Figaro 8 213 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 (edytowane) Nie chodzi mi o ulepszanie statku, tylko swojej postaci, coś tam było w dwójce, już nie pamiętam, tak się wydawało te minerały bodajże No spoko, chyba zmienię na easy i popłynę z fabułą. Kontrola postacią wciąż jet beznadziejna. Edytowane 9 lutego 2016 przez Figaro Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 Rudzielca spotkasz później na cytadeli tylko uważaj w dialogach z nią bo możesz ją niechcący skrzywdzić Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 Poziom Insane jest nieźle przegięty w porównaniu z ME2. Ciągłe respawny wrogów, kill roomy i jeszcze te cholerne granaty... Cytuj
Figuś 21 172 Opublikowano 6 stycznia 2018 Opublikowano 6 stycznia 2018 W sylwka skończyłem ME2 i pomyślałem, że z tym sejwikiem przypomnę sobie ME3 z poprawionym zakończeniem. No i dzisiaj skończyłem po 45h, wszyściutko tak jak powinno być czyli flota max, wątki pokończone tak jak należy i Spoiler KU.RWA na końcu okazało się że nie miałem pobranego DLC z Extended Cut 45h poszło się (pipi)ać, i teraz się zastanawiam czy jest sens pobrać ten DLCek i zacząć ostatnie dwie misję główne, czy musiałbym zaczynać od początku Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 6 stycznia 2018 Opublikowano 6 stycznia 2018 Wystarczy sejw z końcówki z tego co pamiętam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi