Voytec 2 761 Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 Widzę że flame nie ominie żadnego tematu na tym forum. Launch trailer do ME2 uważam za najlepszy jaki do tej pory widziałem na tej generacji konsol i raczej ciężko będzie go przebić chociaż kto to wie. Edit: Gram.pl wysyła kolekcjonerki 6 marca ;] Na stronie widzialem 7 marca. To informacja z maila ktory Ci napisali czy cos? W ogole troche smieszne, ale myslalem ze uda sie ze wysla np 3 albo 4 marca. Z EA ostatnio tak jest, ze gry dostarczaja przed czasem A od gram.pl nigdy nie zapomne Wiedzmina 2 tydzien przed premiera Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 Po potwierdzeniu zamówienia pojawiła się data wysyłki 06.03.2012 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 co kto lubi.... jak ktoś aż tak boi się spoilerów to na dobrą sprawę, równie dobrze można reklam w TV nie oglądać, gazet nie czytać...tam przecież wszędzie spilery począwszy od recenzji filmu, po dane techniczne nowych modeli samochodów.... grunt żeby każdy sam sobie zdrową granicę wytyczył...Nie widzisz sensu w oglądaniu trailerów/Teaserów ? .... dla mnie osobiście trailery to małe dzieła sztuki, dobry montaż, odpowiednie udźwiękowienie... podkręca wewnętrzny hype i sprawia że z większą ochotą zasiądę do gry... odbiór dzieła jakim jest seria ME nigdy nie był w moim przypadku mniejszy tylko dlatego że jakieś zajawki widziałem wcześniej, ale jak mówię są radykały są liberały Gdzie ja pisałem, że nie oglądam żadnych trailerów? Pytałem się tylko o sens oglądania LAUNCH trailera na kilka dnia przed premierą i tyle, a ty (pipi) o jakiś recenzjach i danych technicznych samochodu (co ma jednego z drugim wspólnego to ja nie wiem). I dla mnie też niektóre trailery to małe dzieła sztuki (np. trailer ME3 CGI) i pewnie nawet launch trailer od ME3 też takim będzie, ale prostu ja osobiście nie chcę go oglądać przed zagraniem w samą grę (z wiadomych przyczyn i tyle). 1 Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 Mass Effect 3 to doświadczenie jedyne w swoim rodzaju. Wyjątkowe o tyle, że pozwalające rozpatrywać siebie nie tylko w charakterze pojedynczej przygody, ale także kulminacyjnych scen Twojej własnej space opery, którą zapoczątkowałeś u zarania bieżącej generacji konsol. Doświadczenie dopracowane niemal do perfekcji, zróżnicowane, widowiskowe, w dodatku wyposażone w najdłuższy w całej serii wątek fabularny. Oto jedna z najlepszych gier RPG ostatnich lat. I świetna strzelanina w kosmicznych klimatach. I doskonały interaktywny film. Oto Mass Effect. Nowe PSXE. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 Kre3k - kup sobie wykrywacz ironii. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 Mass Effect 3 to doświadczenie jedyne w swoim rodzaju. Wyjątkowe o tyle, że pozwalające rozpatrywać siebie nie tylko w charakterze pojedynczej przygody, ale także kulminacyjnych scen Twojej własnej space opery, którą zapoczątkowałeś u zarania bieżącej generacji konsol. Doświadczenie dopracowane niemal do perfekcji, zróżnicowane, widowiskowe, w dodatku wyposażone w najdłuższy w całej serii wątek fabularny. Oto jedna z najlepszych gier RPG ostatnich lat. I świetna strzelanina w kosmicznych klimatach. I doskonały interaktywny film. Oto Mass Effect. Nowe PSXE. A ocena to: 9/10. W zaletach Komodo umieścił: fabułę, zróżnicowanie, różne sposoby gry i długość głównego wątku fabularnego (najbardziej obawiałem się o ten ostatni aspekt, ale skoro długość gry jest w zaletach to nie muszę się już niczego obawiać ). Wady to archaizmy graficzne (akurat to mi w ogóle nie przeszkadza w ME). Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 Hype generator Przeróbka trailera ME3 z motywem BF3. Konkret 5 Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 Kre3k - kup sobie wykrywacz ironii. Przecież mój post nie był kierowany do Ciebie. 1 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 Chyba jednak zepne poślady i może kupię w premierę. Obejrzałem dopiero teraz Take Earth Back...muzyka mnie kupiła. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 Lepiej teraz uważać w sieci, bo krąży już wersja PC i pewnie łatwo będzie się naciąć na spoilery do czasu premiery. Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=jbPd5OUD_to Jakość średnia ale i tak daje rade. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 (edytowane) Coś wiadomo o Launch Trailerze? Miał być niby wczoraj a tu ani widu, ani słychu. @Down: Też go wyczekuję ;D Wkurzyłem się strasznie jak dowiedziałem się że babka ma już kolekcjonerkę, bo sprzedali jej w Wal-marcie -,- http://www.youtube.com/watch?v=AnyprdQN6bU Edytowane 1 marca 2012 przez wojnar Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 Kurde, kazdy post jaki nowy widze w tym temacie to mam nadzieje, ze to launch trailer. Damn it! Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 Kurde, kazdy post jaki nowy widze w tym temacie to mam nadzieje, ze to launch trailer. Damn it! Szit Voytec, mam to samo. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 Hehe, widze ze jest juz nas trzech;D Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 (edytowane) Mam nadzieje, ze wrzucili do jakies miejscowki jakis kawalek z soudtracka NFS4 kandydat Edytowane 1 marca 2012 przez komar737 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 Nie, nie pisze w sprawie launch trailera Czytal ktos recenzje w PE? Mozna swobodnie sie za nia brac? Nie ma spoilerow? Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 (edytowane) Poza jednym, drobnym, lecz oczywistym spoilerem można śmiało czytać. Recenzja utwierdziła mnie tylko w przekonaniu, że czekam na kuriera, który przyniesie mi jedną z czołowych pozycji ostatnich lat. Zostałem po jej przeczytaniu jeszcze bardziej zhajpowany! Nie mogę doczekać się zakończenia - "pod względem niesionego ładunku emcji finał ME spokojnie uderzać może w pierwszą ligę tej generacji". Jako jedyny ewidentny błąd wspomina jedynie kieprawą mimikę. Edytowane 1 marca 2012 przez Humulin 1 Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 (edytowane) Tak, recenzja jest spoko i bez spoilerów Kiedy będzie ten trailer... Grand Theft Shepard Chce to już! Edytowane 1 marca 2012 przez wojnar Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 (edytowane) No i ten filmik zawiera mały spojler dotyczący miejscówki CERBERUS ATAKUJE CYTADELĘ :ph34r: - już ich nie lubię... Edytowane 1 marca 2012 przez Darth Krizzo 1 Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 2 marca 2012 Opublikowano 2 marca 2012 https://help.ea.com/article/mass-effect-3-release-schedule?showhome=true wszystko ok, czy premiera u nas miala byc troszke wczesniej? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 2 marca 2012 Opublikowano 2 marca 2012 Nie patrz na datę premiery tylko w poniedziałek/wtorek dzwoń po sklepach i pytaj czy już mają Gry od EA prawie zawsze są sprzedawane wcześniej. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 2 marca 2012 Opublikowano 2 marca 2012 No polski oddzia EA tak sie w materialach promocyjnych chwalil data 8 marca, wiec teraz maja sie z tego wywiazac! Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 2 marca 2012 Opublikowano 2 marca 2012 (edytowane) Wg gram.pl wysyłka 7 marca, ale jak dobrze pójdzie i powtórzy się sytuacja z SSX'a, to 7. już co niektórzy będą grać. Edytowane 2 marca 2012 przez Humulin Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi