qraq_pk 371 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 hmm Poczekam na jakąś edycję specjalną 3 części plus dodatki i wtedy przejdę wszystko. Moja komandor Shepard już skończyła swoją historię i po prostu głupie mi się wydaje przechodzić teraz dlc tą samą postacią. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 a co z trylogia jaka miala wyjsc? dosc cicho o wersjach na x360 i pc a to juz mialo byc pare tygodni temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 jest, ale bez dlc. Jak wyjdzie kompletna edycja, to przejdę wszystkie części jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 @ BoryzPL Wyszla okolo miesiaca temu ale z tego co wiem to na rynek amerykanski. Sam sie nie moge doczekac az wyjdzie ka na PSS ale mam male obawy, ze na ostatnia chwile okaze sie, ze ... ups nie bedzie dla nas na europejskim PSS. Oby sie tak nie stalo. Swoja droga wlasnie przechodze po raz 3ci ME3 (tym razem na PS3) ale po raz pierwszy przechodze z rozszerzonym zakonczeniem. Jestem ciekawy co dodali w stosunku do wersji podstawowej zaraz po premierze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 No wlasnie, bo u nas nigdzie nie moge znalezc trylogii, a na ps3 nie mozna tez nigdzie zamowic. Ja wlasnie czekam tez chociaz na wyjscie jedynki na pss bo juz od jakiegos czasu chodzi za mna przejscie trylogii po raz kolejny, ale tym razem bym chcial tylko na jednym sprzecie Dodali nieduzo Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 najs Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Sprawdzałem na xbox.pl - jeszcze nie ma dodatku? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Trylogia na PS3 ma mieć dwójkę z dodatkami i jedynkę z dodatkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 (edytowane) Gral ktos w Omege? Faktycznie taka slaba? http://www.eurogamer...-3-omega-review Slabe czy nie, i tak kupie. Na razie jestem zajety i mam w co grac, ale od Mass Effecta jestem uzalezniony, nie pozwole sobie na ominiecie tego dodatku, szczegolnie ze nastawialem sie na niego juz przed ME3, po przeczytaniu komiksu. Edytowane 30 Listopada 2012 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
GwynBleidd_79 113 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Gral ktos w Omege? Faktycznie taka slaba? http://www.eurogamer...-3-omega-review Slabe czy nie, i tak kupie. Na razie jestem zajety i mam w co grac, ale od Mass Effecta jestem uzalezniony, nie pozwole sobie na ominiecie tego dodatku, szczegolnie ze nastawialem sie na niego juz przed ME3, po przeczytaniu komiksu. Ograłem ten dodatek i jakoś strasznie zawiedziony nie jestem,ale bardzo szybko mnie znudził. Dużo strzelania mało gadania,fabularnie nie wiele wnosi.Jak dla mnie bardzo fajnie wypadła postać Nyreem i nowy rodzaj przeciwników. Ogólnie bardziej podobał mi się Lewiatan. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Dodatek jest przeciętny, jakby to była kolejna sztampowa misja z podstawowej wersji gry. Jak ktoś nie grał, to niech poczeka na obniżkę. Za 1200 MSP jest wiele świetnych gier na Xbox Live Arcade. Cytuj Odnośnik do komentarza
DaBig 1 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 W jaki sposób odpalić DLC do ME3. Ściągnąłem wcześniej to alternatywne zakończenie, teraz Omegę... i ni chu chu, nie ma tego w opcjach menu gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Bo wszystko jest wpasowane w grę. Jak skończysz grę to ukaże Ci się ściągnięte zakończenie, a jak dobrze się przyjrzysz to na mapie znajdziesz miejsce rozpoczęcia ściągniętego DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
DaBig 1 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Aha, czyli trzeba grę przejść od nowa. No dobra, dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Nie tyle od nowa co z jakiegos starszego sejwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Chciałbym to zobaczyć jakby grę od nowa przechodził żeby DLC odpalić Jest tak jak pisze Magik - odpalasz jakiegoś ostatniego sejwa, odbierasz nową wiadomość na Normandii i na mapie galaktyki wybierasz miejsce misji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 (edytowane) Podobno z początku końcówka miała wyglądać zupełnie inaczej: t's funny because he's right before a cutscene that (ME3 ending spoilers) was supposed to have the VI on Thessia revealing that Javik was the Catalyst, and Javik was supposed to get kidnapped by Cerberus, not the VI - before they rewrote the game to make Javik DLC and turn the Citadel into the Catalyst... or, er, the AI that lives inside the Citadel. Źródło - Gaf Edytowane 7 Grudnia 2012 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Kilka miesiecy przed decyzja o Javiku, obowiazywala wersja z ciemna energia, ktora pozera wszechswiat i reaperzy, jako lokalna organizacja super istot, probuja temu zapobiec. Jak co dwa miesiace modyfikuje sie kluczowe elementy glownego trzona fabuly, to potem wychodzi taki szajs.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Chyba jestem uzalezniony od tej serii. Wlasnie po raz 4ty przeszedlem 3ke - jeszcze tylko kilka ludkow do odstrzelenia (5000 zabitych) i bedzie platyna. Moge z czystym sumieniem wziasc sie za platynowanie ME1. W porownaniu do Insane w ME1 to ten z 3ki jest duzo bardziej wymagajacy. Inzynierem cale szczescie wystarczy po prostu troche cierpliwosci. Cytuj Odnośnik do komentarza
w00t 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 'za dużo gadania, za mało szczelania' - recenzja 'masz efekt' by klocuch Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Citadel DLC do pobrania od jutra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Kupiłem po raz drugi Mass Effect 3 przed chwilą, teraz załadować konto punktami, pościągać wszystkie dodatki i pozostaje oddać się na nowo tej wspaniałej przygodzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Bekowy ten trailer, dla mnie nie ma klimatu za bardzo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 (edytowane) Mi się w ogóle nie chce w to grać. Końcówka to dla mnie taka fuszerka, że zwyczajnie mnie odrzuca. Ciągle mam w pamięci jak pod koniec biegnę z Liarą do promienia, dostaję laserem w ryj a na koniec widzę ją na statku w beznadziejnym epilogu xD. EC niewiele poprawił bo dodana scena jest idiotyczna i na siłę. Grę przeszedłem raz, ciągle nie zagrałem w Omegę a ME2 z absolutnie wszystkimi dodatkami przechodziłem parokrotnie. No ale jest za to monotonne multi, thank you EA! Gdyby wszystkie środki i czas, które władowano w multi poszły w singla to mielibyśmy grę, która urywa cyce Edytowane 4 Marca 2013 przez Sebas Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 (edytowane) Z nowego DLC: Nie wiem jak skomentować. Edytowane 6 Marca 2013 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi