Skocz do zawartości

Mass Effect 3

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Jak będzie się zbytnio rozgrzebywać, to zawsze się znajdzie jakieś nieścisłości i babole. Co tu dużo gadać, ci co tak krzyczą powinni ME2 wyłączyć po pierwszych 10 minutach, bo historyjka o tym, że Shepard spadł z orbity na planetę w samym tylko skafandrze i zostało z niego cokolwiek poza pyłem, był w ogóle nie do przyjęcia :D

Opublikowano
  Pokaż ukrytą zawartość

Gość Orzeszek87
Opublikowano

a co powiecie na scenariusz:

Pokaż ukrytą zawartość

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)
  W dniu 2.04.2012 o 18:27, MajorZero64 napisał(a):

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Orzeszek:

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano
  W dniu 2.04.2012 o 17:58, the_m napisał(a):

Ja się zgadzam z tobą Don, że zakończenie jest spoko ale są pewne rzeczy, które je psują. To co wspomniał Voytec plus

Pokaż ukrytą zawartość

Jak się naczytać tych wszystkich analiz/teorii to mnożą się pytania o niektóre elementy zakończenia.

E:o, Major mnie trochę ubiegł ale właśnie o to mi chodzi...

A to przypadkiem nie została zniszczona kolonia Batarian na jednej planecie?

Gość DonSterydo
Opublikowano

A tak na marginesie - moim zdaniem żeby oddać skalę tego konfliktu, to wydarzenia z ME3 powinny być przedstawione w 2 grach.

Opublikowano

Don, to, że są takie dymy na zakończenie to dlatego, że

Pokaż ukrytą zawartość

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Voytec:

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

Dobra kompilacja scenek - uwaga na spoilery!

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Skończyłem.

Dobry finał, mnóstwo niedopowiedzeń i teorii spiskowych, ale właśnie dzięki temu jest fajny, każdy sobie może sam uważać i interpretować co chce i jak chce. No ale widać niektórym debilom zabrakło super happy endu do szczęścia. :)

Gość DonSterydo
Opublikowano
  W dniu 2.04.2012 o 19:54, MajorZero64 napisał(a):

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Gram teraz w DA2 i też tego hejtu nie rozumiem. Ci którzy narzekają przedstawiają Początek w świetle DA2 jako super RPGa jakim nie jest. Podobnie z zakończeniem ME3. Teraz niby chaotyczne zakończenie dwójki jest wzorem.

BioWare mimo wszystko stara się bawić narracją w grach i stawia na bohaterów/historię co należy cenić.

Opublikowano

Pokaż ukrytą zawartość

Zobaczymy jak bedzie z DLC i co postanowi zrobic BioWare z zakonczeniem, ale napewno zaopatrze sie w dodatki. Skreca mnie z niecierpliwosci na sama mysl.

A poza tym, chcialbym dodatek w stylu Shadow Brokera, zeby

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano
  W dniu 2.04.2012 o 20:48, Voytec napisał(a):

A poza tym, chcialbym dodatek w stylu Shadow Brokera, zeby

Pokaż ukrytą zawartość

Dokładnie o tym samym myślałem. Ostatnio przeczytałem wszytskie komiksy i
  Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Wlasnie wpadla mi do glowy jedna kwestia, moze ktos z Was wie jaka jest odpowiedz. Jesli podczas misji samobojcze w me2 ginie Tali i Garrus, to co sie dzieje w me3? Jakimi postaciami sa zastepowani? Chyba ze wtedy druzyna jest wyszczuplona o te 2 osoby co sprawia ze juz w ogole druzyna w trzeciej czesci jest bardzo skromna.

Opublikowano (edytowane)

Fuck, już chyba z 5 godzin spędziłem czytając opinie i teorie na temat zakończenia.

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez Kre3k