jarken 33 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 Niektóre MM już mają, info z innego forum. Można nawet pojechać i kupić (po telefonie). 1 Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 A wie ktos jak wyglada sprawa z kolekcjonerkami konsolowymi w takiego typu sklepach? Bo na pc napewno sie nie uswiadczy a jestem ciekaw czy jakbym sie wybral specjalnie to czy bym dal rade przytulic konsolowa kolecjonerke dzisiaj jeszcze Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 (edytowane) Haha! Moj status zamowienia to w trakcie wysylki. Kolejny preorder na gram.pl i jestem zaje.biscie zadowolony Edytowane 5 marca 2012 przez Voytec 3 Cytuj
Wielki K 94 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 Nie ma bata, po robocie dzwonię zmolestować infolinię MM. Pierońsko przyjemnie byłoby zacząć odpierać inwazję tych kosmicznych pokrak już dziś. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 U mnie jeszcze nic się nie zmieniło ale coś czuję że już jutro sobie pogramy... Jaaak ja się nie mogę doczekać, no jasny ch.uj. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 Moje tak samo czyli do jutro wytrzymam Dzieki Voytec za info, cieszmy i radujmy sie ;D Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 (edytowane) No to dzisiaj jeszcze Arrival trzeba zaliczyc po raz kolejny i skonczyc komiksy ME Invasion Slowo honoru, ostatnio takie cisnienie na premiere mialem przy RDR. Miazga. Edytowane 5 marca 2012 przez Voytec Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 To zadam Wam pytanie trochę z innej beczki, mianowicie jaką klasą będziecie grać? Ja ME2 przeszedłem jako Vanguard i grało mi się bardzo przyjemnie chociaż teraz w demku ME3 w multi pograłem Inżynierem i kurde... spodobało mi się, więc mam dylemat Wiadomo, gierkę przejdzie się po kilka razy ale na ten pierwszy nie mogę się zdecydować Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 Ja pierwszy raz standarowo soldierem, ale ja pewnie dziwny jestem ;D Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 Ja pierwsze przejscie Sentinelem na bank. Potem Vanguard. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 (edytowane) Wzialem sobie 3 dni urlopu i nap.dalam. Robie wszystko, co jest dostepne, a dopiero potem zajmuje sie watkami fabuly, mimo ze jestem niezmiernie jej ciekaw. Mam juz 5 godzin na liczniku,a mam wrazenie ze jeszcze nic sie nie ruszylo, wrecz odwrotnie, intryga sie poglebia ;p Przeszukiwanie planet proste, szybkie i cieszy, a mini-gierka z reaperami jest mega rajcowna mimo, ze wygladaja troche, jak kupy w wodzie, ktore za toba plyna. Zbieranie zasobow wojskowych daje niesamiwota frajde, satysfakcje i poczucie sily. no i EDI <3 nic tu po mnie Mnie najbardziej niepokoi info odnośnie multi ....jest może typowy deathmatch ??? Nie wiem -s.r.am na multi. No chlopaki, macie sie na co napalac.Chyba nigdy nie bylem wsiakniety tak w fabule gry, jak teraz. Intryga, niespodziewane zwroty akcji, "zaszczucie", dylematy (teraz juz o wiele powazniejsze, zwlaszcza dla tych, ktorzy obkroili 1 i 2 na sto procent). Gameplayowo tez bez zarzutow, rozgrywka o wiele bardziej dynamiczna (gram zolnierzem), czuc moc i napiecie potyczek. Wiecej elementow rpg, niz w kiepawej pod tym wzgledem dwojce. System levelingu plasuje sie pomiedzy powiedzmy 1 a 2, expa nie nabijamy za zakonczenie misj, tylko juz za same jej drobne elementy, mini-bossow itd. Nie zwrocilem uwagi, czy za ubijanie zwyklych pionkow tez, ale chyba nie. Calkiem sporo ulepszen sprzetu, ilosc oreza rowniez ulegla zwiekszeniu. Narazie jedyne, co mi sie nie podoba, to lekki nadmiar hajsu (dostalem kredyty za sejw z ME2) no i uproszczone poruszanie sie pomiedzy rejonami np takiej cytadeli, czy normalndii, praktycznie, podchodzisz, klikasz i jestes tam, gdzie chcesz. Niby szybciej i sprawniej, ale w 2, a zwlaszcza 1, dawali nam wybor. No nic, ide dalej zbierac armie Edytowane 5 marca 2012 przez komar737 1 Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 uwaga na debili spamujących facebooki/fora internetowe piszą bezczelnie zakończenia, podobnie sie dzieje jak z heavy rainem. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 Mam nadzieje ze chociaz tutaj bedzie bezpiecznie od spoilerow Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 Chciałem tylko napisać, że w polskiej wersji też jest druga strona okładki z panią Shepard PS. Kocham EA Polska za ich wczesne wysyłanie gier do sklepów 1 Cytuj
poszwixx 0 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 ludzie, czy jest ktoś z Warszawy komu udało się dostać ME w jakimś MM-cie ? bardzo prosiłbym o odpowiedź bo już cały chodzę od rana jak przeczytałem, że niektórzy już grają xd Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 PS. Kocham EA Polska za ich wczesne wysyłanie gier do sklepów Jak chyba my wszyscy. Ja zaczynam od jutra. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 U mnie nic się jeszcze w zamówieniu nie zmieniło, może dlatego że dopiero tydzień temu złożyłem preordera No nic, trzeba czekać a do tego czasu muszę się czymś zająć aby szybciej zleciało.. Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 A ktoś z was zamawiał na gram.pl edycję kolekcjonerską ? ja zamówiłem na ultimie i teraz zastanawiam się czy jakiś sklep w ogóle dostał EK :ph34r: Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 Ja zamawialem i mam w trakcie realizacji. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 (edytowane) Zamówienie wysłane 05 marca 2012 Tak wiec, od jutra na czestotliwosc wizyt na forum sie zmniejszy na jakis czas Edit: edycja kolekcjonerska z gram.pl Edytowane 5 marca 2012 przez BoryzPL Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 oj chyba ultima nie wysyła kolekcjonerek jeszcze dziś no nic trzeba poczekać kilka dni Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 Moje zamowienie? Edycja kolekcjonerska o statusie: Zamowienie wysłane. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 moje tylko zaakceptowane nie wiem co z tymi kolekcjonerkami na x'sa ale zamawiałem wieele miesięcy temu więc powinno dla mnie starczyć. Dokładnie data zamówienia 2011-09-14 Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 (edytowane) Właśnie dostałem maila od ultimy odnośnie kolekcjonerki Witam, W dniu jutrzejszym powinna do nas dotrzec edycja kolekcjonerska Pozdrawiam, Fajnie przynajmniej mam czas na dokończenie dwójki hehehe. PS: Co nie zmienia faktu że od teraz preordery będę składał na gram.pl :ph34r: Edytowane 5 marca 2012 przez Darth Krizzo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi