Opublikowano 9 marca 201213 l Sentinel, Liara, Garrus. Liara ma singularity na cooldownie 3sek, ja chodzę z Vindicatorem i Mantisem więc mam +160% do cooldownów. Także każdy przeciwnik to właściwie Singularity + Throw (Throw i warp wyspecowane do dodatkowych obrażeń do eksplozji) i ginie od razu. Powtarzam tak przez całą planszę. Jak się pojawia jakiś z barierą/shield to Garrus albo ja Overloadem zdejmuje ją od razu i potem to co wyżej. Na Armor Warp+Throw. Nawet Harvester padał w ciągu parunastu sekund.
Opublikowano 9 marca 201213 l Ja dostałem 35k, a Cytadelę obejrzałem co do milimetra parę razy więc sądzę, że to wszystko.
Opublikowano 9 marca 201213 l To jest profit za sejwa? Ja dostałem przed chwilą 35 000 podczas pierwszej wizyty w Cytadeli, a sejwa nie importowałem.
Opublikowano 9 marca 201213 l A więc to wygląda na to, że jedyny bonus (poza decyzjami) to zachowany poziom postaci.
Opublikowano 10 marca 201213 l Ok, mam pytanie ktore mnie troche niepokoi, oczywiscie dotyczy Poziomu gotowosci galaktycznej, jest jakis moment w ktorym on wzrasta? Mam 30h gry na liczniku, robie wszelki side-questy, misje n7 mam za soba Comunnication Hub juz , zostaly mi 2 side-questy polegajace na skanowaniu planet i dalej poziom gotowosci sie nie ruszyl (poza tym co nabilem sobie w multi), tak wiec musze dalej nabijac go w multi czy bedzie jakis magiczny moment w ktorym w singlu sam on wzrosnie? Prosze o krotka odpowiedz tylko tak albo nie zeby niepotrzebnie spoilerowac Edytowane 10 marca 201213 l przez BoryzPL
Opublikowano 10 marca 201213 l W singlu nie wzrośnie. I tak wystarczy, żebyś miał pasek zasobów wojennych w pełni na zielono.
Opublikowano 10 marca 201213 l Dzieki, pasek juz zielony dawno w takim razie mam Czyli tak wlasciwie po co jest tez Poziom gotowosci?
Opublikowano 10 marca 201213 l Im większy poziom gotowości, tym mniej musisz zebrać zasobów wojennych by mieć max - zwykły przelicznik.
Opublikowano 10 marca 201213 l Aha, czyli wszystko jasne, nawet fajnie wymyslone, albo bawic sie z side-questami albo bawic w multi
Opublikowano 10 marca 201213 l Co robi Turianin gdy skończy mu się amunicja? Słyszał ktoś tą rozmowę Garrusa z Jokerem? Mistrzostwo Ogólnie w grze jest sporo świetnych dialogów. Po każdej misji biegam po Normandii żeby posłuchać co mają do powiedzenia członkowi załogi. Prym wiodą Garrus, oraz rozmowy Jokera z EDI.
Opublikowano 10 marca 201213 l Jestem ciekaw jak bardzo różni się gra bez Wrexa,Garrusa i wszystkich pozostałych członków załogi których uratowaliśmy w dwójce. Aż dziw bierze,że Bioware,po wpadce w dwójce, tak przyłożyło się do wcześniej podjętych przez nas decyzji w poprzednich grach serii. Brawa dla nich Edytowane 10 marca 201213 l przez MYSZa7
Opublikowano 10 marca 201213 l Świetne są także dialogi z Javikiem, nie wyobrażam sobie gry bez tej postaci. Brałem go razem z Garrusem na wszystkie misje. Słuchał ktoś jego rozmowę z Vegą w kuchni? Mistrz.
Opublikowano 10 marca 201213 l Co robi Turianin gdy skończy mu się amunicja? Słyszał ktoś tą rozmowę Garrusa z Jokerem? Mistrzostwo Ogólnie w grze jest sporo świetnych dialogów. Po każdej misji biegam po Normandii żeby posłuchać co mają do powiedzenia członkowi załogi. Prym wiodą Garrus, oraz rozmowy Jokera z EDI. U mnie podobnie - praktycznie przy każdej okazji biegam po całym statku w poszukiwaniu dialogów, stąd nie dziwię się, że już 30h na koncie, a do wielkiego finału jeszcze kilka misji głównych i pobocznych. Ludzie tu i tam piszą, że przejście całości zajęło im 20-25 godzin. Przy moim sposobie grania nie jest to po prostu możliwe, będzie dobrze jak zmieszczę się w 35. Słuchał ktoś jego rozmowę z Vegą w kuchni? Mistrz. Widocznie pojęcie trollingu było znane już w tamtych czasach. Ogólnie chyba Edi przoduje w żarcikach: http://www.youtube.com/watch?v=NOkVDOnp8Yg Mina Sheparda - bezcenna. Ps. Fajne było też nawiązanie Jokera do Polowania na Czerwony Październik. Edytowane 10 marca 201213 l przez Vulc
Opublikowano 10 marca 201213 l Taaa, dialogi miedzy bohaterami miazdza, mam na liczniku ponad 33 godfziny juz tak biegam do kazdego kata by posluchac
Opublikowano 10 marca 201213 l W jakim miejscu zaczyna się misję by dołączyć dodatkową postać z dodatku?
Opublikowano 10 marca 201213 l Na prywatnym terminalu znajdziesz wiadomość, która zaznaczy Ci miejsce na mapie galaktyki.
Opublikowano 10 marca 201213 l u mnie najłatwiejszy Gram dla fabuły i wali mnie walka Nie lubię się przemęczać Jak chcę walki na hardzie to sobie ponownie kampanie w coda albo gearsy włącze
Opublikowano 10 marca 201213 l Fak, nie moge przeboleć braku Ashley Wyrobiła się skubana, jaram się Zastanawiam się czy nie zacząć dla niej historyjki od nowa bez importu ME1,ME2.Jak myślicie wiele stracę ? Edytowane 10 marca 201213 l przez Bushisan
Opublikowano 10 marca 201213 l wiele import to jedyna słuszna rzecz jak chcesz poznać historię idealną z KElly, Thanem czy Wrexem. Edytowane 10 marca 201213 l przez blantman
Opublikowano 10 marca 201213 l Jestem przed samym finalem, widze ze nie mozna tak jak w dwojce robic podboje u kazdej kobitki a potem wybrac jedna gdy zbliza sie final Na cytadeli skusilem Liare na pocalunek i chyba odciela mi reszte opcji na romans.
Opublikowano 10 marca 201213 l Na jakim stopniu trudnosci gracie ? Szaleniec...na innym poziomie nie widzę sensu grać ...jest za łatwo.