Opublikowano 29 stycznia 201213 l Dlaczego ten temat nie nazywa sie "Kolejna czesc Mass Effect" ? Dawajac pelna nazwe, zepsuliscie mi niespodzianke i zabawe z poznawania tytulu samodzielnie, ; podczas rozpakowywania pudelka ;/
Opublikowano 29 stycznia 201213 l GwynBleidd_79 napisal w spojlerze jakiś prawdziwy tytuł? O co chodzi? Gra będzie sprzedawana jako Mass Effect 3 czy nie? Edytowane 29 stycznia 201213 l przez m0rr0s
Opublikowano 31 stycznia 201213 l Powiem wam, że ciśnienie na gre mam, ale jestem zawiedziony kampania jaka prowadzi EA. Jest glucho i raptem kilka trailerow. Spodziewalem sie takich swietnych zwiastunow jak przy dwojce, z fragmentami CGI Mirandy, Grunta, Mordina, Thanea, Jacka i Sheparda. A tutaj nic. Mysle ze tez prozno bedzie w tym roku czekac na taki kapitalny 3 minutowy cinematic trailer jak dwa lata temu.
Opublikowano 31 stycznia 201213 l Przed premierą "dwójki" ludzie narzekali na zbyt dużą ilość zwiastunów dlatego nie dziwi mnie ograniczenie ich do absolutnego minimum. Na forum bioware pojawiła się informacja że następny trailer tym razem z "panią" Shepard pojawi się 14 lutego. Edit: Nie wiem jak w innych sklepach ale gram.pl będzie wysyłać kolekcjonerki w dniu premiery ME3 w Stanach ;] Edytowane 31 stycznia 201213 l przez Timmy
Opublikowano 31 stycznia 201213 l Skad taka informacja? Caly czas zastanawiam sie gdzie zamowic kolekcjonerke a nie zalezy mi na roznicy w cenie, ktora wynosi ok 10 zl a wlasnie czasie wysylki. Chyba mamy najlepszego kandydata Edytowane 31 stycznia 201213 l przez Voytec
Opublikowano 31 stycznia 201213 l Dobrze,że mam Skyrim i niedługo Batmana bo tak to napalałbym się nadal niesamowicie na ME3. A tak to ciśnienie trochę spadło i liczę,że się nie zawiodę. Ja już tak mam,że jak na coś się napalę to często po ograniu potrafię się srogo zawieść.
Opublikowano 1 lutego 201213 l Chobot? Wygląda... dziwnie. A Vega to parówa i już wiem, że nie będę go zabierał na misje Edytowane 1 lutego 201213 l przez SzczurekPB
Opublikowano 1 lutego 201213 l Vega przypomina mi troche Taylora. Oddany żołdak, ale dość nijaki, jeżeli chodzi o głębię. Przynajmniej tak na razie mi sie wydaje. Jakoś oddany mu komiks mnie nie zwalił z nóg.
Opublikowano 1 lutego 201213 l No wlasnie ? Uploaded with ImageShack.us Zaraz lepiej. Edytowane 1 lutego 201213 l przez komar737
Opublikowano 1 lutego 201213 l Do każdego zamówienia przedpremierowego gram.pl będzie dodawał taką oto litografię z autografem naszego rodaka pracującego w bioware.
Opublikowano 1 lutego 201213 l @MZ64 Kogoś zwanego Diana Allers. Edytowane 1 lutego 201213 l przez Gość
Opublikowano 1 lutego 201213 l Do każdego zamówienia przedpremierowego gram.pl będzie dodawał taką oto litografię z autografem naszego rodaka pracującego w bioware. Naprawde dobrym posunieciem bylo zamowienie gry na gram.pl. Zamowienie obejmuje kolekcjonerke + karabin Argus za preorder + komiks Odkupienie + litografie Sheparda. Super
Opublikowano 1 lutego 201213 l A ja pier.dole chyba tę kolekcjonerke i zaczekam aż DLC z Protheaninem zostanie wydane na PSN. Bonusowy piesek czy te dodatkowe stroje jakoś mnie nie jarają. Edytowane 1 lutego 201213 l przez MYSZa7
Opublikowano 1 lutego 201213 l @MYSZa7 - Nie liczyłbym na to że Javrik będzie dodawany w formie DLC. Jest to zbyt ważna postać dla fabuły.
Opublikowano 1 lutego 201213 l @Major - Pamiętam pierwsze zapowiedzi kolekcjonerki i felerne "Prothean Squadmate'' jednak osoby które przeczytały cały scenariusz ME3 twierdzą że ta postać stanowi integralną część głównej linii fabularnej dlatego obstawiam że w formie dlc dostaniemy kogoś w stylu Zaeda. A jak będzie dokładnie to przekonamy się już niebawem.
Opublikowano 1 lutego 201213 l Hmm oby tak było. To tym bardziej zdecyduje się na zakup zwykłej wersji