MaroS 289 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Fuck, już chyba z 5 godzin spędziłem czytając opinie i teorie na temat zakończenia. Generalnie teoria z indoktrynacją wydaje się bardzo prawdopodobna, ale bzdurą jest dla mnie niedokończenie jej w przypadku gdy Shepard przeżywa, no i w ogóle gdybym to ja był jednym z scenarzystów ME3, to raczej tak genialnie przemyślanego mindfucka nie ukrywałbym jak jakiś pseudoartysta, wręcz przeciwnie. Jeśli ta cała akcja faktycznie jest w 100% przemyślana to chylę czoła przed Bioware, a zarazem pokazuje środkowy palec, o ile wydadzą końcówkę w formie DLC, nawet darmowego. Dostał laserem od zwiastuna ;p Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 ile trzeba miec zasobów Galaktycznej Wojny do walki w ostatecznym starciu by odblokowac osiagniecie Pan i władca ? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Zielony pasek musi być nabity na maksa. Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Witam. Mam zamiar przejść spróbować przejść grę na Insanity. Możecie doradzić jaką klasą najłatwiej jest? Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 nie bierz zolnierza W ogole nie wiem, jak moglem grac ta klasa przez 2 pierwsze czesci. Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Żołnierz jest łatwy na Insain'ie- trzeba tylko sporo kampić i dawać całe bonusy do headshotów. Podobno najlepiej grać Inżynierem, bo można skończyć grę na samej biotyce, wieżyczki załatwiają sprawę. Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 (edytowane) dopiero bede sie przymierzal do insana, ale bardzo fajna klasa jest straznik. Polaczenie biotyki, wraz z inzynieria, wiec jak w teamie masz jeszcze proteanina i asari, to czesto nawet strzelac nie musisz. Zreszta wydaje mi sie, ze kampic i strzelac mozna niemalze kazda klasa. Edytowane 4 kwietnia 2012 przez easye Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 (edytowane) właściwie dowolną poza żołnierzem aby miała skill do ściągania pancerza/tarczy/bariery + karabin z dlc = rozpyerdol Edytowane 4 kwietnia 2012 przez Orzeszek87 Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Kurcze, żołnierzem nie gra się jak w 1 czy 2, to całkiem nowa klasa, biorąc pod uwagę poprzednie części i dla kogoś mało wprawionego będzie idealna Tylko w biurze widm kup dobą giwerę, ja polecam "Paladyna". Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Ja nad szturmowcem oraz inżynierem właśnie myślałem. Żołnierz odpada. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Wlasnie skonczylem, na twardzielu zajelo mi to 42 godziny (wszystkie misje poboczne zrobione) Co do zakonczenia to jestem usatysfakcjonowany, nie wiem o co ten caly placz. Ja nad szturmowcem oraz inżynierem właśnie myślałem. Żołnierz odpada. Gralem szturmowcem i combo szarza biotyczna + nowa to naprawde masakrator. Do tego strzelba Gethów i mysle ze na Insane da rade spokojnie. Cytuj
_mike 318 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Ja nad szturmowcem oraz inżynierem właśnie myślałem. Żołnierz odpada. Szturmowiec (Vanguard) to najlepsza klasa w całej serii, grałem nią na najwyższym poziomie trudności i właściwie nie musiałem używać medi-gelu, było łatwiutko. Do drużyny Kaidan/Garrus + Liara i nikt z tobą na insane nie wygra. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 (edytowane) Różnie mówią. Ja, żołnierzem, rozpykałem wszystkie trzy Insane'y i problemu nie było większego. Przyznam się, że innymi klasami za dużo nie grałem, włączalem na chwile tylko, żeby zobaczyć, jak świecidełka puszczają. O ile pamietam, to tylko ME1 skończyłem Vanguardem. Edytowane 5 kwietnia 2012 przez komar737 Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Dla mnie tak wlasnie powinno wygladac zakonczenie tej trylogii. Swietna gra, co prawda to juz nie to samo, co pierwsze zetkniecie z jedynka, ale fabularnie trzyma poziom do samego konca. Ktos moglby mi zaspoilerowac czym sie roznia niby zle zakonczenia, jak nie uzyskamy wystarczajacego poziomu gotowosci ? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 BioWare Announces Mass Effect 3: Extended Cut (Free* DLC Pack to Provide Additional Cinematic Scenes to the Ending of Mass Effect 3 this Summer) http://investor.ea.com/releasedetail.cfm?ReleaseID=662095 Łał, EA pozwoliło im to wydać za darmo? Tak czy siak, czekałem na odpowiednie zamknięcie i chyba się doczekam. Cytuj
wrog 609 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 (edytowane) Mass Effect 3 Extended Cut DLC - lato tego roku, za darmo. http://www.onlinecen...tended-Cut.html Edit: Szczurek sekundę szybszy. Edytowane 5 kwietnia 2012 przez wrog Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 (edytowane) Przez to zakończenie narazili się naprawdę sporej liczbie fanów, gdyby jeszcze kazali sobie za to płacić to by RAGE wzrósł dwukrotnie. Idę o zakład zresztą, że ta edycja rozszerzona w ogóle nie była planowa. Edytowane 5 kwietnia 2012 przez Kre3k Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 ale mam nadzieje, ze w tym DLC bedzie jakis gameplay i dodatkowe misje. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 No przydałoby się, ale skoro to za darmo... Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 (edytowane) i czy ktos moze mi wyjasnic moje pytanie z poprzedniej strony. Bo wydaje mi sie, ze najwiekszy fail tej czesci i jej zakonczenia jest jedno pytanie: po co grac online, zbierac flote, skoro ostateczna batalia i tak zawsze wyglada tak samo, i w zaden sposob nie wplywa na zakonczenie ! jedyna roznica jaka zobaczylem to film oddychajacego Sheparda na koncu, a kolorek moge wybrac sam, chocbym nikogo ze soba na ziemie nie zabral. A - i kolejna glupota, ze moim zakonczeniu, gdzie James biegal kolo mnie na ziemi nagle wychodzi z Normandii. Edytowane 5 kwietnia 2012 przez easye Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 No to jest właśnie sprawa której ludzie chyba najbardziej się czepiają. Sam niepotrzebnie traciłem czas na ten multi, bo ostatecznie i tak finał u każdego wygląda prawie tak samo. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 (edytowane) istnieje jeszcze cos takiego jak granie online 4 FUN. no chyba ze teraz juz kazdy gra dla achievementow itp.... edit: ok chyba nie skumalem do konca chodzi Wam ze po co grac online skoro to nic nie zmienia w singlu ? Edytowane 5 kwietnia 2012 przez bartiz Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Szczegolnie biorac pod uwage, ze w co-opie gra sie calkiem fajnie, szkoda tylko ze jest to wszystko na jednio kopyto. Przydaloby sie wieksze zroznicowanie (tryby, przeciwnicy lub jakies zadania inne) ale to pewnie juz bedzie w platnych dodatkach Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 (edytowane) no chodzi o to, ze tak naprawde pozyskiwanie gotowosci, naklanianie innych ras do pomocy, starania w teatrze wojny czy to online, czy na ipadzie, by uzyskac jak najlepsza gotowosc bojowa nie maja absolutnie zadnego przelozenia na koniec gry Edytowane 5 kwietnia 2012 przez easye Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi