Opublikowano 23 grudnia 201113 l Próbka z OST miecie! Super kawałek. Trailera nie oglądam, obejrzy się wszystko po przejściu gry. Też liczę że launch i cinematic trailer będą tak samo genialne jak z dwójki.
Opublikowano 23 grudnia 201113 l Ja Launch Trailera już nie obejrze mimo iż ten z dwójki był mistrzowski. Wszystkie najważniejsze sceny z gry były w nim pokazane. (pipi)ę nie mogę popełnić tego samego błędu.
Opublikowano 26 grudnia 201113 l Racja, trochę spoilerów było, ale sceny powyrywane z kontekstu, więc aż tak dużo nie zdradzały (na przykład Normandia awaryjnie lądująca w bazie Collectorów ). Za to kawałek w tle mistrzowski.
Opublikowano 27 grudnia 201113 l Rozumiem, że Bioware nie chce zdradzić za wiele, ale z drugiej strony nie robią nic by tą grą zainteresować jeszcze bardziej.
Opublikowano 5 stycznia 201213 l To coś z pierwszego screena wygląda jak jakiś przeyebany husk z Turianina.
Opublikowano 5 stycznia 201213 l W ogóle 2 miesiące do premiery. Niedługo zacznie się hype absolutny, jak EA ruszy z kampania
Opublikowano 7 stycznia 201213 l Oby, bo od czasu zapowiedzi żadnego hype'u ani przez chwilę nie czułem czy to u siebie czy ogólnie po forach, zresztą liczba stron w temacie mówi sama za siebie;) Zobaczymy, ja mimo wszystko w marcu celuję w premierę trzeciego Maxa, z ME3 się zobaczy.
Opublikowano 11 stycznia 201213 l Itemy z Reckoning do zdobycia w ME3. Wystarczy ograć demko tego pierwszego tytułu. http://reckoning.amalur.com/r/exclusive-offers/reckoning-and-mass-effect-3
Opublikowano 13 stycznia 201213 l No mnie tylko ME3, ale ze wzgledu na bonus, ogram demo Reckoninga. To tylko demo, wiec luzik ;]
Opublikowano 13 stycznia 201213 l No i o to w tym chodzi, żeby osoby niezainteresowane spróbowały chociaż demka. Jak gra jest dobra to obroni się sama
Opublikowano 13 stycznia 201213 l Kurde, 7 lutego tez dobrze. Mam tylko nadzieje, ze bedzie tak dlugie jak demo trojki W sumie pewnie dadza to co bylo na E3, ale niewazne. Bring it
Opublikowano 13 stycznia 201213 l Przynajmniej takie słuchy dochodzą z forumów. A czy jest to pewne...kto wie. Także plusika na wyrost mi Voytec dałeś
Opublikowano 14 stycznia 201213 l 7mego wychodzi pełna wersja Kingdoms of Amalur, do którego można otrzymać dodatkowe itemy jeśli się zagra w demko ME3, stąd też można się spodziewać, że demko ME3 wyjdzie przed tym terminem. Jako, że we wtorki rzekomo PSN i XBLA otrzymują update'y to stawiam na 31 stycznia.
Opublikowano 16 stycznia 201213 l Jestem na całkowicie świeżo po ukończeniu ME2, do tej pory zbieram szczękę która opadła na podłogę już przy zakończeniu ME1, dwójka ją tylko porozrzucała po całym pokoju. Długo zabierałem się za ta serię, przejście obu części doprowadziło mnie do niesamowitego nahajpowania nadchodzącą trójką.
Opublikowano 17 stycznia 201213 l Swoją drogą, spora zapowiedź ME3 znajduje się w najnowszym PlayBoxie, ogrywają singla i multi, jest kilka miejscówek pokazanych (m.in. Mars), nie czytałem, tylko na szybko rzuciłem okiem.
Opublikowano 17 stycznia 201213 l muszę zmęczyć poraz n-ty me2 dla sava ;/ za kazdym razem cos sie dzieje z tymi savami u mnie, a juz mam dosyc dwójki.
Opublikowano 17 stycznia 201213 l Nowe info o ME3 (plus gameplay z multi) w piątek (rano) na GT.TV (gametrailers.com): http://www.gametrailers.com/video/episode-508-gt-tv/725767 @Orzeszek87, mam tak samo ale z jedynką, bo w sumie fajnie byłoby przejść ponownie 1&2 przed premierą trójki, ale nie wiem czy zdołał po raz czwarty przejść pierwszą część (i pomimo, że 3 razy już przeszedłem to ani jeden save mi się nie zachował) . P.S. Nie wiecie czy EA planuje jakąś obniżkę na dodatki do ME2 (na PC)? Edytowane 17 stycznia 201213 l przez MBeniek
Opublikowano 17 stycznia 201213 l Panie! me2 to juz 12 raz przechodzę :o Trochę mnie zatkało... Ale chyba nie pod rząd?? Ale to faktycznie dziwne, że Ci nie przetrwał ani jeden save.