BoryzPL 254 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Tak... poza tym ze jeszcze nie ogaraniam zabardzo sprawy z questami pobocznymi, ni uja z niektorymi nie moge pojac gdzie sie mam udac, gra jest dla mnie (po 6 godzinach) miodem w najczystszej postaci Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 (edytowane) Pass odblokowuje jedynie multi. Myślałem, że robiąc misje N7 również można osiągnąć dobre zakończenie. Jak do tej pory miałem możliwość wykonania jedynie jednej z tych misji. Zrobił już ktoś ich więcej? Podbijają one te procenty? Edit: Na ign napisano "N7 Missions are side missions that affect your Galaxy At War rating." Ciekawe tylko ile faktycznie tego ratingu one podniosą. Edytowane 7 marca 2012 przez Humulin Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 mam pytanie, kupiłem dlc z protarianinem, pytanie gdzie ja znajde tego questa? na cytadeli myślałem że znajde, w dzienniku z questami tez sie nie pojawiło żadne info? przyplusuje za szybką odpowiedź. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 @Orzeszek W ciągu pierwszych godzin pojawil mi sie quest zaraz jak juz mialem swobodna reke w wyborze questow. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Jeśli macie na myśli dodatek "From Ashes" to można go robić po pierwszej wizycie na Cytadeli. Na mapie galaktyki szukać Utopia i lądować na Eden Prime. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Musi zagrać chociaż w jedynkę. Dwójka nie jest tak powiązana fabularnie z trójką jak pierwsza część. Głównie przez Protean i całego tego zwiastowania najazdu Żniwiarzy,które mieliśmy w jedynce. W sumie masz rację. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 @Orzeszek Na terminalu będziesz miał wiadomość, która skieruje Cię tam gdzie pisał któryś z Panów powyżej. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Mark Meer przypomina o co chodzi Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 (edytowane) Jest jakiś tryb w multi który nie wpływa na Galaxy at War? Edytowane 7 marca 2012 przez MajorZero64 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Jest jakiś tryb w multi który nie wpływa na Galaxy at War? Nie Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Dobra mam kłopot może ktoś może mi pomóc. Gram na Xbox 360 i zaimportowałem postać z 1 i 2 Wszystko ok ale nie mam tego wyboru między akcją rpg a narracją. Czy to wina importu i czy to znaczy że będę miał full RPG tak jak lubię ? Cytuj
Lestat 0 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Mam dokladnie to samo i niektorzy pisza, ze otrzymali duzo pieniedzy za import, ja czegos takiego nie uswiadczylem. Cytuj
Vulc 3 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 (edytowane) Dobra mam kłopot może ktoś może mi pomóc. Gram na Xbox 360 i zaimportowałem postać z 1 i 2 Wszystko ok ale nie mam tego wyboru między akcją rpg a narracją. Czy to wina importu i czy to znaczy że będę miał full RPG tak jak lubię ? Będziesz maił full RPG, to domyślny tryb przy imporcie save'ów. @Lestat. Dostaniesz kasę jak dotrzesz na Cytadelę, spokojnie. Edytowane 7 marca 2012 przez Vulc 2 Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Czy w wersji gry 3xPL jest dostępna opcja na wersję kinową (dialogi w jęz. angielskim + polskie napisy)? Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Tylko kinowa jest. Ja czekam do piątku aż zagram. Dla tych co czekają. 2 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 (edytowane) Po zagraniu kolejnej misji N7 - war rating się nie ruszył (chyba, że dojdzie dopiero po przejściu ich wszystkich - 6 sztuk). Póki co osoby bez online pass mogą się obejść smakiem dobrego zakończenia. Kilka meczy na brąz z ogarniętą ekipą i z 50 zrobiło się 66%. Rating wzrasta nawet jeśli nie damy rady ukończyć wszystkich fal. Porażka na przedostatniej fali dodała 4%, także tryb ten nie powinien być jakiś szczególnie uciążliwy, jeśli ktoś nie będzie nim zainteresowany na dłuższą metę. Edytowane 7 marca 2012 przez Humulin Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 chetnie dziś pogram w multi jak coś będe po 20:00 dzisiaj. