze wszystkich. Edytowane 22 lutego 2012 przez wojnar Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 @wojnar Na muve co prawda jest najtaniej, ale wysokie prawdopobienstwo ze dostaniesz pre-ordera dzien pozniej niz zamawiajac w innych miejscach. Mialem taka sytuacje z bf3, a przyczyna tego jest ze wpierw oni zamawiaja gdzies i dopiero potem wysylaja dalej. Cytuj
_mike 318 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Gdzie aktualnie jest najtańszy preorder+wysyłka? Bo z tego co widzę na muve jest za 194 ziko + dycha kurier więc wydaje się najmniej ze wszystkich. Na to samo wychodzi w Ultimie zakładając, że u ciebie są jakieś paczkomaty (4.99zł)- zamawiałem gry na premierę w ten sposób dwa razy i zawsze wszytko było na czas.Ja szukam kolekcjonerki (PS3) we Wrocku za 259 zł, widział ktoś? Czy zostaje mi Ultima? Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Multi jest bardzo fajne. Dzisiaj miałem dobry meczyk - zostałem sam z jakimś pro Kanadyjczykiem (reszta opuściła grę) i opykaliśmy wszystkie wavy we 2 :F. W życiu nie pomyślałbym, że tryb hordy mi się spodoba. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Ja wczoraj w końcu znalazłem jakiś dobry team i przeszliśmy kilka razy hordę na silver, zazwyczaj trafiałem na jakichś ludzi co padali już w 1 fali.. Bronze nawet we 2 osoby jest łatwe, kilka razy z kumplem tak przechodziliśmy. Nie sądziłem że tak pokocham snajperkę.. ;O Nie chodzę z żadną bronią wspomagającą, sama snajperka i wieżyczka strażnicza = winning. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi