Skocz do zawartości

Mass Effect 3

Featured Replies

Opublikowano

Sentinel, Liara, Garrus. Liara ma singularity na cooldownie 3sek, ja chodzę z Vindicatorem i Mantisem więc mam +160% do cooldownów. Także każdy przeciwnik to właściwie Singularity + Throw (Throw i warp wyspecowane do dodatkowych obrażeń do eksplozji) i ginie od razu. Powtarzam tak przez całą planszę. Jak się pojawia jakiś z barierą/shield to Garrus albo ja Overloadem zdejmuje ją od razu i potem to co wyżej. Na Armor Warp+Throw. Nawet Harvester padał w ciągu parunastu sekund.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 160,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• pograłem w singlowe demo... kurna, ale gra jest słaba, szkoda czasu... jedynie widoczki w tle dają radę, samo strzelanie i ogólny gameplay to dno   no wstawcie jeszcze więcej minusów, i tak gra posy

• kotlet_schabowy
    kotlet_schabowy

Dobra, skończyłem ME3 i wszystkie DLC, poza Citadel (tylko singiel), więc pasuje coś napisać. Wypowiedź zawiera SPOILERY.   Ze spraw technicznych, na szybko (grałem na PC) : grafika ładniejsza niż w

• No wlasnie ?     Uploaded with ImageShack.us     Zaraz lepiej.

Opublikowano

Ja dostałem 35k, a Cytadelę obejrzałem co do milimetra parę razy więc sądzę, że to wszystko.

Opublikowano

To jest profit za sejwa? Ja dostałem przed chwilą 35 000 podczas pierwszej wizyty w Cytadeli, a sejwa nie importowałem.

Opublikowano

A więc to wygląda na to, że jedyny bonus (poza decyzjami) to zachowany poziom postaci.

Opublikowano

Ok, mam pytanie ktore mnie troche niepokoi, oczywiscie dotyczy Poziomu gotowosci galaktycznej, jest jakis moment w ktorym on wzrasta? Mam 30h gry na liczniku, robie wszelki side-questy, misje n7

mam za soba Comunnication Hub juz

, zostaly mi 2 side-questy polegajace na skanowaniu planet i dalej poziom gotowosci sie nie ruszyl (poza tym co nabilem sobie w multi), tak wiec musze dalej nabijac go w multi czy bedzie jakis magiczny moment w ktorym w singlu sam on wzrosnie? Prosze o krotka odpowiedz tylko tak albo nie zeby niepotrzebnie spoilerowac :D

Edytowane przez BoryzPL

Opublikowano

W singlu nie wzrośnie. I tak wystarczy, żebyś miał pasek zasobów wojennych w pełni na zielono.

Opublikowano

Dzieki, pasek juz zielony dawno w takim razie mam ;)

Czyli tak wlasciwie po co jest tez Poziom gotowosci?

Opublikowano

Im większy poziom gotowości, tym mniej musisz zebrać zasobów wojennych by mieć max - zwykły przelicznik.

Opublikowano

Aha, czyli wszystko jasne, nawet fajnie wymyslone, albo bawic sie z side-questami albo bawic w multi :)

Opublikowano
Co robi Turianin gdy skończy mu się amunicja?

Słyszał ktoś tą rozmowę Garrusa z Jokerem? Mistrzostwo :) Ogólnie w grze jest sporo świetnych dialogów. Po każdej misji biegam po Normandii żeby posłuchać co mają do powiedzenia członkowi załogi. Prym wiodą Garrus, oraz rozmowy Jokera z EDI.

Opublikowano

Jestem ciekaw jak bardzo różni się gra bez Wrexa,Garrusa i wszystkich pozostałych członków załogi których uratowaliśmy w dwójce. Aż dziw bierze,że Bioware,po wpadce w dwójce, tak przyłożyło się do wcześniej podjętych przez nas decyzji w poprzednich grach serii. Brawa dla nich :P

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Świetne są także dialogi z Javikiem, nie wyobrażam sobie gry bez tej postaci. Brałem go razem z Garrusem na wszystkie misje.

Słuchał ktoś jego rozmowę z Vegą w kuchni?:D Mistrz.

Opublikowano
Co robi Turianin gdy skończy mu się amunicja?

Słyszał ktoś tą rozmowę Garrusa z Jokerem? Mistrzostwo :) Ogólnie w grze jest sporo świetnych dialogów. Po każdej misji biegam po Normandii żeby posłuchać co mają do powiedzenia członkowi załogi. Prym wiodą Garrus, oraz rozmowy Jokera z EDI.

U mnie podobnie - praktycznie przy każdej okazji biegam po całym statku w poszukiwaniu dialogów, stąd nie dziwię się, że już 30h na koncie, a do wielkiego finału jeszcze kilka misji głównych i pobocznych. Ludzie tu i tam piszą, że przejście całości zajęło im 20-25 godzin. Przy moim sposobie grania nie jest to po prostu możliwe, będzie dobrze jak zmieszczę się w 35.

Słuchał ktoś jego rozmowę z Vegą w kuchni? :D Mistrz.

Widocznie pojęcie trollingu było znane już w tamtych czasach. ;) Ogólnie chyba Edi przoduje w żarcikach:

http://www.youtube.com/watch?v=NOkVDOnp8Yg

Mina Sheparda - bezcenna.

Ps. Fajne było też nawiązanie Jokera do

Polowania na Czerwony Październik.

Edytowane przez Vulc

Opublikowano

Taaa, dialogi miedzy bohaterami miazdza, mam na liczniku ponad 33 godfziny juz tak biegam do kazdego kata by posluchac :P

Opublikowano

W jakim miejscu zaczyna się misję by dołączyć dodatkową postać z dodatku?

Opublikowano

Na prywatnym terminalu znajdziesz wiadomość, która zaznaczy Ci miejsce na mapie galaktyki.

Opublikowano

u mnie najłatwiejszy :D Gram dla fabuły i wali mnie walka :) Nie lubię się przemęczać;) Jak chcę walki na hardzie to sobie ponownie kampanie w coda albo gearsy włącze :D

Opublikowano

Fak, nie moge przeboleć braku Ashley :( Wyrobiła się skubana, jaram się :blush: Zastanawiam się czy nie zacząć dla niej historyjki od nowa bez importu ME1,ME2.Jak myślicie wiele stracę ?

Edytowane przez Bushisan

Opublikowano

wiele import to jedyna słuszna rzecz jak chcesz poznać historię idealną z KElly, Thanem czy Wrexem.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Jestem przed samym finalem, widze ze nie mozna tak jak w dwojce robic podboje u kazdej kobitki a potem wybrac jedna gdy zbliza sie final ;) Na cytadeli skusilem

Liare

na pocalunek i chyba odciela mi reszte opcji na romans.

Opublikowano

Na jakim stopniu trudnosci gracie ?

Szaleniec...na innym poziomie nie widzę sensu grać ...jest za łatwo.