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 (edytowane) Mam pytanko odnosnie misji dodatkowych, jesli mam problem z wjechaniem na jakies planety to chodzi o to ze zwalilem cos podczas moich wizyt tam i przepadla szansa czy jeszcze bede mial mozliwosc ich zrobienia? Mam tak z -Benning: Dowody - bylem na Benning z misja n7 szybko ja zrobilem, wrocilem na Normandie i nie moge tego questa zrobic -Eden Prime: Ruch oporu - podobnie zrobilem tam misje z DLC i nie moge znow wjechac na planete. Chce wiedziec, czy cos zle nie robie, bo przede mna teraz 3 misje na Tuchance, wiec nie chce zrobic glownej i stracic dwoch pozostalych. Z gory dzieki za odpowiedz. Faktycznie trzeba jeszcze jechac multi zeby dobre zakonczenie miec? Jak tak to od razu kolejne pytanie czy duzo godzin trzeba spedzic online? Edytowane 7 marca 2012 przez BoryzPL Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 BioWare wyjaśnia, że nie trzeba grać w multi żeby mieć najlepsze zakończenie: Lee notes that the confusion arises because if you do not play either the multiplayer component or the iOS spin-off game Mass Effect: Infiltrator the Galactic Readiness will remain at 50%. But in fact Galactic Readiness is not the essential factor that determines your ending but instead the “Effective Military Strength” bar. “Focus on that bar,” Lee says. “That is your indicator of how well you will do in the end-game.” The EMS can be maximised just by collecting War Assets throughout the single-player campaign, and “there are MORE than the required amount that can be gathered in the single-player campaign,” Lee states, though he won’t reveal the threshold that you will need to exceed. Galactic Readiness instead acts as a modifier upon your EMS, meaning that if you do parti(pipi)ate in multiplayer or Infiltrator, the amount of War Assets you will require for the “perfect ending” in single-player is reduced. Cytuj
miki77 16 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Są jakieś polskie komendy do Kinkieta, czy trzeba po angielskiemu? Ktoś w ogóle gra tak? Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Szkoda, że do multi nie ma dostępu bezpośrednio ze statku. Motyw ten można byłoby bardzo fajnie wpleść w fabułę oraz otoczkę walki ze złymi panami i odpieraniem ich ataków. Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 pograłem troche w multi, fajny motyw z bonusami dla ludków posiadających gry EA dostałem za free pakiety mass effect 2 i battlefield 3 z dodatkowymi bonusami, wypas! druga sprawa, smieszną miałem akcje, trafiłem na pro team, po skonczonej grze dostałek koło 160000 xp i awansowałem 9 lvl wzwyż przez jedną gre jak sie odnawia zasoby medi żelu i rakietnicy? trzeba to wylosowac kupując te atrakcyjne pakiety? Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 (edytowane) Ostatecznie kupiłem wersję na PC, przeważyło to że porównałem demo z pc i ps3 i me3 na ps3 nie da się patrzyć takie ząbki i cienie. Więc mam nadzieje że się nie zawiodę. Edit/ Grał ktoś może w demo gry "reckoning" od EA bo na broszurce jest napisane że za przejście można zdobyć wyczesaną zbroje i charkarm launcher do ME3. ? Nie wiem czy warto. http://masseffect.wikia.com/wiki/Reckoner_Knight_Armor Edytowane 7 marca 2012 przez MaroS Cytuj
Gość Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 (edytowane) Zamówiłem dzisiaj na muve i widnieje tam, że wysyłają w 24 h. Jak to jest, premiera w piątek, czy jak? Edytowane 7 marca 2012 przez Gość Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi