bartiz 1 615 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 multi jest fajne dla mnie, niby jest malo map i w kolko to samo, ale trzeba kupowac paczki, w ktorych sa lepsze bronie itp i to motywuje do dalszego grania do tego na srebrze/zlocie trzeba juz jakas taktyke i samemu nic sie nie zdziala. imo horda z ME3 > horda z GoW3 Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Też mi multiplayer, zwykła horda, jedyne co fajne to to, że można zagrać rasami innymi niż ludzie (choć i tak nie ma wszystkich z uniwersum). Mogę w to zagrać 2 godziny może, i to nawet z przyjemnością, ale nie więcej. Ten tryb chyba został zrobiony tylko po to, że jak jakiś "(pipi)y hejter" przyczepi się, że ME3 nie ma nic nowego (i ma rację) to mu fanboj odpowie "przecież jest superinnowacyjny i genialny tryb hordy!" Kiedy wreszcie ludzie odpowiedzialni za gry online zrozumieją, że ludzie nie mają ochoty na dłuższą metę kisić się na 4 mapkach rozwalających te same tabuny wrogów albo przejmując w kółko te same punkty kontrolne? Albo co np. zrobi taki delikwent, co sobie kupi ME3 powiedzmy za pół roku? Będziesz chciał sobie nabić ten cały wskaźnik gotowości, ale ludzi do grania już nie będzie. I co wtedy? Jest w kropce. Ktoś w ogóle myślał tworząc tą całą otoczkę? Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 no pomysleli - wskaznik jest niepotrzebny ewentualnie bedzie musial kupic jakies urzadznie z logiem jablka Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Przy odpowiednich wyborach będzie miał 5000 wymiernej. Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 ta, majac savy najlepiej z 1dynki, dwojki i robiac wszytsko z poradnikiem, co w tym przypadku jest bez sensu... Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Gameplaya w DLC pewnie nie będzie. Będą jakieś dodatkowe scenki pewnie. Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 (edytowane) no ale jak, kaza Ci jeszcze raz koniec gry przechodzic ? Moim zdaniem gamplayu troche bedzie. Moze pokaza wydarzenia z innej perspektywy, niekoniecznie przeciez musimy grac Shepardem. Edytowane 6 kwietnia 2012 przez easye Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 (edytowane) Jeśli to jest Extended Cut to znaczy, że powinniśmy zobaczyć sceny wycięte, a nie robione od nowa na potrzeby DLC. W filmach jest to wersja reżyserska. Jeśli jest inaczej to BioWare znalazło nowe znaczenie tych słów. Edytowane 6 kwietnia 2012 przez MajorZero64 Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Masz racje, pewnie ciut pozniej wyjdzie normalne dlc. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Ale przecież samo Bioware mówiło jak to zapowiedzieli, że to będą same filmiki, które tylko rozwiną-lepiej wyjaśnią zakończenie. Żaden gameplay ani nowe zakończenie. Zakończenie gry się nie zmieni. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 (edytowane) I bardzo dobrze, że się nie zmieni. Powinni zostać przy tym co zrobili. Czy by się ugięli, czy nie i tak zawsze ktoś będzie niezadowolony. no ale jak, kaza Ci jeszcze raz koniec gry przechodzic ? A w jaki inny sposób chciałbyś zobaczyć rozszerzone zakończenie? W środku gry? Zresztą nikt nikomu nic nie każe. Edytowane 6 kwietnia 2012 przez Hela 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Mass Effect 3: Resurgence Trailer Pierwsze DLC do multi, darmowe. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Nie wierzę, drugie DLC do tej samej gry od EA za darmo. Coś im się w głowach pomieszało. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Zabolała ich ta złota kupa za najgorszą firmę w USA Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 (edytowane) Pieprzenie takie. Widzę, że najazdy na EA bardzo w modzie, a tak naprawdę nie macie pojęcia kto i kiedy podjął tą decyzję. Na pewno nie podjęli jej nagle 2 dni temu po głosowaniu przez 13-latków na blogu internetowym. Edytowane 6 kwietnia 2012 przez Hela 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Po prostu, jak kazda duza firma, patrzy na PR i to wazne, by po najezdzie na nia, odwrocic karty. Spodziewalbym sie, ze kolejne DLC do multi rowniez moze byc darmowe. Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 (edytowane) Super wreszcie nowe mapy. Ja tam uważam że dlc do multi z postaciami / bronią itp powinny być darmowe. Bo jak są płatne i dają przewagę to się robi gra typu pay 4 win. Edytowane 6 kwietnia 2012 przez MaroS Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 (edytowane) No fajnie, tak właśnie powinno być, dlc za darmo. Ale chyba nikt nie wątpi w to, że to tylko chwilowa postawa EA, właśnie pod wpływem zdobytej nagrody "najgorszej firmy 2012 roku" oraz w ogóle całej tej afery związanej z ME3. Na pewno nie podjęli jej nagle 2 dni temu po głosowaniu przez 13-latków na blogu internetowym. Ta śmieszna ankieta dla 13-latków spowodowała spadek akcji firmy, także nie wiem czy to dla nich takie bez znaczenia. Edytowane 6 kwietnia 2012 przez Kre3k Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 (edytowane) A co, mało kasy przez tyle lat nazarabiali? Niech w końcu coś dają za free ludziom, którzy i tak płacą za ich gry. Nie zbiednieją! Fifa nadrobi straty;p Edytowane 6 kwietnia 2012 przez Humulin Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Opublikowano 7 kwietnia 2012 parę dni od zakończenia a nadal nie mogę rozstać się z nią w myślach i mam wrażenie jakby jeszcze bardziej wzrosło zadowolenie ... http://www.youtube.com/watch?v=ibgjt138Uqo&feature=g-vrec&context=G294d673RVAAAAAAAAAg Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Opublikowano 7 kwietnia 2012 (edytowane) W tym zakonczeniu przynajmniej nie wychodza osoby ktore walczyly z Toba na ziemi... A no i to nie jest Perfect Ending Edytowane 7 kwietnia 2012 przez easye Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Opublikowano 7 kwietnia 2012 (edytowane) W tym zakonczeniu przynajmniej nie wychodza osoby ktore walczyly z Toba na ziemi... A no i to nie jest Perfect Ending wybrałem syntezę skacząc w sam środek ocaliłem Edi i pilota link losowy chciałem podkreślić charakter no i jakość mnie do tego zmusiła Edytowane 7 kwietnia 2012 przez Bushisan Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Opublikowano 7 kwietnia 2012 tylko co oni robili tak daleko od dzialan wojennych? ja zniszczylem zniwiarzy, nie zaufalem syntezie, dajac galaktyce szanse na swiadome wybory w przyszlosci. Tylko jak oni wroca do domow, jak przekazniki mocy sa zniszczone? Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Opublikowano 7 kwietnia 2012 rowniez wybralem zniszczenie zniwiarzy, chociaz gdyby Katalizator poinformowal mnie o syntezie to pewnie ja bym wybral. btw. wiecie na jakiej planecie wyladowala Normandia po wybraniu zniszczenia zniwiarzy? Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Opublikowano 7 kwietnia 2012 (edytowane) rowniez wybralem zniszczenie zniwiarzy, chociaz gdyby Katalizator poinformowal mnie o syntezie to pewnie ja bym wybral. btw. wiecie na jakiej planecie wyladowala Normandia po wybraniu zniszczenia zniwiarzy? Nie nigdzie nie pisze choć dżungla wygląda jak z misji lolajnościowej Jacoba - 2175 AIEA a wiadomo że fauna i flora jest tam toksyczna Miejmy nadzieję że Extended cut odpowie na nasze pytania no i Jakim cudem Normandia lecąc w FTL nie rozleciała się na kawałki ? bodajże w ME2 było mówione (chyba w codexi'e) że jak podczas lotu FTL coś pójdzie nie tak to jest dupa i wszyscy na pokładzie statku giną Edytowane 7 kwietnia 2012 przez Darth Krizzo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi