Opublikowano 11 lutego 201213 l Dokładnie, bardzo dobre demko które będę katować jeszcze długo. Szczególnie końcówka pierwszej misji i ta muzyka... Teraz tylko czekać aż otworzą serwery. Druga misja to misja z Kroganką więc jest wszystko to co już widzieliśmy jak już ruszą serwery i ktoś będzie chciał pograć w co-opie to dodawajcie: w0jnar90 Edytowane 11 lutego 201213 l przez wojnar
Opublikowano 11 lutego 201213 l Ale co to znaczy, że mechanika bliższa jedynce? Jak się sprawuje "gunplay" tzn. strzelaniny to nadal takie wyższe stany średnie, czy coś poprawili?
Opublikowano 11 lutego 201213 l Ale co to znaczy, że mechanika bliższa jedynce? Jak się sprawuje "gunplay" tzn. strzelaniny to nadal takie wyższe stany średnie, czy coś poprawili? customizacja broni, drzewko rozwoju, jako adept w me2 nie moglismy uzywac np shotganów (przynajmniej na początku) w me3 jak w jedynce mamy odblokowane wszystko na starcie tyle ze broń "nieklasowa" jest niecelna, powrót granatów, brak dużych gnatów (przynajmniej w demie), no i imo bardziej czuje klimat jedynki, "gunplay" jak pisałem wcześniej gears of war w uniwersum mass effecta, juz nie mozna cwaniakować bez coversystemu, wskazane jest chowanie sie za osłony i prowadzenie ostrzału z "niemca" jednostki mocno opancerzone/z tarczą/barierą/ potrafią być upierdliwe, Shepi robi przewroty na boki w tył identycznie jak w gearsach, do tego "egzekucje" zależne od broni/mocy/umiejętości.
Opublikowano 12 lutego 201213 l Nie udało mi sie wygenerować kodu... Jakaś magiczna technika tam potrzebna, czy fart?
Opublikowano 12 lutego 201213 l Słyszałem, że mimika jest słaba i multi ma być udostępnione 17.02. Prawda to?
Opublikowano 12 lutego 201213 l Multi będzie dostępne już 14 ale tylko dla osób które kupiły Battlefielda 3. Reszta gra dopiero 17.02.
Opublikowano 12 lutego 201213 l Tak, ja tylko gram Vanguardem i ma Rush Zmienili wygląd tylko tego ataku biotycznego co robił te kilka wybuchów (zapomniałem jak się nazywa), teraz nie wybucha na ziemi tylko w powietrzu.
Opublikowano 12 lutego 201213 l w jakiej kolejność wy wybieraliscie te punkciki? ja probowalem już 9 razy i nic ;/
Opublikowano 12 lutego 201213 l Nie wiem czy wszędzie jest tak samo, ale ja miałem tak: 1 - górny lewo 2 - górny prawy 3 - dolny lewy 4 - dolny prawy
Opublikowano 12 lutego 201213 l Łącznie mam za sobą 28 nieudanych prób. Nie chodzi tam na pewno o kolejność, lecz zapewne o kliknięcie w odpowiednim momencie, gdy pokazuje się odpowiedni napis na środku ekranu. Chyba po prostu brak mi szczęścia...
Opublikowano 12 lutego 201213 l Mi tam sie za pierwszym razem wczoraj udalo, znaki wklepalem w kolejnosci takiej jak ten obrazek po lewej pokazywal, pierwsze na pewno byl lewy gorny rog, reszty nie pamietam, mozliwe tez ze wzor sie zmienia z kazda proba, moja rada ? Nasladujcie miganie tych kolek po lewej stronie.
Opublikowano 12 lutego 201213 l Napisy PL bez dubbingu. Całe szczęście. Grałem swego czasu w ME2 na x360 w wersję full PL, teraz gram na PS3 po angielsku i szczerze powiem, że angielskie głosy szału nie robią i nie miałbym nic przeciwko ME3 full PL, ale z drugiej strony bić się o nią też nie zamierzam.
Opublikowano 12 lutego 201213 l Napisy PL bez dubbingu. Całe szczęście. A jaki masz problem jak chcesz to możesz wziąć wersje angielską lub jak wolisz jakąś inną ,ja w polsce chętnie bym widział pełną polską. Wyobraż sobie że w USA wrzucają kinową wersie i kto by to kupił ,cz my jesteśmy jakimś upośledzonym narodem żeby cieszyć się z półśrodków ?
Opublikowano 12 lutego 201213 l Napisy PL bez dubbingu. Całe szczęście. A jaki masz problem jak chcesz to możesz wziąć wersje angielską lub jak wolisz jakąś inną ,ja w polsce chętnie bym widział pełną polską. Wyobraż sobie że w USA wrzucają kinową wersie i kto by to kupił ,cz my jesteśmy jakimś upośledzonym narodem żeby cieszyć się z półśrodków ? Widać że niektórzy mają kompleksy. Bo przecież zagraniczne jest "lepsze". Ja tam uważam że powinni każdą grę dubbingować, skoro mam płacić tyle samo co inni to wymagam aby była w moim ojczystym języku.
Opublikowano 12 lutego 201213 l W dobrych filmach, z dobrymi aktorami napisy jak najbardziej. Ale tak jak napisałem w ME podłożone angielskie głosy nie są szczytem dubbingowego kunsztu i niczego byśmy nie stracili mając polskie głosy.
Opublikowano 12 lutego 201213 l Moze i angielskie glosy nie sa szczytem kunsztu ale Polski dubbing byl szczytem nieudolnosci
Opublikowano 12 lutego 201213 l Owszem MaroS, zagraniczne jest lepsze. Nagrywanie głosów w oryginalnym języku zawsze będzie 4x lepsze od jakiegokolwiek dubbingu. http://www.youtube.com/watch?v=idgvb9NgXhI Obejrzyj sobie z łaski swojej ten filmik - koleś niby doświadczony aktor, a nie potrafi nawet powiedzieć w jaką rolę się wciela i o czym jest sama gra. Pewnie dzisiaj jakbyś go spytał to by nie pamiętał nawet tytułu gry - tak się właśnie robi te wasze "super" polskie dubbingi z aktorzynami z d jak dupa... Edytowane 12 lutego 201213 l przez Kre3k