blantman 5 780 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 JEstem ZACHWYCONY po 6 h gry i po misji w akademii Garissona. Boże wszsytko tam było i stary kompan i coś dla fanów książek oraz dlc do me2 GENIALNE Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 Gra po prostu wgniata w fotel, wydaję mi się że dochodzę już do końcówki, teraz będę atakował główną placówkę cerberusa A końcówka misji w której odwiedzamy ojczyznę Asari to jest istne mistrzostwo świata. Byłem tak samo wku.rwiony jak Shepard, nie sądziłem że gra może wywoływać aż takie emocje Idę spać a jutro (w sumie to dzisiaj) mam nadzieję że uratuję galaktykę. A potem jeszcze raz. I jeszcze raz... btw: multi olałem, nawet online passa nie wykorzystałem jeszcze, ucieszyłem się z tego info że to "super mega dobre" zakończenie można zyskać bez multi Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 (edytowane) Przy niecałych 80% war rating po wydarzeniach na bardzo ważnej stacji kosmicznej:) pasek gotowości galaktyki mam już w pełni na zielono. Coprawda liżę sciany i na pewno dużo sojuszników jeszcze pozyskam, choć zapewne będzie to tylko kosmetyczna formalność całkowitego rozpier******a żniwiarzy. Ostateczna misja na planecie krogan oraz decyzje, które tam podejmujemy - wgniatają w fotel. Edit: Ci, którzy są zachwyceni po pierwszych kilku godzinach gry. Nic jeszcze nie widzieliście. Edytowane 8 marca 2012 przez Humulin Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 Twoj edit bardzo mnie ucieszyl, bo jestem raptem po 2 misjach i pelen zachwytu. Niecale 6 godzin na liczniku i nie chce by ta gra sie konczyla. Wczoraj zaliczalem misje z DLC kolekcjonerki, z proteaninem i szczerze to nie wyobrazam sobie jak gra mialaby wygladac bez tej misji, bez tego co sie dowiadujemy. Mass Effect 3 oddaje mi jak na razie to oczekiwanie na siebie z nawiazka. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 Albo mam niedosyt, albo nie rozumiem zakonczenia. Moze mi ktos wyjasnic? Albo podeslac jakis link z wyjasnieniem? Bo obecnie nie chce mi sie tego wlaczac na nowo. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 Zapytam z ciekawości. Pasek stanu gotowości galaktyki miałeś na max? Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 (edytowane) Pasek mialem na maks, a stan gotowosci na 50proc Edytowane 8 marca 2012 przez komar737 Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 (edytowane) Zaczynam grę teraz 2 raz, tym razem jako "bad guy". To co się działo na koniec gry to po prostu trzeba zobaczyć ;_; Jestem ciekaw innych zakończeń. Moje życie od wtorku: Edytowane 8 marca 2012 przez wojnar Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 (edytowane) <tu był głupi żart> Edytowane 8 marca 2012 przez Zdunek Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 Kupiłem ale nie mogę uruchomić. Wyskakuje mi notyfikacja o tym, żeby wyczyścić płytę (przy obu dyskach) :F. Każda inna gra działa bez problemu. Możliwe, żeby płyty były źle wytłoczone? Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 Dziwne, szansa złego wytłoczenia nikła, może rysa punktowa, ew. paproszek. Aczkolwiek w Empiku przyjmą śmiało zwrot Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 Szkoda Ashley [*] Jak to jest spoiler to masz minusa. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 Szkoda Ashley [*] Jak to jest spoiler to masz minusa. Czy ja wiem czy spoiler, u mnie wszyscy z załogi przeżyli więc to wszystko zależy od tego jak będziemy grać Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 (edytowane) Dobra, głupi żart, aczkolwiek niektórzy będą wiedzieli o który moment mi chodziło. Edytowane 8 marca 2012 przez Zdunek Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 Malo smieszny, bo trafilem juz na jeden spoiler i to juz mnie niezle w(pipi)ilo. Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 Kupiłem ale nie mogę uruchomić. Wyskakuje mi notyfikacja o tym, żeby wyczyścić płytę (przy obu dyskach) :F. Każda inna gra działa bez problemu. Możliwe, żeby płyty były źle wytłoczone? Zainstalowałem grę na pendrive: "The game couldn't start. Try downloading the game again." Zainstalowała się na dysku bez żadnych błędów. Jakieś pomysły? Pierwszy raz się z czymś takim spotykam Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 Soawdź u kumpla, jak nie działa wymień. Masz 48h na zwrot towaru Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 Zdunek tylko nie je,bnij znów spoilerem. Proszę. Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 Dobra, mam. Gdyby u kogoś jeszcze problem wystąpił. Odłączyłem drugiego pendrive (zapełnionego tylko dodatkami do me2. I odczytuje płyty bez problemu :ph34r: . Mózg roz(pipi)any. Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 Major, to nie był Spoiler bez obaw Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 Gra skonczona, jesli ktos jest ciekaw, zajelo mi to 27 godzin, poziom normal zrobilem wzystkie questy, kazdy war asset w kazdym systemie mam na 100% wiec nie ma mowy o leceniu na pale. Gra jest moim zdaniem zdecydowanie za krotka a zakonczenie ... coz, powiedzmy ze nie jeden z was sie niezle wku*wi tym co "splodzilo" bioware pod skrzydlami ea. Osobiscie czuje sie jak frajer grajac w poprzednie 2 czesci, ba, nawet to co robilem w 3jce ma nijakie znaczenie jesli chodzi o ending. Nie ukrywam ze ciekaw jestem opinii innych nt zakonczenia. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 Mi zajęło 26h. Cóż, ending jest jaki jest, byłby lepszy gdyby tak jak w pierwszym Dragon Age pokazali albo chociaż napisali jakie są dalsze losy reszty towarzyszy i ras, bardzo mi tego brakuje... Chociaż wygląda to tak jakby był ucięty w najlepszym momencie, ewentualnie skrócony do absolutnego minimum. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 Czy w tej czesci wystepuje cos na zasadzie strzelania (celownika) w normandi? Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 Gra nie chce mi zaimportować twarzy mojego Sheparda, stworzonego jeszcze w ME1. Szczerze mówiąc jestem wkur.wiony i gra ląduje na półce do czasu stosownej łatki. Ja pier.dolę, jak można wydać grę z takim błędem. Podobno problem dotyczy zdecydowanej większości customowych postaci importowanych od jedynki. Duży minus dla BioWare, a w żadnej recenzji oczywiście nikt o tym nie wspomniał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi