Andżej 2 268 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 (edytowane) Jesli nie widziales zakonczenia, to sie wstrzymaj z ocena. Chociaz, przynajmniej szpeard nie okazal sie proteanem, a ilusiw men riperem. Edytowane 13 marca 2012 przez komar737 Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 Cała gra to zakończenie. Już miałem decyzje, które będą decydować o przyszłości galaktyki. Nie przeszedłem gry, ale już teraz mogę powiedzieć, że Kojima z MGS4 leży i kwiczy. Problem polega na tym, że tak naprawdę, jakby się zastanowić to z tych decyzji totalnie nic nie wynika, bo reperkusje z nich można by było zobaczyć dopiero w sequelu, w ME3 każda taka wielka decyzja zmienia tylko numerek "Galaxy at War", nic więcej. 1 Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 (edytowane) Zaznaczam, że zakończenia ME3 nie znam i nie mam zamiaru poznać przed przejściem gry, ale odnośnie jakichkolwiek narzekań: pamiętacie zakończenie Fallout 3? Krótki filmik różniący się wstawkami w zależności od wyborów podjętych w grze. Nowy Deus Ex? Podobnie, chociaż w tym wypadku nawet twórcy nie postarali się, aby w jakikolwiek sposób przełożyć nasze poczynania w grze na zakończenie. Co ciekawe, dla mnie w obu przytoczonych przypadkach w ogóle to nie przeszkadzało. W przypadku ME3 najbardziej pasuje mi komentarz: zakończenie gry to.. całe ME3. Więc proszę, podajcie przepis na doskonałe zakończenie w grze. Edytowane 13 marca 2012 przez Andreal 1 Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 (edytowane) Nie ma takiego przepisu. Edytowane 13 marca 2012 przez Timmy Cytuj
dżar 166 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 Przeczytałem właśnie sobię teorię z linka wrzuconego stronę temu i powiem,że trochę mi przeszło. Ma sens i takie wytłumaczenie serio jest dość logiczne. Szkoda tylko,że nie mogli od razu dać wszystkiego tak jak powinno być i walną pewnie dlc. Damn you EA. Cytuj
Gość Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 (edytowane) Z misji na misję robi się coraz bardziej genialnie Motyw z Rakinii ala Aliens rozwalił. Bardzo dobre, często dające do myślenia wybory. Edytowane 13 marca 2012 przez Gość Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 (edytowane) też skończyłem grę przed sekundą. zakończenie mnie nie satysfakcjonuje, mogli by coś lepszego wymyśleć, a tak bez szału, najbardziej zabolało mnie rozwinięcie decyzji z me1 i me2 co to k.u.r.w.a jest?! zabiłem królową rakni w me1 pojawia się w me3 i okazuje się ze "jakoś przeżyła" wczytuje save jak puściłem wolno nic różnica to jedna linijka dialogowa. to samo co sie stało z tą rośliną co ją oszczędziłem w me 1 co kontrolowała umysły? odniosłem wrażenie że scenarzyści nie dali rady powiązać poszczególnych wątków i deyzcji, z tąd absurdalne wydarzenia i rysujące wtf-ki na twarzy. teraz coś co mnie zniesmaczyło to ilość "wątków homoseksualnych" dialog corteza spowodował u mnie odruch wymiotny i miałem ochotę wyłączyć grę, nie jestem homofobem ale na litość boską to gra wideo, starczy, że jestem atakowany "równością" w tv, muzyce, to jeszcze w grach muszą to promować.(ktoś z twórców miał do odrobienia prace społeczne?) ogólnie gra dobra, długa, dla ooby nie jarającej się uniwesum me to werdykt 8/10 dla fana oczko wyżej dychy nie dam ze względu na zakończenia, za dlc z protkiem, "pójście na łatwizne" z decyzjami. Edytowane 13 marca 2012 przez Orzeszek87 Cytuj
Gość Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 (edytowane) Racja, motyw z płaczącym gościem, który stracił męża wzbudza niesmak i konsternację. W ogóle jak gadałem z nim pierwszy raz, to myślałem, że się przesłyszałem. Space gay Edytowane 13 marca 2012 przez Gość Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 Ale macie problemy ze sobą. DLC jest warte 36 zł? Chętnie bym protka na Normandię wziął. Cytuj
Vulc 3 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 (edytowane) Więc proszę, podajcie przepis na doskonałe zakończenie w grze. Przejdź ME3, a prawdopodobnie dojdziesz do takich samych wniosków, jak zdecydowana większość graczy. Wiesz, ja też - zanim zdążyłem poznać zakończenie - próbowałem dyskutować z tymi narzekaczami, przecież nie mogło być tak źle. Jednak po powrocie do "menu głównego" po endingu miałem już bardzo mieszane uczucia. Przeczytałem właśnie sobię teorię z linka wrzuconego stronę temu i powiem,że trochę mi przeszło. Ma sens i takie wytłumaczenie serio jest dość logiczne. Szkoda tylko,że nie mogli od razu dać wszystkiego tak jak powinno być i walną pewnie dlc. Damn you EA. Od razu lepiej, nie? Pytanie tylko czy coś z tego wyniknie, ponoć jakiś pracownik Bio się "odgrażał" na Twitterze, że gdybyśmy wiedzieli co planują, to nie byłoby takiego zamieszania. Na razie DLC do multi, a później... zobaczymy. Edytowane 13 marca 2012 przez Vulc Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 (edytowane) Racja, motyw z płaczącym gościem, który stracił męża wzbudza niesmak i konsternację. W ogóle jak gadałem z nim pierwszy raz, to myślałem, że się przesłyszałem. Space gay Psyko, proszę w "spojlerach" pisz. Ale skoro już przeczytałem: można dla gościa pomóc połączyć się z drugą połówką ?) @ Vulc chętnie przejdę, jak tylko z Wiesławem Drugim się po konsoli przetoczę (i jak cena ME spadnie oczywiście). Edytowane 13 marca 2012 przez Andreal Cytuj
Gość Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 Podejrzewam, że można z nim spółkować Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 (edytowane) well...pewnych rzeczy lepiej nie wiedzieć... Ale jedna rzecz ciągle mi nie daje spokoju... dlaczego do jasnej ciasnej nie spadły ceny DLC do ME2 po premierze trójki? ...już wiem, EA. Edytowane 13 marca 2012 przez Andreal Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 teraz coś co mnie zniesmaczyło to ilość "wątków homoseksualnych" dialog corteza spowodował u mnie odruch wymiotny i miałem ochotę wyłączyć grę, nie jestem homofobem Chyba musisz sobie to zdanie przemyśleć jeszcze raz. A te teorie z poprzednich stron są trochę zbyt wyrafinowane żeby mogły być prawdziwe. Cytuj
Vulc 3 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 A te teorie z poprzednich stron są trochę zbyt wyrafinowane żeby mogły być prawdziwe. Możliwe, ale ludzie łapią się wszelkich pomysłów, żeby dać sobie nadzieję na lepsze "jutro". Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 DLC jest warte 36 zł? Chętnie bym protka na Normandię wziął. Misja jest dosc krotka ale postac naprawde ciekawa i przy tym zabojcza w walce. 1 Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 (edytowane) Zawsze lubię ten dramatyzm w internetach. Lepszy niż w grze. Co do decyzji nie mających znaczenia: sprawa genofagium rzutuje na przyszłość Drogi Mlecznej Edytowane 13 marca 2012 przez MajorZero64 Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 (edytowane) Jakie by to zakończenie nie było, to musicie przyznać jedno: muzykę ma bardzo dobrą. http://www.youtube.com/watch?v=x5JvbD2Zc9I Prawda? Edytowane 13 marca 2012 przez SzczurekPB Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 Ale macie problemy ze sobą. DLC jest warte 36 zł? Chętnie bym protka na Normandię wziął. Jest warte nawet więcej. Szczególnie w końcowych misjach proteanin ma genialne sceny. To nie jest poziom Zaeeda czy KAsumi dodanych tylko dla mamony. Ta postać jest częścią gry i bez niej nie wyobrażałbym sobie gry w ME3. To że Ea każe za to płacić w dniu premiery to skandal. Nie jest to postać dodana na szybko bo ma dialogii z KAŻDYM cżłonkiem załogi. Zaeed i KAsumi przynajmniej gadali tylko z Shepardem więc mogłem uwierzyć w ich dodanie po skońćzeniu gry. Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 Ja walczę ze sobą żeby nie kupować dlc dla zasady. Ale co zobaczyłem na youtubie z Jarvikiem to kusi. Pytanie odnośnie Jarvika: Brał ktoś go do bazy cerberusa? Jeśli tak to czy coś gadał w sprawie WI proteańskiej bo mnie to strasznie ciekawi Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 (edytowane) Ja walczę ze sobą żeby nie kupować dlc dla zasady. Ale co zobaczyłem na youtubie z Jarvikiem to kusi. Pytanie odnośnie Jarvika: Brał ktoś go do bazy cerberusa? Jeśli tak to czy coś gadał w sprawie WI proteańskiej bo mnie to strasznie ciekawi Nie brałem go do bazy cerberusa ale dużo gadał przy misji gdzie to WI odkryłem. Czyli na planecie rodzinnej asari. Szczególnie dialogi jego i Liary podczas oglądania posągów oraz po misji wybuch Liary na Jarvika. Edytowane 13 marca 2012 przez blantman 1 Cytuj
Gość Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 Zdobywam różne elementy pancerza, ale nie mogę ich ubrać. Trzeba je gdzieś jeszcze odblokować? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi